127612
-
atomháború... -
"amúgy ha kitör a 3. világháború akkor a 4.-et kőbunkóval fogjuk vívni..."
Ezt az einstein-i gondolatot annyian szajkózzák, de sztm akkora baromság.
Nem tudom a 3. vh-t mivel vívjuk, de a 4. a megmaradt AK 47-esekkel. -
jönnek a zblorgok :O -
Biológiai kisérletek voltak a 2. VH-ban is,vagy előtte talán,a japánok konkrét kínai falukat írtottak ki. -
sztem olyan 500 évünk van... hogy elhúzzunk... addigra vagy kinyírjuk egymást... vagy valami más lesz valami biologiai kísérlet miatt...
amúgy ha kitör a 3. világháború akkor a 4.-et kőbunkóval fogjuk vívni... -
Egy világméretű atomháború / Földönkívüliek igáznak le / egyéb erőszakos esemény.
az idegeneket nem soroltam volna ebbe a kategóriába. amugy erre szavaztam. -
Úgy, hogy amikor vörös óriássá duzzad elveszti jelenlegi tömegének 30%-át.
De most olvasom hogy nem is kell 5 milliárd évet várni hogy a Föld lakhatatlan legyen :D Mivel a vörös óriás fázis előtt felgyorsulnak a folyamatok a beljesében, egyre forróbb lesz és egyre több fényt fog kibocsájtani. Kb 1 milliárd év múlva már annyival erősebb lesz a fénye hogy lakhatatlan lesz a Föld.
Szal ennyi időnk van elhúzni innen. -
ba32107 #11463 Hogy a francba lökné távolabb a Földet, ha megváltozik a gravitációs vonzás? Ha nő, akkor egyre nagyobb a gravitációja, ergo inkább maga felé húzná... -
én valójában már leszarom... kb élek még 50 évet vagy 60at... aztán csá -
Semmi, talán majd ha kialszik a Nap fénye...
-
Szerintem az emberek egymást fogják kiirtani... -
"ha megnő akkor a gravitációs vonzása is megváltozik tehát valószínű, hogy a földet távolabb löki."
Igen, ebben az esetben fog az összes víz és légkör elpárolgni. Ez a jobbik eset :D Sajnos legújabb tanulmányok szerint nem lesz ilyen "szerencse", hiába változik a Nap gravitációs mezeje mindenféleképpen be fogja kebelezni a Földet...
A lényeg hogy jóval azelőtt hogy kialszik a Nap a Föld lakhatatlan lesz, szóval az utolsó válaszlehetőség hibás. -
cár bomba sem az volt a maga kis 50 megatonnájával, ami eredetileg 100(!!) lett volna
hogy most mi van, hát, azt mondanak amit akarnak :)
-
Kurvára nem mindegy
Te művelt.
-
Járvány. Mondjuk egy komoly, levegőn-testnedveken át terjedő vírus, melynek lappangási ideje kenterbe veri a HiV vírusét, és jóval szigorúbb tünetei vannak.. Mire megjellennek az első tünetek, már mindneki elkapta, oszt csókolom.. /belső vérzéses, lázas, májelbontós fajta.. Mondjuk ez a vég lenne a leggusztustalanabb és unalmasabb.. Csak szenvedés, semmi akció/látvány.. -
Ha nő a vonzás,akkor pont közelebbvonza -.- -
Természeti katasztrófa.3. meg 4. pontot össze lehet vonni majdhogynem. -
nem mert hivatalosan (nekünk ezt mondták) nincs hidrogén bomba a földön :D -
egyre megy... -
sztem meg inkább hidrogénbomba -
globális felmelegedés... ugyanmár... lófaszt... már bocsánat de riogatnak hogy az északi sark elolvad... jaj... -40C°-nál nem mindeggy hogy 1-2 fokkal melegebb van? -.- afrikába meg a +40C°nál 1-2 fokkal melegebb van? aki ott él az már hozzávan szokva...
meg az ózon elvékonyodása... hiába van kurva sok autó... az sem elég hogy az ózont annyira elvékonyítsa hogy kihaljuk addig még legalább 10x ennyi autónak kéne lenni...
na mindeggy mire az ózony annyira elfogy hogyk inyírjon minket az kb 1000 év... addig meg kit érdekel? 100x meghalok addigra :D -
atom -
elírtam :D -
Sztm elég fejlettek leszünk idővel ahhoz, hogy teljesen kiírtsuk magunkat. -
extrém felmelegedés közben folytatott atomháború miatt :D majd beköszönt egy Mad Max szerű poszt apokaliptikus / nukleáris világ, a civilizáció mint olyan többé nem létezik, a túlélők kis csoportokban fognak élni, és harcolni egymással az élelemért, üzemanyagért más egyéb dolgokért
kicsit elkalandoztam :D de kb így képzelem el a dolgot :)
nem tudom mire szavazzak, atomháború veszélye nem fenyeget, akkor már inkább a felmelegedés, de hogy az kiírtsa az emberiséget. lehet előbb lesz egy atomháború, tudja a franc. atomháborúra szavazok -
Nem valószínű mert ha megnő akkor a gravitációs vonzása is megváltozik tehát valószínű, hogy a földet távolabb löki. egyépként igazad van hatalmasra nő, vörös óriássá válik és azután kialszik -
ba32107 #11444 Ez igaz, de nélkülünk egy csöppet lassabban mennének a folyamatok. -
ba32107 #11443 nem 50 milliárd, hanem csak 5 (#11441-ben leírtak szerint) -
természeti katasztrófa -
"Semmi, talán majd ha kialszik a Nap fénye..."
Ezt a kérdést átfogalmaznám, mert 4 milliárd évvel azelőtt hogy ki fog aludni a fénye fel fog dagadni vörös óriássá, és garantáltan szét fogja perzselni a Föld felszínét, az összes víz és a légkör is el fog párologni. Szal az összes élet megszűnése a Földön kb 5 milliárd év múlva várható. Mondjuk ha ennyi idő alatt nem képes az ember kirajzani a világűrbe akkor meg is érdemli hogy kipusztuljon :) -
Szerintem ha kialszik a Nap fénye, de az sem biztos mert addigra lesz másik bolygó amin élhetünk! -
te mindig olyan hófehér bőrű vagy, nemcsoda hogy nem bírod a napot. -
nah kicsit túloztam csak
"éjszakai –180 °C és a nappali +140 °C"
-
Hát én ezen a nyáron is majd meg döglöttem ha így halad 10év múlva utcára sem lépek
vagy majd vmi védőcuccost kell venni.
(deh tudjátok már építik az űrliftet megyünk a holdra.
-500 és + 500 között hőmérséklet. (nem .nem néztem utána.)
)
-
-
Két bolygó találkozik:
- Hogy vagy?
- Ááá, van valami betegségem...
- Mi az?
- Valami Homo Sapiens...
- Ne aggódj! Nekem is volt, de hamar elmúlik -
van egy tanulmány amit egyre több tudós ír alá (több ezer elődjét követkve) mind neves, okos, elismert emberek.
amiben az áll, hogy a föld csak végzi a folyamatos öntisztulását, így próbálja megvédeni az évmilliárdok alatt kialakult világát, mely mondhatjuk hogy tökéletes, az egyetlen gigszer rajta az ember, aki ismeretében a saját létével, tudatával, önzőmód feléli a környezetét, a föld meg csak elvégzi amit el kell végeznie, felmelegít / lehűt / elönt / kiszárít. a lényeg hogy nélkülünk is megvan :]
egy szó mint száz, ha nem lennénk itt akkor is lenne globális felmelegedés.
és nem tudok igazat adni senkinek majd ha vita lesz ebből, nincs is kézzel fogható bizonyítványom róla, de én hiszek annak a pár ezer tudósnak. -
#11430: kb.: 50milliárd év :D
amúgy...
miért nem lehet több gombot nyomni? (lehetőség) mert lehet hogy 1x-re 2 dolog fog kinyírni minket... hogy világméretű atomháború lesz és emellet még a vírusok is pusztítani fognak... és lehet hogy az ellenszerér fogunk háborúzni :D
na mindeggy én a "Egy világméretű atomháború / Földönkívüliek igáznak le / egyéb erőszakos esemény."-re nyomtam
-
szieszáj #11432 nemtudom de biztos izgalmas lesz
-
Egy ember által kiváltott természeti szélsőség (jégkorszak, extrém felmelegedés, stb.)
nem figyelünk a környezetünkre és ez durván visszafog üttni