127612
  • Mike at home
    te inkább menj fogat mosni :)
  • Hayni
    ( sztem is szar hasonlat.)
  • Mike at home
    a hf-et azért irtam, hogy a az iskolás kölkök is értsék
    mivel ugye ők még nem dolgoznak
    de nem sok különbség van a kettő között (házi ill. meló)
  • Mike at home
    hozzáállás, mentalitás
    max a méretek mások
    aki a háziját a szünetben irja, az a globális felmelegedéssel is az utolsó előtti pillanatban fog foglalkozni

érted?
    szerintem értetted elsőre is, csak mostanában bármit írok, belekötsz
  • Rage47
    de pl. általános suliban más az értékrended, a házi fontosabb, mint a globális felmelegedés. ezért kell már a házinál megtanulni a felelősségtudatot.
  • bardocz
    Jó,ha te egy kalap alá veszel egy 2 perc alatt kijavítható problémát,ami nem jár következményekkel egy olyannal,amit csak drasztikus lépésekkel lehet kijavítani,ha kilehet,és pont országok tűnnek el a víz alatt,és kihal a fél emberiség...Szerintem nem én vagyok a hülye.
  • Mike at home
    mert te igen
    most is ellenkezel
  • bardocz
    Te nem vagy képes elfogadni soha semmit:)
  • Mike at home
    jó, ha ezt nem birod felfogni, akkor hülyevagy
  • bardocz
    Az egyiknek nincsen következménye,a másiknak meg elég súlyos is lehet.Tehát nem:)
  • Mike at home
    de
  • bardocz
    Hát azért az alkalmazkodás érdekes,ami nem jó leromboljuk:) És azért egy házi nem vehető egy kalap alá mondjuk egy globális felmelegedéssel.
  • Mike at home
    legyetek optimisták
    azért vagyunk sikeres faj, mert jók vagyunk az alkalmazkodásban
    majd megoldjuk
    persze későn és sok pénzért
    de tegye fel a kezét aki már pénteken megirja az összes háziját, vagy még jóval határidő előtt befejez egy melót
  • Hayni
    Nah olvastam kicsit, úgy néz ki tényleg Kína, és e mellett India.
    (robbanás szerű fejlődés, óriási energia felhasználás)
  • bardocz
    Japán,ne viccelj már:) Legjobb motorokat gyártják,tuti ők aláírták,szerintem Kína lesz a másik:)
  • Hayni
    Jahm, van is valami nyilatkozat a környezetszennyezéssel kapcsolatban.Vmi maximálisan kibocsájtható szén-dioxid, meg miegymás.+ Autóknál megszabva hogy káros anyag kibocsájtása mennyi lehet max.
    És az összes ország aláírta KIVÉVE: USA,(és asszem Japán. )
  • Kicsikiraly
    ""Nabazmeg, Madagaszkár lezárta a kikötőket!" nemtom ki érti :DD" nahát más is ismeri :DDDD
  • bardocz
    Benzinnel usa a nagy probléma,aghol annyi a versenybenzin(120-as oktányszámú..),mint itthon a 98-as,meg a dízel,addig ott leszarják,hogy mennyit eszik egy autó,és nem fognak megtanulni MOTORT gyártani,nem azokat a foskazlakat,amiket ma csinálnak.3 legnagyobb környezetszennyező közé tartozik az usa.Egy "fejlett" ország,hát nem nevetséges?
  • Hayni
    Hát, de minek védené a bolygót, akik most szennyezik nem fogják érezni a következményt, ezek majd több 10- 100 év múlva fognak jelentkezni.Sztem szarnak bele. Pl. tudja majdnem mindenki hogy az autóhasználattal, műanyag felhasználással,elemekkel,fakitermeléssel,spray -kel károsítja a bolygót meg azt is hogy hamarosan nem lesz gáz és kőolaj...de amíg van addig ki "kell" használni.
  • SötétBarom
    MADAGASCAR IS L33T!!!4444 ;DDDD
  • Mike at home
    uccsó, ami azért hülyeség, mert 200-300 év múlva simán meg fogunk tudni pattani a bolygóról
  • PyRex
    ┏┫ ┏┓ ┏┓ ┣┓    ┃┃
    ┗┫   ┃   ┣┛ ┏━━┻┃
     ┃ ┗━━━┛ ┃  ┣━━ ┃
     ┗━━━┳━━━┛  ┣━━ ┃
     ┏━━▇▇▇━━━━━┻━━━┛
  • tigeroo
    szerintem a természet fog kicsinálni minket
  • tigeroo
    remélem hogy csak irónia
  • tugyiti
    Pyrex meghekkeli a skynetet.
  • II Rocky II
    2
  • reaper4
    egy atomháború, amely kivált 1 hatalmas természeti csapást. járványban a maradék is elhullik. miközben utolsó képként látják ahogy kialszik a nap fénye...
  • chhaya #11483
    ahhoz meg túl hülye, hogy észrevegye, tönkreteszi a bolygót, aminek az életet köszönheti...
    szval a harmadik válasz.
  • cement
    utso. egyertelmu. az ember tul okos ahhoz hogy kihaljon
  • gercse
    szerintem meg arra gondolt, hogy a 3. világháború akkora lesz hogy minden elpusztul a Földről, vagyis majdnem minden, újraindul az evolució(ha marad pár baktérium, vagy sejt, mit tudom én), és kialakul talán újra az ember...feltalálja a kőbunkót...
  • Fbn Lx
    Az utolsót tényleg fosul fogalmaztam meg. habár én arra nyomtam.
    Azt akartam vele mondani, hogy az ember annyira szívós és adaptív, hogy max az Univerzum törvényei tudnak minket kipusztítani.

Sztem bármiféle járvány terjengene, 1-2 kisebb elzárt szigeten mindenképp túlélne az ember, ahonnan előlről lehet kezdeni.
    "Nabazmeg, Madagaszkár lezárta a kikötőket!" nemtom ki érti :DD
    Az atomháborúval ugyanez a helyzet, kihúzná sok ember a föld alatt. Sőt, azt is meg merem kockáztatni, hogy 6.7 milliárd emberből akadna olyan, aki erősen rezisztensebb a sugárzásra, és az evolúció következtében egy idő után immunissá válnánk rá.
    ugyanez a helyzet a szélsőségekkel. Egy nagy jégkorszakot is túléltünk már :)
  • banok
    Semmi, talán majd ha kialszik a Nap fénye..
  • kulabácsi
    Egy ember által kiváltott természeti szélsőség (jégkorszak, extrém felmelegedés, stb.)
  • z99999
    eztmondom énis -.-
  • ghost rider
    Egy ember által kiváltott természeti szélsőség (jégkorszak, extrém felmelegedés, stb.)

Amúgy meg nem mind1 hogy hány év múlva hal meg a nap?
    Azt úgyse éljük meg.
  • MerlinW
    Így vagy úgy, szupernova lesz belőle, aztán pukk nekünk:)
  • MerlinW
    Nem kérdés. Az ember fogja elpusztítani önmagát. Sosem volt kérdéses.
  • z99999
    hát nemtom, lehet hogy egy ideig közelebb kerül, de a csúzlieffekt miatt kijjebb is löki, de végülis mind1, mert ez már a zblorgok problémája lesz
  • ba32107
    Úú télleg, ezt elfelejtettem. De akkor sem hiszem, hogy "ellökné" a Földet, hanem csak eltávolodna.
  • bardocz
    Atomháborútól hülyeség félni,egyik nagyhatalom sem annyira barom,az meg,hogy terroristák kezébe kerül...Túl sok filmet néztek.