127612
  • Pepsi Twist
    következő szavazás :D láttál már emo rendőrt? :D
  • Fbn Lx
    főleg ha emo.

télleg, láttatok már emo rendőrt? _DSA:D_AS
  • tugyiti
    de ha meg is állít maximum megvered azt is
  • PyRex
    képet!
  • szucsy89
    ennyi depis embert
  • Pepsi Twist
    most elszoktam engedni... csontig levan sötétítve mindenhol kivéve a szélvédő a szélvédő tetején 1 10cmes csík van és van mindenről műbizonylatom szóval a rendőr nemfog megbüntetni...
  • Rettenthető
    Ez így szép és jó, amit írsz, de - lehet újat írok neked - attól még mert valaki süket, vezethet gépjárművet és ha jön a megkülönböztetető jelzéseit használó jármű (amiből a süket, lévén hogy süket, maximum a fényjelzést érzékeli), ugyanúgy takarodnia kell az útból. Érc?
    Mellesleg ha forgalomban vezetésből vizsgáznál, és ott akár csak a fényjelzését használó mentőautót nem engednéd el, vagy nem vennéd észre, helyből buknál.

"ha meg megyek egyenes úton és nem akarok sávot váltani akkor is hogy vegyem észre hogy ott villog? -.- fényes nappal sötétített üvegekkel? a falakon még a kék fényét sem látom -.-"

Ja hogy te a visszapillantót, mint olyat hírből sem ismered?
    Csak mert nem váltasz sávot, attól még olykor célszerű hátranézni 600 km-s nyíl egyenes útszakaszon is.
    Amúgy a szélvédő kivételével hol van sötétítve az üveg a kocsidon? Tippelem mindenhol. Csak mert a vezető oldali sötétített üvegekért úgy megb*szhat egy akadékoskodó rendőr, hogy öröm nézni..., (vagy eleve leengedett ablakokkal állsz meg minden ellenőrzéskor, mert ezt tudod te is?)

":D"

Én annyira nem találom mókásnak, hogy egy, csak kék fényjelzést használó mentőt nem engedsz/engednél el. Majd ha neked sem engedik el hozzád hasonló gondolkodásúak, majd akkor is így mosolyogj!
  • DJ Skyline
    Voltak problémáim, de már minden rendben
  • Pepsi Twist
    de ő csak azt mondta hogy villogva :D
  • bardocz
    Pirosnál mindig vinnyog:|
  • Pepsi Twist
    ha meg megyek egyenes úton és nem akarok sávot váltani akkor is hogy vegyem észre hogy ott villog? -.- fényes nappal sötétített üvegekkel? a falakon még a kék fényét sem látom -.-
  • Pepsi Twist
    sztem akkor is többes számban kéne használni... de ha meg csak villog a mentő és nem ad ki hangot hogy vegyem észre? nem nézek a tükörbe mikor állok a pirosnál -.-
  • bardocz
  • Rage47
    attól még hogy újrakezdeném, nem biztos, hogy merő kudarc az életem:)
  • N1ggA
    Ja bocs, így már más. I feel for you..
  • Fbn Lx
    Kb. egyetértünk.

Dehogy kezdeném újra akárhonnan is! Ki a f@sznak lenne kedve ugyanazt az akárhány évet végigszerencsétlenkedni? :D
    Ha valakinek valami nagy problémája van (halálos beteg, megölt 3 embert balesetben, stb.) akkor még meg is értem.
    dehát ilyen apró hülyeségek miatt hogy "rosszul döntöttem", áhh :| attól vagytok azok akik vagytok, és az akármilyen, szeressétek bevállalni.
    Na kérem, halaggyunkmá'!
  • Mike at home
    mert nem mostál fogat, látod
  • kocsisgabor9999
    Így már értem.
  • Rettenthető
    Ha a Lánglovagoknak megfelel ez a megfogalmazás (mert ott is alkalmazzák: "Amikor megkülönböztetett jelzést használó gépjármű..."), akkor nem tudom te mit problémázol ezen.
    És a jelzést nem feltétlen rakják ők sem többesszámba, bizonyára nem véletlenül.
    Ezekszerint, ha mögötted egy, csak fényjelzést használó mentő, rendőr és/vagy tűzoltó jelenik meg, te nem engeded el, mert te az utolsó pontba tartozó személy vagy, aki most magára ismerve akadékoskodik a kérdésen. Rendben.
  • bardocz
    Kezdené a halál,amit régen elbasztam most is elbasznám:D Utolsó,de biztos voltak problémáim,de mivel túléltem,így minek kezdjem újra?
  • Hayni
    [magánügy. [betegség.gyógyíthatatlan.énhibámból.témaletudva]]
  • N1ggA
    és mik a problémáid? lehet, hogy tudnánk segíteni...
  • wordsworth
    Újra kezdeném egy bizonyos ponttól, de csak azért, hogy újra átéljem azt a sok jó dolgot, és ne csak emlékezzek rá mint most :))))
  • Csuhai G
    Problémáim mindig is voltak, mindig is lesznek. Most is vannak. De hát ettől szép az élet...folyamatos kihívások nélkül unalmas lenne. :)
  • kocsisgabor9999
    Gyenge, vagy tehetetlen vagy. Olyan nincs, hogy 15 évesen ezt kijelentse valaki.
  • kocsisgabor9999
    Olyan nincs.
  • Hayni
    (15 évesen) az első..
    erre mondják a nagyok hogy ennyi idősen hogy lehet ilyet mondani meg mi érhetett ami miatt ezt mondanám...
    De akk is az első :/
  • Pepsi Twist
    ez a kérdés úgy szar ahogy van:

"Hogyan büntetnéd azokat, akik megkülönböztetett jelzést használó járműnek (főleg mentő, tűzoltó) nem adja meg az elsőbbséget (akár járművel, akár gyalogosan akadályozza a haladásban)?"

1.: Megkülönböztető jelzést használó....
    2.: Megkülönböztető jelzéseIT

mert ha csak 1et használ a 2 vagy 3 közül (vagy mennyi van neki) akkor nekem nem kötelességem elengedni...

ergó: ebből az jön le hogy nem kell megbüntetni és a kérdés is tárgytalan :D
  • Pepsi Twist
    én erre nem tudok nyomni :D nem szavazok XD én ott basztam el az egészet (ill muterom) hogy megszült :D
  • BaliBoy
    Mindenképp, az életem egy merő kudarc

A merő kudarc nélkül. Szerencsére nem merő kudarc az életem, de tudok olyan pontokat az életemben amikor nem tettem meg dolgokat és azóta is nagyon bánom vagy éppen fordítva. Szinte biztos vagyok benne, hogy néhány ezek közül merőben máshogy formálta volna az eddigi életem.
  • Rockynhooo
    újrakezdeném egy ponttól, de nem merő kudarc az életem.
  • kocsisgabor9999
  • Mike at home
    A "Voltak problémáim, de már minden rendben" kb. azt jelenti, hogy most már fél lábbal a sírban vagy, 1-2 nap és beadod a kulcsot

"Semmi problémám nem volt, ennél jobb nem is lehetne most az életem" meg nem létezik
  • II Rocky II
    pontosan!
    egy paraszt is okosabb tisztelettudóbb tud lenni mint egy diplomás városi bunkó :D
  • ChuckyHUN
    Voltak problémáim, de már MAJDNEM minden rendben

• kocsisgabor9999
    Birom mikor valaki azt mondja hogy azért csőd az élete mert egy segédmunkás vagy akármi. Azt a munkát is elkell végezni valakinek. Csak itt Magyarországon nem keresnek jól. Annak csőd az élete aki drogozik vagy eldobta magától a családot vagy a szerelmet. Attól még lehet valaki jó ember mert nincs diplomája. Viszont egy diplomás is lehet bunkó tahó paraszt.
  • Darkon
    Nem
    Voltak, vannak és mindig lesznek problémák ennek ellenére tökéletesen elégedett vagyok az életemmel.

(jó pesszimista válaszok:P, beletörődöm, labilis, menő kudarc)
  • Bulykin
    Mindenképpen, de azért azt nem mondanám hogy az életem egy merő kudarc...
  • toysoldier
    Mindenképp, az életem egy merő kudarc

nem merő kudarc, de sokmindent máshogy csinálnék...
  • kas123
    Voltak problémáim, de már minden rendben