127612
  • Fbn Lx
    [Szavazás főoldal]: Nem lehet csatlakozni az adatbázishoz!
  • Pepsi Twist
    én ezt úgy szoktam hogy nem üvöltözök meg semmi csak mint 1 nyugodt pszichopata halkan lassan beszélek vele tiszta faarccal és a végén ráhagyja ha igaza van hanem és a végén mindig nekem lesz igazam :D
  • bardocz
    Legjobbak az ilyen sértődős emberek,úgy is nekem van igazam,mert ha nem beismerem,még a hangomat sem emelem fel,úgy beszélek mint bárki mással bármi másról,és egy hétig hozzám se szól
  • Bulykin
    jaja, nálam előfordul olyan is hogy tudom hogy nekem van igazam(és mások is tudják), de zavar hogy ő vitázik velem, esetleg megharagudott rám és inkább én kérek elnézést...
  • bulba
    Én is így vagyok vele, elnézést kérek, mert tudom, nem goromba viselkedéssel kell megbeszélni a dolgokat, de azért tudatom az illetővel, hogy jogos a felháborodásom.
  • Bulykin
    Még ha jogos is volt felháborodásom, de megsértek valakit, akkor bocsánatot kérek.
  • NEOreg3
    egy kezemen ha meg tudnám számolni hányszor kértem bocsánatot valamiért is
  • Mike at home
    pedig tudod mekkora dolog bocsánatot kérni? próbáld meg! bizony nem könnyű
  • bardocz
  • Attila8805
    De legalább őszinte:D
  • banok
    Szinte teljesen kizárt. Maximum, ha alárendelt vagyok (szülő, tanár, főnök).

egy bunkó paraszt vagyok.
  • Mike at home
    de itt nem a az volt a kérdés, hogy megbántottad-e, hanem hogy goromba voltál

kicsit javítok önmagamon, attól függ, vmennyire fontos-e számomra az a személy
    ismeretlentől, akivel soha többé nem találkozom, nem kérek bocsánatot, ha netán goromba voltam vele
    de ez ritka, alapvetően nem szoktam az lenni, jó mondjuk itt a fórumon szoktam bunkón viselkedni, és nem kérek bocsánatot, de a valódságban nem vagyok ekkora tahó :)
  • kulabácsi
    nő e vagy?
  • bardocz
    Akivel gorombán viselkedtem,azzal lehet nem véletlenül tettem így,ezért nem érzem fontosnak.Csak néha kérek bocsánatot,de ritka,és akkor se gorombaság miatt van,hanem max a másik fél hiszi azt.
  • cargame
    Heh en qurvara nehezen tudok bocsanatot kerni :D Nem tudom magamban elismerni h a masiknak volt igaza:D Meg igy a moralom is lemegy XD
  • Darth Razor
    Szinte teljesen kizárt.
  • poppe
    ha megbántottam bocsánatot kérek, függetlenül attól h kinek van igaza...
  • kulabácsi
    állt ha az ember megmondja a véleményét ami a másiknak nem tetszik abból sértődés van
  • Mike at home
    az megint más mint a gorombaság
    elmondhatod a véleménydet gorombaság és sértegetés nélkül is
  • kulabácsi
    ja csak van h az ember megunja azt h mindig ő kér bocsánatot inkább csak ne legyen már veszekedés, és a végén eljut arra a pontra h inkább kimondja amit gondol azt vagy tetszik neki vagy nem...ami néha hasznos is, mert észreveszi magát az illető
  • Mike at home
    szerintem nem szégyen bocsánatot kérni, mint ahogy csodákat tesz egy kedves mosoly, és egy köszönöm is
    sokaknak az is nehezükre esik, pedig nem kerül semmibe, ugyanakkor örömet szerzel vele a másiknak
  • Mike at home
    első
  • Mike at home
    iii
  • II Rocky II
    váó :D
    mióta én rányomtam a 3dikra azóta csak arra böknek:D
    jöttem akkor 9 szavazat esett rá mostmár 13 :D
  • Benny04
    Sokszor nem kérek bocsánatot, de a legtöbbször utólag bánom, hogy úgy viselkedtem. :D
  • Fbn Lx
    sokszor nem kérek bocsánatot, amikor kellett volna, szal 3.
    utólag meg fasznak érzem magam
  • II Rocky II
    Sokszor nem kérek bocsánatot, de a legtöbbször utólag bánom, hogy úgy viselkedtem.
    ha jogos ha nem jogos egyaránt igaz:S
  • Vegas
    Még ha jogos is volt felháborodásom, de megsértek valakit, akkor bocsánatot kérek.

Erre nyomtam, bár a harmadikra kellett volna :/
  • Pepsi Twist
    Szinte teljesen kizárt.
  • kulabácsi
    2.
    állt megmondom a véleményemet, nem rakom cukormázba, akinek ez nem tetszik az bekaphatja -.-
  • PyRex
    1 és 2 felváltva :)
  • ba32107
    népszerű a kérdés
  • DJ Skyline
    Csak ha egyértelműen kiderül, hogy ok nélkül viselkedtem gorombán.
  • Mike at home
    olvastam ilyte
    Glzuka úgy képzeli, hogyha hangosan hallgatod a zenét a kocsiban, akkor nem hallod a kinti világot
    nem tudja szegény, hogy akkor sem hallod - egy jobb autóban - ha nem hallgatsz zenét
  • karajjj
    szögödi kannibálok :DDDD
  • Pepsi Twist
    szögedi "ö"-zés? :D
  • fery02
    Úgy szeretlek, majd meg eszlek.
  • ricsimaster
    Na téged is megennének :)
  • fery02
    Az a helyzet, hogy most jó sok idióta zombis játék, meg film jutott eszembe...számomra az emberevők egyenlők a zombikkal. De hogy jön ez most ide? A lényeg, hogy szerintem megenném.

Erről jut eszembe egy idióta kannibálos vicc:
    Két kanibál beszélget:
    -Hol a nővéred?
    -Mögöttem.
    -Mögötted?
    -Mög hát! ...
  • karajjj
    valamilyen rugbycsapatvolt és tényleg megtörtént