127612
  • PyRex
    loool
  • PyRex
    ilyen egy aberrált kérdést...
  • sweech
    fogalmam sincs.
  • NEOreg3
    ha már halott vagyok nem leszarom mit csinálnak a testemmel?:)
  • poppe
    akkor téged ennénk meg :)
    mérgezd magad, jó nagy legyen a májad :D
  • Doomista
    éhes vagyok
  • NEOreg3
    éhenhalnék az fix.
  • ba32107
    Én csapnék egy jó kis lakomát, és vinnék haza is egy kis madárlátta embert.

Kaja után egy óráig bírnám, aztán lehet, hogy........megint ennem kéne xD

Főleg ha ott van Eric Roberts
  • cicai
    Ha tényleg ez lenne az egyetlen lehetőség hogy életben maradjak akkor megtenném.
  • SötétBarom
    Ja tudom, én vagyok a látens zombi :c
  • SötétBarom
    Én az aggyal kezdeném, sztem hasonló mint a marháé -.-
  • poppe
    jó kis szívpörkölt, hmm de fincsi
  • cargame
    Baz ha megsutitek akkor mar nem lehet olyan rossz es ezen mulik az eletetek:D szoval meg kell enni:D ropogosan
  • Benny04
    2... :S
  • tigeroo
    az más kérdés hogyha megennék egy embert a túlélés miatt utána hogy tudnám leélni az életemet...
  • tigeroo
    ja az más. azthittem csak ugy natúrban
  • Kicsikiraly
    második. de ez tényleg olyan helyzet, hogy az ember nem tudhatja előre mit tenne
  • Hayni
    Kizárt.Am sem eszem semmilyen húst meg a csirkén kívül.
  • Cat 02 #11091
    Megsütnénk.
  • tugyiti
    Ha tényleg ez lenne az egyetlen lehetőség hogy életben maradjak akkor megtenném.Katát meg Saloom-ot megzabálnám mustár nélkül is amúgy.

• DJ Skyline
    hát, ha sokszor megnézem a Cannibal Holocaustot, vagy Feroxot addig, akkor lehet komolyra fordítva a szót, kb azt tudom mondani mint kulabá, szucsy meg Molnibalage. most arra nyomok hogy nem (mert jelenleg így érzem hogy nem tudnék), de kitudja hogyan alakulna mindez
  • tigeroo
    én ugytudom hogy minden húsevő húsa büdös (pl. macska, vagy különféle vadak)
    bár az ember mindenevő, kurva kevés zöldséget eszünk a húsbevitelhez képest
  • z99999
    nos, jól átsütve, zöldségkörettel és vadasmártással simán, de nyersen soha, akkor inkább füstölném majd ha nagyon rámjön akkor max

az emberi hús meg nem azért büdös mert emberi, hanem mert megdiglett, bárminek a húsa büdös lesz egy idő után
  • tigeroo
    sztem a szavazók nagy része még egy nyers karaj-darabkát sem lenne képes megenni...nemhogy emberi hullát ("ha szükséges")
  • Molnibalage
    Ahz ilyen dolgokat az ember nem tudja megjósolni. Az túlélési ösztön tud nagyon erős lenni.
  • Pepsi Twist
    Ha tényleg ez lenne az egyetlen lehetőség hogy életben maradjak akkor megtenném.

hát ha muszáj...
  • szucsy89
    nem tudom eldönteni hogy reagálnék...most így a székben ülve egyszerűen lehetetlenségnek érzem de nem elképzelhetetlen hogy abban a helyzetben megenném...:S
  • Cat 02 #11082
    Így lesznek a wendigok, volt a Supernaturalban :P
  • tugyiti
    te látens kanibál vagy tudjuk
  • Carlos
    Hidd el, ha már 5-6 napja nem eszel, akkor nem lesz annyira büdös az a hús...
  • tigeroo
    az ember húsa nyers és büdös...én márcsak ezértsem tudnám megenni

amúgy szerintem ez ugy van ahogy kulabácsi irja..egy dolog az elmélet és megint más a gyakorlat
  • Carlos
  • BaliBoy
    "...azt sajnálnám..." ... majd őt is megenném. :DDD
  • SötétBarom
    Egyértelműen igen. Ha már meghalt, akkor úgyis mind1. Hús-hús.. Aki egy ilyen idióta morális kérdés miatt inkább éhendöglik, azt sajnálnám..
  • kulabácsi
    mos tarra nyomtam h nem lennék képes, de ezt előre senki nem tudhatja h abban a helyzetben hogy reagálna, lehet élve is megenném őket, lehet inkább éhenhalnék...
  • Carlos
  • SötétBarom
    2.

Egy évben egyszer elmegyek nyaralni, ott szépen csokira pirulok aztán abból gazdálkodom következő nyárig :DDD

Bár idén lehet hogy majd elmegyek szoliba egyszer kétszer, irritál, hogy folyton baszogatnak, hogy úgy nézek ki mint egy kétnapos vízihulla :DD
  • Hayni
    Jaja. nekem is mondják hogy mivan kiscsaj ? monitornál barnultál ?
  • zotja
    sok kocka az uccsóra szavazott.. a pc előtt nem süt a nap...
  • HiPPoNaX
    Nem banom, ha lesz egy kis szinem, de nem viszem tulzasba. Igazabol direkt napozni nem is szoktam, inkabb egyeb szabadteri tevekenyseg kozben barnulok annyit, amennyit.