127612
  • Rettenthető
    A szokásos 10%-t szoktam adni.

Mondjuk a benzinkutasok jelentős része nem tudom milyen alapon vár el borravalót is, miközben a világon semmit nem csinál érte cserébe.
    Aki meg így eldobálja a 10-20 Ft-osokat... nah inkább nem is írok semmit, mert nem tudnám szalonképesen megfogalmazni.
  • ba32107
    Egy kutas ismerősöm mesélte, hogy a 10-20 forint borravalókat látványosan eldobják a csávó orra előtt. Sőt, azt is mondta, hogy egy faszi borravaló gyanánt belenyomott valamit a kezébe, majd elviharzott. Na és mi volt az? Egy gomb. A mocsok képes volt egy ruhagombot adni!
  • HiPPoNaX
    A szokasos 10%-ot szoktam adni, de azert nem kotelezo jelleggel. Ha mondjuk latvanyosan flegma a pincer/csapos (magyaran nem vagyok megelegedve a kiszolgalassal), akkor csak kevesebbet vagy eppen semennyit sem hagyok.
  • SötétBarom
    Yup. Becsületesen adta a 10%-ot :DDD (jobban belegondolva nem volt egészen 10% :))) )
  • tigeroo
    tisztán borravalónak?:D

gratz:)
  • SötétBarom
    Amúgy nálam a rekorder 20 rongyot adott :DDDDDDDDD
  • kulabácsi
    mindig kerekítek, van h adok +ba, attól függ mennyire vagyok részeg, milyen a hely, milyen a kedvem stb stb :D
  • DJ Skyline
    je :D (nem tudtam, sry)
  • Ability
    Kattints a legnépszerűbb linkre oldalt, és lőn világosság. :D
  • Bulykin
    én meg csak a fodrásznak adok borravalót:)
  • DJ Skyline
    szedd már ki valahogy pls a leszavazott kérdéseket (külön kategóriába menne pl), meg a már bekerült kérdéseket (szürke pöttyel jelöltek, amik úgyis az archívumba kerülnek) ha megoldható, mert így most annyira átláthatatlan a dolog :S
  • Fbn Lx
    10%
    én fodrásznál is felkerekítem, ha tetszik a hajam :D
  • Ability
    Ja egyébként a reklámcsíkos problémád fura, nem szabadna ilyennek lennie. Azt hiszem régen volt egy másik srác is, aki ezzel szevedett, és neki az FF Adblock plugin okozta a hibát. Mindenki másnak jó egyébként, egyedi eset. Ennek a srácnak meg is oldottuk valahogy a problémáját, talán letöltötte a frisebb változatot a pluginból. De ha kikapcsolod, akkor meg tudod nézni, hogy segít-e.
  • Hayni
    Sok kicsi sokra megy

(jahj mint nagyanyám (ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli XDXD))
  • Ability
    Volt már, és még függőben is van. Tessék használni a keresőt azért. De ha nem az sem baj, csak pörögjünk fel. Legyen választék.
  • tigeroo
    nemtudom volt-e már hangszeres kérdés de küldtem 1et:D
  • desigo
    Igen, a szokásos 10%-ot.
  • Bercy #11292
    Étteremben ha nem volt kivetni való a kiszolgálásban akkor a szokásos 10%-t adok (ha bunkó volt a pincér akkor nem).
    Sörözőben, kávézóban pedig akkor ha pont úgy jön ki az össze (pl 970Ft és akkor a 30at otthagyom).
  • Ability
    Gyerekek, írjatok sok jó kérdés ötletet a 'Tervezett kérdések gyűjtőhelye" oldalon, fent a bannerben. Kezdünk kifogyni a készletből, és mostanában nem is mindig kerül be érdekes kérdés. Volt egy idő, amikor ömlött belőletek a hülyeség, tegyetek most is így. :P
  • DJ Skyline
    5Ft? :D szerintem azt eldobja a következő sarkon, vagy oda adja egy csövesnek, 50 Ft meg elég egy 1/3 gombóc fagyira :D
  • tigeroo
    amugy én mindig adok borravalót rossz kiszolgálás faszság. mindenkinek lehet rossz napja, borravalót adok, legfeljebb elkerülöm a gecibe a helyet. mondjuk a pizzásnak vagy a kedvenc kínai kajáldámban adok többet is, legalább nem köpnek bele a cuccba legközelebb:D
  • Hayni
    5-50 fötö xDDDDDDD csórógyerek vagyok-e xD
  • SötétBarom
    Talált-süllyedt :D
  • tigeroo
    nektek jó a szavazás? én szavazok csak bejön 1 reklámcsík a banner alatt...

(opera browser)
  • tigeroo
    vendéglátós-e vagy?:D
  • SötétBarom
    Ez az én sem kapok a fizetésem mellé borravalót szöveg meg GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..
  • SötétBarom
    Aki a nem adokra szavazott, az monnyon le -.- Tessék odabökni azt a 10%-ot! Nagyobb összegnél nem muszáj, nem is néznek parasztnak emiatt (én például 500nál többett nem adok - nem fér bele).
  • poppe
    a 3. válasz amúgy u.a. mint a 2. ...kicsit el kellett volna tolni az összegeket...
  • Pepsi Twist
    10%
  • Fabio Capello
    Általában a szokásos 10%-ot, de kerekíteni is szoktam gyakran...
  • DJ Skyline
    változó, vagy 10% vagy kerek összeg. jó 1990 Ft-nál azért nem 2000 Ft-ra kerekítek oszt jól van ilyenkor jön az hogy mondjuk 2200. de ha teszem azt 1750 Ft volt akkor meg kerekítünk 2000-re és haladjunk :)
  • poppe
    ha minden ok szokásos 10%, ha bármi bibi van 0 ft
  • ba32107
    Én pincéres helyeken még nem fizettem soha, de kocsmában, vagy boltban mindig megvárom az utolsó 5 forintot is. Majd hülye leszek otthagyni. Néha amikor olyan kedvem van, akkor otthagyom, de nem jellemző. Szóval utolsó.
  • Carlos
    Csak ha jó csaj a pincérnő / kiszolgáló személy.

Én csak akkor szoktam, ha meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Akkor álltalában 1885 -> 2000 szerint.
    Ha gyikok az étteremben vagy bárhol, akkor az utolsó 5 ft-ot is visszakérem. Egyszer már be is szólt nekem egy pincér, amikor el akarta rakni azt a kemény 25 Ft-ot. Mondtam neki, hogy nem volt jó a kiszolgálás, kérem a visszajárót. Nagyon húzta a száját!
  • bardocz
    A Pisti végre a picsáján maradt,és a tűzijáték is kijött az adatbázisból
  • tigeroo
    miez a szag? csak nem gumit égettek?

(és már 1 napja nem tudok szavazni... rányomok a 10%-ra de semmi változás)
  • Ability
    A lényeg, hogy jól elvagytok. Szóval maradjatok a picsátokon.
  • Carlos
  • ba32107
    A haverom tegnap kitalált egy viccet:

Hogy hívják a szélsőséges világítótestet? Neonnáci........
  • NEOreg3