127612
-
Fbn Lx #11189 [Szavazás főoldal]: Nem lehet csatlakozni az adatbázishoz! -
én ezt úgy szoktam hogy nem üvöltözök meg semmi csak mint 1 nyugodt pszichopata halkan lassan beszélek vele tiszta faarccal és a végén ráhagyja ha igaza van hanem és a végén mindig nekem lesz igazam :D -
Legjobbak az ilyen sértődős emberek,úgy is nekem van igazam,mert ha nem beismerem,még a hangomat sem emelem fel,úgy beszélek mint bárki mással bármi másról,és egy hétig hozzám se szól
-
jaja, nálam előfordul olyan is hogy tudom hogy nekem van igazam(és mások is tudják), de zavar hogy ő vitázik velem, esetleg megharagudott rám és inkább én kérek elnézést... -
Én is így vagyok vele, elnézést kérek, mert tudom, nem goromba viselkedéssel kell megbeszélni a dolgokat, de azért tudatom az illetővel, hogy jogos a felháborodásom. -
Még ha jogos is volt felháborodásom, de megsértek valakit, akkor bocsánatot kérek.
-
egy kezemen ha meg tudnám számolni hányszor kértem bocsánatot valamiért is -
pedig tudod mekkora dolog bocsánatot kérni? próbáld meg! bizony nem könnyű -

-
De legalább őszinte:D -
Szinte teljesen kizárt. Maximum, ha alárendelt vagyok (szülő, tanár, főnök).
egy bunkó paraszt vagyok. -
de itt nem a az volt a kérdés, hogy megbántottad-e, hanem hogy goromba voltál
kicsit javítok önmagamon, attól függ, vmennyire fontos-e számomra az a személy
ismeretlentől, akivel soha többé nem találkozom, nem kérek bocsánatot, ha netán goromba voltam vele
de ez ritka, alapvetően nem szoktam az lenni, jó mondjuk itt a fórumon szoktam bunkón viselkedni, és nem kérek bocsánatot, de a valódságban nem vagyok ekkora tahó :) -
nő e vagy? -
Akivel gorombán viselkedtem,azzal lehet nem véletlenül tettem így,ezért nem érzem fontosnak.Csak néha kérek bocsánatot,de ritka,és akkor se gorombaság miatt van,hanem max a másik fél hiszi azt. -
cargame #11175 Heh en qurvara nehezen tudok bocsanatot kerni :D Nem tudom magamban elismerni h a masiknak volt igaza:D Meg igy a moralom is lemegy XD -
Darth Razor #11174 Szinte teljesen kizárt. -
ha megbántottam bocsánatot kérek, függetlenül attól h kinek van igaza... -
állt ha az ember megmondja a véleményét ami a másiknak nem tetszik abból sértődés van -
az megint más mint a gorombaság
elmondhatod a véleménydet gorombaság és sértegetés nélkül is -
ja csak van h az ember megunja azt h mindig ő kér bocsánatot inkább csak ne legyen már veszekedés, és a végén eljut arra a pontra h inkább kimondja amit gondol azt vagy tetszik neki vagy nem...ami néha hasznos is, mert észreveszi magát az illető -
szerintem nem szégyen bocsánatot kérni, mint ahogy csodákat tesz egy kedves mosoly, és egy köszönöm is
sokaknak az is nehezükre esik, pedig nem kerül semmibe, ugyanakkor örömet szerzel vele a másiknak -
első -
iii -
váó :D
mióta én rányomtam a 3dikra azóta csak arra böknek:D
jöttem akkor 9 szavazat esett rá mostmár 13 :D -
Sokszor nem kérek bocsánatot, de a legtöbbször utólag bánom, hogy úgy viselkedtem. :D -
Fbn Lx #11164 sokszor nem kérek bocsánatot, amikor kellett volna, szal 3.
utólag meg fasznak érzem magam -
Sokszor nem kérek bocsánatot, de a legtöbbször utólag bánom, hogy úgy viselkedtem.
ha jogos ha nem jogos egyaránt igaz:S -
Vegas #11162 Még ha jogos is volt felháborodásom, de megsértek valakit, akkor bocsánatot kérek.
Erre nyomtam, bár a harmadikra kellett volna :/ -
Szinte teljesen kizárt. -
2.
állt megmondom a véleményemet, nem rakom cukormázba, akinek ez nem tetszik az bekaphatja -.- -
1 és 2 felváltva :) -
ba32107 #11158 népszerű a kérdés
-
Csak ha egyértelműen kiderül, hogy ok nélkül viselkedtem gorombán. -
olvastam ilyte
Glzuka úgy képzeli, hogyha hangosan hallgatod a zenét a kocsiban, akkor nem hallod a kinti világot
nem tudja szegény, hogy akkor sem hallod - egy jobb autóban - ha nem hallgatsz zenét -
karajjj #11155 szögödi kannibálok :DDDD -
szögedi "ö"-zés? :D -
Úgy szeretlek, majd meg eszlek.
-
ricsimaster #11152 Na téged is megennének :) -
Az a helyzet, hogy most jó sok idióta zombis játék, meg film jutott eszembe...számomra az emberevők egyenlők a zombikkal. De hogy jön ez most ide?
A lényeg, hogy szerintem megenném.
Erről jut eszembe egy idióta kannibálos vicc:
Két kanibál beszélget:
-Hol a nővéred?
-Mögöttem.
-Mögötted?
-Mög hát! ... -
karajjj #11150 valamilyen rugbycsapatvolt és tényleg megtörtént