127612
-
+
-
Megjött Mike
-
meg ugye vihaáncoló kiscsajokat nem ütjük le a buszon, ugye
és minek az az acélbetét, rakodómunkás a haver? -
gratulálok -
Én meg napallergiás vagyok keciek,úgyhogy tele leszek kiütéssel,így ha napra megyek úgy,hogy csodálatos felsőtestem megmutatom,akkor tuti van rajta egy adag naptej,a pofámra meg 50-es,hogy az se égjen le:@ ÚÚtálom a napot. -
én ropi alkat vagyok, imádom a napsütést... mindenki izzad, én meg csak élvezkedek :) legjobb semmittevés
csak mindig lerészegedek a végére -
nem viszem túlzásba...
de sok kocka van itt aki elbújik a sötét szobába :C -
S8DJ #11022 Csak előnapozni szoktam, hogy ne égjek le.
-
jól barnulok, de utálom a napozást -
ba32107 #11020 Sose napozok, de nyáron, nyaralás előtt általában kifekszem néha kicsit, hogy ne égjek le..........bár víz mellett sem szoktam napozni, de ha teljesen falfehéren megyek be fürödni, már attól is le lehet égni. Ezért szerintem muszáj előnapozni egy kicsit. -
Darth Razor #11019 Utálok napozni, ha tehetem elkerülöm a napot. -
Utálok napozni, ha tehetem elkerülöm a napot. -
Utálok napozni, ha tehetem elkerülöm a napot.
-
amire én. egyikre se -
Cat 02 #11015 Hm, sose napozok direkt, csak max ha strandon vagyunk picit fexek egy picit, most mire nyomjak ? -
2. -
szieszáj #11013 2. há milyen kérdés ez :D főleg azt szeressük mikor a póló helye megláccik na akkor tudom mennyit barnultam... -
cargame #11012 Nem bánom ha lesz egy kis színem, de nem viszem túlzásba.---szeretem ha van egy kis szine es nem olyan feher mint a fal :) -
nem tudok barnulni -
uccsó. -
talán nem 5 óráig kéne kinn feküdni a napon
-
egyszer 3 egymást követő évben ropogósra égtem a napon, lényegében mozdulni nem tudtam hogy ne fájt volna qrvára, ezért inkább kerülöm a napot -
Nos én megyek napra és akkor süt rám, de csak napozni nem fekszek ki.
1. Kinek van arra ideje? Csak feküdni és nem csinálni semmit?
2. Csak leégés van belőle.
Tegnap voltam repnapon és fincsin leégtem... -
Utálok napozni, ha tehetem elkerülöm a napot.
Nem tudok barnulni, csak leégni! -
cargame #11005 szvsz nekem tudod h mikor mondja meg vki h miben menjek es milyen hajjal (nem vagyok emo)....szarnek ra a fonokos fejere.... -
Rundstedt17 #11004 legyen már más elegem van ebből a hülye témából ugyan olyan hülyék az emok mint a raper gyerekek,vagy mint a rocker gyerekek stb gyerekes baromságok -
Miskolc88 #11003 pontosan! -
Ehhez csak egy történetet fűznék hozzá:
Egy Emo-s gyerek középiskolába elég rosszul tanult, ezért félévkor áthelyezték a másik tagintézménybe. Második nap csak csendesen magához hívta a suli "egyik vezető egyénisége" és ezt mondta neki:
- Holnap reggelig van időd hogy normális legyen a hajad és a ruhád, különben a hátralévő 3 és fél éved kínkeserves lesz!
Következő nap a gyerek normális barna levágott hajjal és normális ruhába bejött és azóta egy teljesen normális gyerek lett!
Tanulság: Sokszor a környezet határozza meg milyen leszel, még ha nem is olyan vagy igazából! -
Miskolc88 #11001 itt Miskolcon ha néha betévedek a plázába teli van emóval,hangosan vihognak és szatyrokkal a kezükbe jönnek ki.
egyik haveromat multkor megszólták a buszon a rohadt ribancok hogy hogy néz ki meg ilyenek,pedig normális volt csak persze nem emó.
ugy csinálták a kis kurvák hogy hangosan mondták:
Ki ez te??
nagyon kemény gyerek lehet meg ilyenek.
hogy ez miért volt ?
mert egy acélbetétes bakancs volt rajta .
haver mondta hogy legszivesebben leütőtte volna őket :D
de nem akart balhét a buszon xxD -
ték -
ez nem igaz -
F1re #10998 az elozo hszed igaz de ez 1altalan nem :DD -
Miskolc88 #10997 amúgy sztem a mostani emo ez:
plázamániás,vásárlómániás,beképzelt,igénytelen,másokat csesztető,kis ribanc.
tisztelet a kivételnek. -
Miskolc88 #10996 ja :S
amúgy csak divatból járnak egymással hogy elmondják a 10 éves barátnőiknek a csajok hogy "emó pasival járok",inkább járj egy normálissal! -
F1re #10995 teljesen 1etértek és az a vicc hogy ezekre a munyertalanokra még buknak is a csajok -
Miskolc88 #10994 általában az ilyen kis csontvékony anorex fijúk szoktak emók lenni. -
miért lenne vki 30kgos azért mert emos?
Egyáltalán, mit számít a súly? attól h vki 120kg-os nem biztos hogy izomállat, lehet h szimplán csak dagadt. -
Miskolc88 #10992 jaja pontosan.
csajoknál még elmegy mer tuknám őket :D
amelyik jó,de emo fiuk azok egyenlőek a 30kg-s vasalthajú izommentes nyálas csicska biszex faszokkal.
már elnézést a kifejezésér' -
"A szülőknek kötelezettségük ilyen Kamaszkorban megengedni amit a gyermek szeretne.Mint például:
- Sminkelhesse magát
- Emosan öltözködhessen
- Emos frizurája legyen
- És hogy értsék meg"
Valaki mutasson egy gyermekjogi törvényt amibe ezek bennevannak!

Addig még nincsbaj ha egy kiscsaj csinálja mert addig: "Nem különösebben izgat a téma."
De ha egy pasi akkor: "Hányingerem van tőlük." -
Fbn Lx #10990 kevesebb flém volt, mint amire számítottam :c
mivan emberek, ennyi van bennetek? :Ds