127612
  • szieszáj
    dehogy , am télleg második és megvagyok elégedve :)
  • sweech
  • szieszáj
    2. mondjuk ház: nincs, kocsi: nincs, nő : akad :D de azt lecserélném az első kettőre :D
  • cenobite
    Hmmm... Középsőre nyomtam, mert végülis most nincs semmi kézzelfogható nagyobb értékem (kocsi, ház, stb...), de volt, és hamarosan újra lesz. Amúgy van melóm, van asszonypajti, némi "luxus"-ra is fussa időnként, vannak barátaim akikkel rendeszeresen találkozom, rengeteg dolog érdekel, nyitott vagyok, úgyhogy nem rinyálok. Persze mindig vannak új célok, de szerintem ez visz előre.
    Van akinek semmi nincs kilátásban. Az nagyon rossz tud lenni - de küzdeni kell.
  • NEOreg3
    nem
  • Pepsi Twist
    A fontosabb dolgokat elértem, de mindig van valami, amire vágyom.

ház, pénz, kocsi, nő megvan...

aztán még 25000000000000000 karaktert írhatnék hogy mikéne :D
  • bardocz
    16 évesen mire nyomjak?
  • DJ Skyline
    A fontosabb dolgokat elértem...
  • VRSDM
    Dzsani az természetes hogy alapból 2011.10.17 -et állított be időzítésnek a mai dátum helyett? :D
  • ba32107
    Meg a MacGyver! Meg a Sliders! Ezeket imádtam :D
  • MaSzKa
    knight rider volt az egyetlen jó sorozat
  • Kicsikiraly
    ne feledd, hogy attól hogy valami neked nem tetszik, vagy téged idegesít nem feltétlenül rossz és idegesítő.
  • poppe
    nem szeretem ha megmondják, mikor üljek le tévézni.
    a 24-et megnéztem gépen, 3 v 4 évadot, aztán unalmas lett...
    meg egyébként is
    HERÓTOM VAN, hogy szinte csak sorozatok mennek a tv-ben!
    persze párom meg helyszínelők-buzi, miért is ne... én meg csak kapkodom a fejem h most vegasban vagyunk-e vagy new yorkban, vagy nemtom, biztos van még vagy 8 város... most épp brison break van terítéken, mert a főszereplő gyerek az új szerelme...
    csoda h kockulok?
  • wordsworth
    első,doctor house
  • S8DJ
    Ha kimarad egy-két rész, nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget.

• Rettenthető
    Egyet nézek, azt is csak a TV-ben: Dexter
  • z99999
    csak a tvben követem, de ott egyszerre sokat
  • Pepsi Twist
    Abszolute nem érdekelnek.

1 érdekel a hősök... amúgy semmi más jah meg a híradó :D
  • bardocz
    Ját kb ez az igazság.
  • kocsisgabor9999
    Azért van későn mert a bírkáknak nincs rá igényük. :D
  • Mike at home
    Ő dönti el :)
  • Ability
    Amúgy én TV-t abszolút nem nézek, és egyetértek abban, hogy sok szart leadnak benne, ami akár már káros is lehet. Legalábbis engem nem érdekel, sőt, irritál. Annak ellenére, hogy a 99 éves dédimamám kedvenc műsora a Balázs show.
  • Ability
    A kérdés nem szappanoperákról és showműsorokról szól, hanem sorozatokról. Az már más kérdés, hogy TV-ben nézi az illető, vagy pedig letölti, de hatalmas választék áll rendelkezésre. Gondolok itt leginkább azokra, akik letöltik az amerikai (vagy akármilyen) verziót, és nem várnak a szinkronra. Sorozatok között igenis talál magának az ember olyat, amiben látja az értéket, a mögötte levő munkát, érdekli a témája, és emelett szórakoztatja. Szerintem a kérdés nem arra irányul, hogy tetszik-e valakinek az, amit a TV-ben nyomatnak, mert eléggé természetes, hogy nem fog mindegyik tetszeni neki.
  • bardocz
    Hát igen,minden normális program késő este van...
  • kocsisgabor9999
    Igazad van. A Médiacápa is értelmes (sorozatnak volt mondható). Csak az idióta szappanoperáknak meg faxom se tudja miknek a hibájából megszűnt. Mivel nem volt nézettsége. De azért nem voolt mert este 11 után adták le. És hogy miért? Mert a fent említett borzadályok főműsoridőbe kerültek.
  • Ability
    Normális? Mi a normális? Te döntöd el mi a normális? Neked mindig el kell ítélni mindent? A sorozatok is egyfajta művészet, és a legtöbb embert lekötni, szórakoztatja. Ha egy embernek ez a kikapcsolódás, akkor ne mondd már rá, hogy nem normális. Félreértés ne essék, a TV-ben rengeteg szenny műsor megy, mint pl. a Mónika show, de sosem mondanám valakinek azt, hogy ne nézze, mert ha neki tetszik, akkor tegye azt.
  • kocsisgabor9999
    Látom azért még vannak normális emberek. (Már herótom van attól, hogy szinte csak sorozatok mennek a TV-ben.) 17
  • Mike at home
    nem nézek sorozatokat
  • Cat 02 #10601
    Rohadt mákos lenne, nem kéne várnia h felkerüljön torrentre.
  • sweech
    magyar csatornákról beszélünk. bár kitudja, lehet fbn lx amerikában kapcsolgatta a tv-t :(
  • gyemant04
    :DDD
  • Cat 02 #10598
    Hülye vagy te :D War at Home, How i met your mother ....
    van egy rakat ilyen, Jóbarátok pl, mintha Weeeds is ilyen lenne, My name is Earl...
  • kas123
    Imádom a dr House-t + a south parkot, de nem tv-be nézem. És nem bírnám ki, hogy ne nézzem meg majd a dr house 5. évad első részét. Melyikre nyomjak?
  • sweech
    igazad van, azok ömlenek a magyar csatornákból
  • stargatelost
    dráma, sci-fi, vígjáték akkor szted mi?
  • sweech
    a maradék kórházas
  • sweech
    csak a 90%-uk
  • stargatelost
    nem minden sorozat nyomozós sorozat baszki
  • Szabi84
    most már nem szeretem, túl sok sorozat van, legfőképpen ezeket a végtelenített sorozatokat utálom
  • Fbn Lx
    utolsó.
    UTÁLOM az összes rohadt TVsorozatot, és idegesít, hogy ránézek a műsorújságra, és minden film után ilyen zárójeles szövegeket látok:
    amerikai krimisorozat.
    amerikai vígjátéksorozat.
    amerikai akciófim sorozat.

hetente egyszer végigkapcsolgatom a tv-t, de annyi nekem elég is.
    bekapcsolom: jason vedd le az ujjlenyomatot a sorozatgyilkosról.
    átkapcsolom: neki tegnap délben vágták le a fejét egy lángvágóval, ő a tettes kilencedik áldozata.
    átkapcsolom: mintát vettem a véréből, hamarosan elkészül a laboreredmény.
    átkapcsolom: ondófoltot és hüvelyfolyadékot találtunk a tettes lepedőjén. vajon hogyan kerülhetett oda?
    kikapcsolom.