127612
-
Ez igaz töténet volt... :I -
S8DJ #11148 Nem lennék rá képes, inkább éhen halnék -
"sztem aki írta arra céloz" <-> "vagy nem tom mire gondol"
most akkor mi van?
-
Áhh... az exklúzív kaja, csak a burzsujok engedhetik meg maguknak. Kevés tatár van és nehéz őket befogni. :DDD -
sztem aki írta arra céloz akik ilyen utcai versenyt nyomnak és szlalomoznak meg mittom... vagy nem tom mire gondol -
"Mi a véleményed az agresszív sofőrökről akik üvöltetik a zenét?"
Hogy függ össze az agresszív sofőr és a zene üvöltetés? Ha valaki üvölteti a zenét az autóban az agresszív? Vagy ha valaki agresszívan vezet, akkor emellett zenét is üvöltet? :D Nem értem, aki a kérdést írta magyarázza már el pls, hogyan függ össze most a kettő. Mert szerintem semmi köze a 2 dolognak egymáshoz. Vagy pedig én értem félre. -
noés a tatárbifsztek? 100% tatár természeteseen -
Erről a kérdésről volt is film (Képes lennél emberi holttestet enni a túlélés érdekében?), egy repülő lezuhant a havas hegyekben, a túlélők meg egy csomót kínlódtak, hogy most megegyék a hótakat vagy ne. Haláluncsi volt
-
fúj azok olyan koszosak hogy megnem enném :D -
Én egy szar szemét rasszista kannibál vagyok... kedvencem kajám a cigány pecsenye! :DD -
sztem igen:S aki azt mondja hogy nem vagy hogy igen akkor nem biztos hogy megtenné:S
ezek a kérdések ujabban,amelyek igy kezdődik, " ha olyan helyzetbe kerülnél...." sztem hülyeség.
az csakis akkor derülne ki ha odakerülne az ember és átélné az adott szituációt:S amugy nem !
persze van aki most is eltudja dönteni és lehet, hogy ugyis cselekedne:S de a döntő többség sztem lehet,hogy pont másképpen döntene "éles" helyzetben:D -
nem az lenne a gond hogy megegyek egy nyers / sült izomköteget.
a gond az lenne hogyha még emberi formája van, pl. egy levágott kézbe úgy röpke beleharapjak... na az lenne a kemény dió.
ahhoz meg hogy jól nézzen ki a "étel" elő kell készíteni, na ez megint olyan hogy inkább eszem meg akárhogy mint hogy lenyúzzam egy ember bőrét, meg levágjam a husikat, és rácuppanjak. -
ez vmi faszság -
Nem is tudom, azthiszem megtenném bár undorító, de az életbenmaradásért az ember bármire képes! -
Nemcsakazért -.- Ha esznek a zsidók tovább élnek... -
ba32107 #11134 Pontosan. Néhány náci koncentrációs táborban a foglyok pontosan az éhségtől eszüket vesztve rávetették magukat a hullákra, és szétmarcangolták. A németek ezeket azonnal lelőtték, gondolom ettől még ők is undorodtak. -
Hát ez a szöveg :D
Felvonulnak az Andrássy úton és kezeket sütnek xD
Aki tüntet ellenük azt is megsütik! :D -
Hmm... Vanaki elhitte? xD -
Fbn Lx #11131 ja, a kamionos dologból ítélve nyílván a búzafelvonulás paródiája :D -
Valószínű egyfajta fricska a melegfelvonulásnak. Vagy ilyesmi...
Bocs az offért. -
Valahogy énis erre az álláspontra jutottam.
Meg a kamionon kezet eszünk és az uccán menetelünk.
Asszem szétkapnák őket seperc alatt, nem csak tojással dobálnának... -
Persze hogy fake, de azért megmosolyogtató. :) -
Fbn Lx #11127 "Nem akarunk kívülállók lenni. Szeretnénk, ha filmekben és sorozatokban kedves, és vicces kannibálokat mutatnának be, hogy a társadalom megkedvelje őket. Szertnénk gyakran emberevő embereket látni a tv műsorokban, hogy az emberek hozzászokjanak a látványhoz, és elfogadják hogy ez normális dolog. Nem lesz rossz ember valaki, attól hogy emberhúst eszik. És az is hazugság hogy ez természetellenes lenne. Kannibalizmus az állatvilágban is létezik, sőt, igen gyakori."
ezen beszartam :DASd
amúgy nyílvánvalóan poén, egy emberi nem lehet ilyen elmebeteg :D -
Flame szagot érzek...
Lesz itt haddelhadd.
Bár szerintem fake. -
Fbn Lx #11125 : DasD -
Énpéldául tunkolni szoktam a sültkrumplit a vérben! Isteni! Nah megyek a hullaházba, hozok egy kis ropogtatnivalót...
ps. Az is embert eszik, akiről nemhinnéd... -
Fbn Lx #11123 lefolytásnak! -
ha van krumplid meg sajtod, minek neked az ember -
Fbn Lx #11121 a szavazók (meg úgy általában az emberek 95%-a) megtenné. ha mondjuk egy hétig nem eszik valaki, akkor kb. minden félelmet meg morális kérdést elfelejt, és mindent megeszik, amit lát. Elsődleges ösztön a táplálkozás, ezt nem tudnátok egy idő után aggyal legyőzni, mert szinte be lennétek kattanva.
a vékonyabb testű emberek meg főleg hamarabb megkattannának, vadállatok lennének - amint eltűnik az a kis zsír, nincs, amibe beágyazódjanak az idegpályák. -
én megsütném szereznék hozzá sültkrumplit mustárral meg sajtal :D -
mókamukik kiméljenek
-
Nem... -
azért, mert csak az ilyen vitzesek szavaznának rá, mint te :c amúgy nem tom, majd ha előfordul ilyen eset, akkor eldöntöm ott helyben
-
miért nincs olyan válaszlehetőség, hogy amúgy is szoktam embereket enni?
-
2.
A leírásban ismeretett esetet feldolgozó filmben (Életben maradtak - fsz: Ethan Hawke) is felmerült ilyesmi kérdés.
Az emberevés kérdése vitatható lenne, ha egy élő, ártatlan embert kellene megölnöd, hogy megehesd. Nos akkor valóban felmerülhet benned a kérdés, hogy hogy éled le az életed azt követően, de ha egy halottról van szó (és pláne, hogy az adott esetben a pilótákról volt szó, akik miatt eleve lezuhantak), akkor már kicsit más a helyzet sztm.
De volt egy másik, szintén megtörtént esetet feldolgozó film, Gulág címmel (fsz. David Keiht) ott meg 3 léptek meg a gulágról, ahol már a megszökés pillanatában tudták, hogy az egyikük "kaja" lesz, és hogy melyik, az attól függ, hogy ki húzza a rövidebbet / ki töri ki a lábát a hegyen... Na ez már meredekebb egy kicsit. -
most hogy irtam ide, mr látszik -
nem látszik a kérdés -
ezért megeszünk! -
...ja és TÉK :) -
én most eszem kínait (mármint nem embert)