127612
  • kopa1
    Megfordult már a fejemben a gondolat, de jelen pillanatban nem...

CSé és Kod4 in real-life... Csak az a baj hogy kurvahosszú a respawn time...
  • Szabi84
    Én sem voltam katona pont lecsúsztam róla suli stb, de elmentem volna szívesen! Me újra bevezetném a sorkatonaságot, azért a hazát meg kell valahogy védeni, ha baj van és csak zsoldosokból ez szerintem nem könnyű!
  • wordsworth
    4. inkább tanulok, mint, hogy valami laktanyában rohadjak :)
  • DJ Skyline
    de újra akart lenni és 2x is jelentkezik
  • NEOreg3
    már leszerelet és többszáz irakit ölt már meg
  • sweech
    fogadjunk pepsi twist az az egy katona :o
  • Rockynhooo
    nem lennék katona soha, nem nekem való egyeltalán, egyszer viszont kiprobálnám az ak 47est :D
  • Rettenthető
    Nem. És főleg azért, nem mert jellemzően nem azokat írtják a katonák sem, akik miatt a Világ ott tart, ahol...
  • DJ Skyline
    ha tanul az ember akkor nem fogják behívni katonának, egy kilencedikest meg pláne nem aki 14-15 éves. nekem még elkellett végeznem az orvosi vizsgálatokat, de nem hívtak volna be, mert: 1. tanuló voltam, 2. eltörtölték akkor már amúgy is a sorkatonaságot, 3. "véletlenül" fail lett a pszichiátriai kivizsgálás :D
  • II Rocky II
    azért a katonaságot elrendelném? mert a mai fiatalokban nincs kitartás és fegyelem:S szégyen hogy a szakközép 9dikesek is mit nem képzelnek magukrol:S
  • z99999
    nem, meraz: kaki.
  • DJ Skyline
    Megfordult már a fejemben a gondolat, de jelen pillanatban nem
    agyaltam már ezen milyen lehetne, de egyenlőre nincsen ehez késztetés, meg azt életem is máshogy alakul. majd ha hajléktalanság veszélye fenyeget, talán akkor
  • NEOreg3
    nincs kedvem krumplit pucolni, szal nem
  • David2
    lenne katona a franc, bohóckodni vicc fizuért. Kivéve akkor, ha valamely szeretett szomszédunk makeszkodna.
  • kulabácsi
    menne a franc katonának, nem saját érdekeim miatt én nem fogok embereket öldösni, főleg h ők se tehetnek az egészről semmit, azért mert pár nagy bunkó a parlamentben kitalálja h most neki világuralomra kéne törnie én nem halok meg
  • Kicsikiraly
    akik azért mennének irakba mer csé meg kodnégy: irakban nincs respawn point :DD
  • LasDen #11374
    ha katona lennék, akkor biztos, hogy csak külföldön szeretnék szolgálni (irak v afganisztán).....szóval a jó péz miatt :D
  • Kicsikiraly
    Nem, nem látom értelmét hogy miért is jó az... a fegyelem meg stb tényleg jó, de ma már nem arról szól.

(leírást senki sem olvassa el? kéri hogy írd le h miért..)
  • BaliBoy
    Se külföldön, se itthon, tehát nem!
  • szieszáj
    megfordult már a fejemben, de jelen pillanatban nem
    azért az idegenlégió biztos jó :)
  • Vegas
  • sweech
    nem
  • II Rocky II
    lennél e katona,akár itthon akár külföldön,igy jobb a kérdés:D
    de megfordult a fejemben:D
  • ba32107
    A mosásért fizetett 2000-et a kasszába, a mosós srácnak meg zsebbe 10-et :D Jó nagy pofája volt, megteheti.

On:

Igazából lenyűgöz a hadsereg fegyelme, a fegyverek, az egész. Ha nem lenne jobb dolgom (értsd: semmit nem tudnék magammal kezdeni, pl. egyetem), akkor elmennék.
  • N o N a m e
    külföldön lennék, főleg irakban :) tiszta Kánter Sztrájkot jászanék, egy házban lekempelnék és irtanám a kcsg terroristákat :D
  • II Rocky II
    nem inkább 10.000 ft-ot kapott a 2000 helyett?:D mert az még oké,na de hogy 12.000 adjon vki az már túlzás..:D de hát ki hogy engedheti meg magának:Dd
  • ba32107
    Ismerős autómosójában a mosósfiú a 2000-os mosásért 10000 Ft borravalót kapott (nem elírás)
  • Vegas
    WáÚÚÚúúú
  • Bulykin
    én egyszer 400Ft borravalót adtam a fodrásznak:) és amúgy 900Ft-ot kért a hajvágásért...
  • S8DJ
    Én sem kapok a fizetésem mellé borravalót, ezért nem. xd
  • cicai
    az 1 forintost mindig ott hagytam a boltba:O
  • David2
    240et nem 200ra kéne kerekíteni?
  • II Rocky II
    50%? :OOO akkor te tele vagy zsével :D
  • cenobite
    Ha meg parasztok, akkor az utolsó forintot is megvárom természetesen! :D
  • DJ Skyline
    na, ezt nem gondoltam volna hogy a katonás kérdés már holnap lesz :O meg hogy ekkora sikert arat :D 1 ember szavazta le
  • cenobite
    kiszolálás = kiszolgálás :)
  • cenobite
    Étterem:
    Ha jó a kiszolálás, remek a kaja, nyalják a seggem, minden okés, akkor bőven hagyok borravalót. (30-40-50%, vagy még több)

Bulizás/kocsmázás, stb...:
    Kerekítek. Pl.: 240 egy sör, 3ból kérek, stb...
  • SötétBarom
    A benzinkutas meg monnyom le. Legnagyobb kecik..
  • SötétBarom
    Úgy látom a legtöbben itt nincsenek nagyon tisztában azzal, hogy a vendéglátóhelyek többségében a fizut a jatt figyelembevételével állapítják meg.. Minél több a jatt, annál több a fizu -> ezzel tökéletesen lehet inspirálni az alkalmazottakat, hiszen igyekszik mindenkivel jóppofizni, kedves, stb. Ahol paraszt állat a pincér, ott valószínűleg nem kapják meg, ezért leszarják.. Szal aki nem ad, az sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy tapló.. A biztosítós, hitelügyintéző, üzletkötő, stb. jutalékot kap. A vendéglátósok meg jattot..
  • HiPPoNaX
    Kamerazott helyen maximum a penztaros napi hianyat csokkented vele, de a penzt nem kapja kezhez soha. (Meg akkor sem, ha amugy nincs hiany a kasszaban)