127612
-
(am reméltem h felbukkan ennél a kérdésnél kocsisgabor, megmondva hogy a normális ember a 4.-re megy, és akkor mehetett volna megint a flém :D) -
nem különösebben izgat a téma. -
én ha bickilizek rövid nadrág power :D (sort) amúgy sosem biciklizek... XD -
S8DJ #10986 Hányingerem van tőlük.
-
Fbn Lx #10985 "Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szövegét, tartalmát."
utolsó pontot is egy sztereotíp köcsög írta. -
ba32107 #10984 Ja, igen, most nekem is beugrott valami ilyesmi. De amúgy szerintem hülyeség ennyire visszavezetni a dolgot az eredetijére. Úgyis mindenki érti, hogy kikre vonatkozik a kérdés. -
hsrdagashhbh -
cargame #10982 emo leiras :D -
cargame #10981 http://hu.wikipedia.org/wiki/Emo_(zene) -
szurop #10980 Bocsánat, most értem haza, nem olvastam át a 100 hsz-t, nemtom volt-e már, de csak ezért nem jelöltem azt hogy hányingerem van. -
ba32107 #10979 Valaki mondja már el, milyen is az emo stílus igazából, mert ezek szerint mi itt sokan nem tudjuk, és összekeverjük a magukat kifestő, piercinges, szűkgatyás, undorító hajú emberekkel. -
Nem különösebben izgat a téma és a Hányingerem van tőlük közötti átmenet... De inkább a második
-
cargame #10977 Az erdekes hogy az ilyen BMX /street/dirt-esek altalabn ilyen szuk cuccokban jarnak ahogy mondjatok es ok ilyen deszkasok...de en ez alol kivetelt kepzek:D en abszolut nem vagyok olyan es megis imadok bicozni es veluk bringazok. eg es fold stilus :DD -
:DD
Nekem volt egy farmerom,elszakadt,de egy olyan 20 centin,na mondom én akkor is ebben bicózok,mindig van kb 2 farmerom,mert nekem nem kell több,úgyhogy fogtam,és úgy öszevartam az allját,hogy még pont ki tudjam belőle húzni a lábamat,majd szépen levágtam a fölösleget,és tádámm,készis az egyedi bicósfarmer:D
Az más kérdés,hogy még egyedibb lett,amikor építkezésen a purhabos palack felrobbant mellettem ^^ -
hm. no látod erre még sosem gondoltam, rugózós elméletet már kitaláltam, de hogy ez... :/
pedig hány nadrágom szakadt már ki :D -
Nameg bicón talán azért is fontos a szűk nadrág,mert akkor nem kapja folyton a lánc?
-
nem vagyok emó. szűknadrág fless az máskérdés, de a bmxes bicós stílus hiába extrém attól még nem emo, hiába volt empire of dirt ön vagy bmxmasteren minden második emberen szűknadrág, szimplán mint mindenhol a bicózásban is vannak trendek, most ez megy, de attól még nincs semmi életutálat, festett fekete haj, meg minden buziegyébmás kiegészítő. szimplán idegszűknadrágban valahogy lendületesebb az egész, mintha egy rugó lenne ahogy rádfeszül és sokkal jobb érzés tekerni :)
szóval a 2-ra nyomtam, maga az egész jó. az más kérdés hogy nem ez megy az utcákon :P -
Fbn Lx #10972 de valld be, ha nagyon szép lenne (tiszta és kulturált) és nem tudná meg senki, 1x azér' megdungád :DD -
2 dolgot utálok a c*gányokat és a rasszizmust
-
Egy szóval sem írtam, hogy elítélem őket, csak hogy vannak páran, akik a goth(ic)-s világot összeegyeztetik/összetévesztik az emo-s világgal, sajnos. (én nem egyeztetem/tévesztem össze). -
Én elvből nem.
Gyerünk,játszunk kit nácinak le többször öt perc alatt játékot
-
Fbn Lx #10968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de csak azért vagyok rasszista, mert tartozni akarok valahova!4
Nagyapámnak van egy idevágó idézete:
"nem vagyok rasszista, csak utálom a cigányokat." :DD
na jó, én nem utálom őket, szal nem azért nem dugnék cigánylányt, mert elvből nem, hanem mert egyszerűen nem tetszik ez a fajta "egzotikum" =)
fű, de ha jól emlékszem 8 évesen volt cigánycsaj szerelmem! :D
-
-
de azé gondolom igazat adsz neki :D -
Fbn Lx #10965 annak meg végképp nem ez a lényege.
volt egy goth osztálytársam, és egyik legjobb arc volt. az inákbb egy életérzés, meg hangulat, amit felesleges elítélni. mindenki úgy éli le az életét, ahogy akarja, amíg azzal másnak nem árt, vagy nem feltűnően hülye. Ezek a kifestéses meg feltűnési viszketegséges dolgok idióta általánosítások.
mindenhol vannak figyelemfelkeltő céllal cselekvő emberek, még a full nemszubkult farmer+póló emberek között is, csak máshogy érik ezt el. -
rasszista. -
-
Én eddig azt hittem, hogy az emo-sokat a goth-osokkal keverik (ott is főleg az ilyen kifestem magam had lássa a Világ mekkora gót/goth vagyok). -
Fbn Lx #10961 mert mindenki arra nyomott volna? :D
minden stílus jó csajait dugnám.
cigány mulatószene kivételt képez -
Akit én ismerek nagyképű,meggyőzhetetlen,és mindemelett még hülye is:DD
De ha nem akar hülye lenni,természetesen ő is tud teljesen normális lenni,csak tudnám mi értelme van annak,ha az ember hülyének tetteti magát. -
Fbn Lx #10959 ja mondjuk attól függ hogy az úgy öltözködőkre, a gördeszkásokra, vagy a nekem sem túl szimpatikus deszkarepperekre gondolt :D
akik látásból ismernek pl. rólam is csak úgy beszélnek, visszahallom: "az a srác aki mindig deszkás ruhában mászkál" :D
közbe meg közöm nincs hozzá, csak bő a nadrágom meg széles a cipőm
szal ezzel kapcsolatban mindig hallani előítéleteket. annyira rosszak a deszkások? én nem ismerek sokat szal nem tom :D -
Mert ez minden stílusra elmondható:DD -
olyan miért nincs h nem szeretem őket, de a jó emo csajokat dugnám
-
deszkásnak nagy a pofája amúgy más nincs vele nekem van 1 pár haverom de sztem jó arcok -
Ismerek mindkét stílusból embert,és lehet csak én ismerek rosszat,de inkább 10 emos,mint 1 deszkás:D -
Fbn Lx #10954 nem hiszem hogy a deszkás stílussal kevernék, azzal szerintem senkinek semmi baja. -
cargame #10953 Ez azert telleg loool. Amint egy elzo kommentben olvastam valoban az emberek 80-90 %-a nem tud semmit az emorol es tisztara keveri a deszkas stilussal...szoval maradjunk ennyiben...jah es nem vagyok emos :D -
ba32107 #10952 Annak ellenére, hogy követem az emo csajos topikot, és van egy (félig-meddig) emo ismerősöm, nem szeretem őket. Tipikus dolog, amikor szembejött velem egy ilyen elfajzott majom (fiú), akkor szabályosan pofánröhögtem, de észre sem vette...........hányingerem van tőlük. -
CUCLI #10951 buta
pont. -
lol