127612
-
Megfordult már a fejemben a gondolat, de jelen pillanatban nem...
CSé és Kod4 in real-life... Csak az a baj hogy kurvahosszú a respawn time...
-
Én sem voltam katona pont lecsúsztam róla suli stb, de elmentem volna szívesen! Me újra bevezetném a sorkatonaságot, azért a hazát meg kell valahogy védeni, ha baj van és csak zsoldosokból ez szerintem nem könnyű! -
4. inkább tanulok, mint, hogy valami laktanyában rohadjak :) -
de újra akart lenni és 2x is jelentkezik
-
már leszerelet és többszáz irakit ölt már meg -
fogadjunk pepsi twist az az egy katona :o -
nem lennék katona soha, nem nekem való egyeltalán, egyszer viszont kiprobálnám az ak 47est :D -
Nem. És főleg azért, nem mert jellemzően nem azokat írtják a katonák sem, akik miatt a Világ ott tart, ahol... -
ha tanul az ember akkor nem fogják behívni katonának, egy kilencedikest meg pláne nem aki 14-15 éves. nekem még elkellett végeznem az orvosi vizsgálatokat, de nem hívtak volna be, mert: 1. tanuló voltam, 2. eltörtölték akkor már amúgy is a sorkatonaságot, 3. "véletlenül" fail lett a pszichiátriai kivizsgálás :D -
azért a katonaságot elrendelném? mert a mai fiatalokban nincs kitartás és fegyelem:S szégyen hogy a szakközép 9dikesek is mit nem képzelnek magukrol:S -
nem, meraz: kaki. -
Megfordult már a fejemben a gondolat, de jelen pillanatban nem
agyaltam már ezen milyen lehetne, de egyenlőre nincsen ehez késztetés, meg azt életem is máshogy alakul. majd ha hajléktalanság veszélye fenyeget, talán akkor
-
nincs kedvem krumplit pucolni, szal nem -
lenne katona a franc, bohóckodni vicc fizuért. Kivéve akkor, ha valamely szeretett szomszédunk makeszkodna. -
menne a franc katonának, nem saját érdekeim miatt én nem fogok embereket öldösni, főleg h ők se tehetnek az egészről semmit, azért mert pár nagy bunkó a parlamentben kitalálja h most neki világuralomra kéne törnie én nem halok meg -
akik azért mennének irakba mer csé meg kodnégy: irakban nincs respawn point :DD -
ha katona lennék, akkor biztos, hogy csak külföldön szeretnék szolgálni (irak v afganisztán).....szóval a jó péz miatt :D -
Nem, nem látom értelmét hogy miért is jó az... a fegyelem meg stb tényleg jó, de ma már nem arról szól.
(leírást senki sem olvassa el? kéri hogy írd le h miért..) -
Se külföldön, se itthon, tehát nem! -
szieszáj #11371 megfordult már a fejemben, de jelen pillanatban nem
azért az idegenlégió biztos jó :) -
Vegas #11370 Megfordult már a fejemben a gondolat, de jelen pillanatban nem -
nem -
lennél e katona,akár itthon akár külföldön,igy jobb a kérdés:D
de megfordult a fejemben:D
-
ba32107 #11367 A mosásért fizetett 2000-et a kasszába, a mosós srácnak meg zsebbe 10-et :D Jó nagy pofája volt, megteheti.
On:
Megfordult már a fejemben a gondolat, de jelen pillanatban nem
Igazából lenyűgöz a hadsereg fegyelme, a fegyverek, az egész. Ha nem lenne jobb dolgom (értsd: semmit nem tudnék magammal kezdeni, pl. egyetem), akkor elmennék. -
külföldön lennék, főleg irakban :) tiszta Kánter Sztrájkot jászanék, egy házban lekempelnék és irtanám a kcsg terroristákat :D -
nem inkább 10.000 ft-ot kapott a 2000 helyett?:D mert az még oké,na de hogy 12.000 adjon vki az már túlzás..:D de hát ki hogy engedheti meg magának:Dd -
ba32107 #11364 Ismerős autómosójában a mosósfiú a 2000-os mosásért 10000 Ft borravalót kapott (nem elírás) -
Vegas #11363 WáÚÚÚúúú 
-
én egyszer 400Ft borravalót adtam a fodrásznak:) és amúgy 900Ft-ot kért a hajvágásért... -
S8DJ #11361 Én sem kapok a fizetésem mellé borravalót, ezért nem. xd -
az 1 forintost mindig ott hagytam a boltba:O -
240et nem 200ra kéne kerekíteni?
-
50%? :OOO akkor te tele vagy zsével :D -
Ha meg parasztok, akkor az utolsó forintot is megvárom természetesen! :D -
na, ezt nem gondoltam volna hogy a katonás kérdés már holnap lesz :O meg hogy ekkora sikert arat :D 1 ember szavazta le -
kiszolálás = kiszolgálás :) -
Étterem:
Ha jó a kiszolálás, remek a kaja, nyalják a seggem, minden okés, akkor bőven hagyok borravalót. (30-40-50%, vagy még több)
Bulizás/kocsmázás, stb...:
Kerekítek. Pl.: 240 egy sör, 3ból kérek, stb... -
A benzinkutas meg monnyom le. Legnagyobb kecik.. -
Úgy látom a legtöbben itt nincsenek nagyon tisztában azzal, hogy a vendéglátóhelyek többségében a fizut a jatt figyelembevételével állapítják meg.. Minél több a jatt, annál több a fizu -> ezzel tökéletesen lehet inspirálni az alkalmazottakat, hiszen igyekszik mindenkivel jóppofizni, kedves, stb. Ahol paraszt állat a pincér, ott valószínűleg nem kapják meg, ezért leszarják.. Szal aki nem ad, az sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy tapló.. A biztosítós, hitelügyintéző, üzletkötő, stb. jutalékot kap. A vendéglátósok meg jattot.. -
Kamerazott helyen maximum a penztaros napi hianyat csokkented vele, de a penzt nem kapja kezhez soha. (Meg akkor sem, ha amugy nincs hiany a kasszaban)