127612
-
ez nem is kérdés. -
elég labilis, de helyrehozható. -
az igenre miért csak 1 válasz van, míg a nemre 4? -
megint nincs elég válaszlehetőség. az életem nem merő kudarc, sőt. de akkor is van egy vagy két döntés, amit annak idején nagyon szarul hoztam meg - ezeket visszacsinálnám. -
Unreal1942 #11586 Nem egy merő kudarc, de van amit másképp csinálnék a mai fejemmel!
-
nem feltétlen merő kudarc de mindenképp újrakezdeném -
Nem, beletörődök hogy ez van.
Life goes on. -
na ezt a szavazós izét hogy oldjam meg? mit kell csinálnom mert idegesít h nemtudok szavazni (opera böngésző) -
midnenképp ujrakezdeném de nem állítom hogy az életem egy merő kudarc:S szal szimpla ujrakezdés választ betettem volna :D -
Hát ez egy elég nehéz kérdés. Nyilván senki se csinált mindent tökéletesen az életében, lenne mit "kijavítani".
Az biztos, hogy ha visszamenne valaki az élete egy előző pontjára akkor több tapasztalattal vághatna neki.
Én a középső lehetőségre nyomtam, mert úgy érzem hogy változásra van szükségem. -
Én újra kezdeném de az életem nem egy merő kudarc:) -
ismerős most törölte a wow-os accját, pedig lett volna a karakterre egy vevő 20.000ért, de inkább törölte, azt a büszkeséget és boldogságot az arcán " igen, megcsináltam, abbahagytam " :D kész :D -
Mindenképp, az életem egy merő kudarc - attól a ponttól kezdeném újra, mikor erősen elkezdtem foglalkozni a számítógépes játékokkal. Idővel egy szar kocka lettem, és ez kihat teljesen az életemre. Szarul érzem most magam, ennyi.
-
Sokmindent rosszul csináltam de a végére a nagy dolgok majdnem mindig összejöttek. Amit meg elb-tam azt úgyse tudnám kijavítani. -
nekem mindig vannak rossz doglok, pl. már tudom hogy nem elektro-s suliba kellett volna mennem, viszont tudom hogyha nem oda mentem volna most nem ismerném azt az osztályt. így mindjárt mérlegelek és inkább szívok jó társaságban mint hogy " élvezzem " a sulit rosszban :D -
cargame #11575 Unalmas h mostansag szinte mindig ugyanaz a temaju kerdesek vannak. Elabszatade az eleted, hol cseszted el meg stb....
nekem Semmi problémám nem volt, ennél jobb nem is lehetne most az életem
-
vagy lekéne állítani a kérdés beküldés funkciót és kész.
Mostatól meg a kimaradtott kérdéseket tennék be a szerkesztőurak , így végre kilehetne űríteni a "gépet":D -
-
van 1 csomó kérdés ami 15+ pontot kapott azok miért nem kerülnek be? -
na, úgylátom a jogsis kérdés eddig felkeltette az érdeklődést. meg holnapra is bekerült egy kérdésem ^.^ -
igyá még -
[döbbenten néz] -
Ergó vigyelek ágyba? -
[brutálnagy]PICSÁMON MARADVA NEM MEGY,CSAK KOTSIBAN!!4[/BRUTÁLNAGY] -
Aluggyá bardibaba. -
VITZELTEM!!4 -
NEM MŰKÖDIK AZ ADATBÁZIS!!4 -
F1re #11563 Csak ha muszáj. (ha már üvöltöznek velem akkor porszivozok
)
-
de szó szerint
-
akkor te még nem mosogattál egy heti szennyesedényt
akik meg az uccsóra nyomtak... hát... büszkék lehetnek, tényleg. na majd ha kirúgják őket otthonról akkor lesznek szarban -
akik az uccsóra nyomtak szégyelljék magukat:D
énmeg inkább a kertimunkát szeretem. nyáron szinte csak akkor barnulok ha a kertben serénykedem. -
gumikesztyű azt csá, meg itthon azért az nem olyan mint egy nyilvános wc hogy össze vissza van szarva meg hugyozva -
ilyenkor nyáron szopás mer egyik nap van egy jó kis eső másik nap hét ágra süt a nap aztan hetente lehet vágni...
meg persze általában nem kis meló,de sztem nem rossz. -
én inkább felporszívózok minthogy a kertben dolgozzak(ha lenne^^) -
wc pucolás, pl :p -
okhát házimunkán belül gondoltam. -
hehe^^
-
az nem vészes, fűnyírást nem csípem :D -
ezek szerint te még nem csináltál szar munkát :) -
áágeci a porszívózásnál nincs is szarabb-