127612
  • szurop
    Én 17 évesen átmentem elsőre mindenből, B és A/1 is megvan. És nem fizettem le senkit. (Igaz hogy pár ezer kilométert levezettem, mielőtt elkezdtem letenni a jogsit)
  • Norbi1990
    Én nem fizettem semmit se a vizsgabiztosoknak de harmadszorra átengedtek :D
  • Goruck
    :) jah, az más
  • miilann
    úgy tűnik rosszul írtam én is ilyesmikre gondoltam,hogy manapság lecsengeted a pénzt aztan már kapod kézbe a jogsit...
    tisztelet a kivételnek.
  • ghost rider
    Gondolom ha multimilliomos lenne az apja nem 250LE lenne az autója.
  • szieszáj
    szerintem csak dolgozik ...
  • Pepsi Twist
    őőőőő
  • FZoleee
    multimilliomos apuci kedvenc kisfia vaty?
  • Pepsi Twist
    az legyen az én titkom... de annyit elmondok hogy sok pénz az egyik alkotó eleme :P
  • Goruck
    hirtelen azthittem h valami bmw-d vagy mercid van, na de ez így tisztasor, faszán néz ki, mi van benne amitől 250LE ?
  • Pepsi Twist
    na de ez off szóval haggyuk rá :D
  • szieszáj
    egyéb.kommentben kifejtem de később most nem érek reá megyek vizsgáztatni
  • Pepsi Twist
    mert az még nagyon régen volt :D
  • Goruck
    bocs elis felejtettem a Ventot!!! csak régen nem ilyen képet láttam róla!!
  • Goruck
    jó de te vagy Pepsi Twist...

lefogadom, hogy valami német "csoda" :D:D

kosarazol még?
  • Pepsi Twist
    tessék 1 normális felüdítő kép :)

• Pepsi Twist
    nekem 250 LE-s van :)
  • Goruck
    nagyon helyes!! :D csak nem szabad megölni mást, meg magadat, amúgy nincs vele bajom :D
  • Goruck
    [i]az vizsgákon kéne szigorítani[i/]
    Már meg ne haragudj, te mikor vizsgáztáál? haveromat és bátyámat is azért húzták meg, mert nem vitt pénzt és ezt meg is mondták nekik, ezen nem lehet mit szigorítani, én sem elsőre mentem át mert volt egy olyan faszkalap vizsgáztató akinél akkor mentem volna át ha fizetek, de nem így tettem. Osztálytársam (most lett 18 a honappban) nyomul mint egy barom vizsgán kétszer ment neki a patkának, egyszer kanyarba egyszer parkoláskor mégis átment, mert odanyomott 40rugót a vizsgabiztosnak, aki 230 LE-s autót ad a gyerekének annak tellik "megvenni" egy jogsit is, nekem csak 105 LE-s van és meg vagyok elégedve vele :D
  • Pepsi Twist
    én a mai napig autó versenyzek az utcán :D
  • Pepsi Twist
    nyomjak be felüdítő képet?
  • Goruck
    én 17 éves vagyok és most szereztem meg a jogsim 5 hónapja és kocsim is van. Én nem vadulok egyáltalán, de látok érdekes dolgokat, voltam egy bulin kb egy hete(kocsival és nem ittam semmit) és ott volt két srác két velemkorú srác két kocsival, jól be voltak baszva és mentek gyorsulni és hívtak engem is, de kihagytam, na ők állatkodnak az utakon!

Amúgy szerintem nem feltétlenül a kor miatt alakulnak ki a balesetek, nagyon sok FASZ van az utakon, 17 vagy 20 év felett is és azok is csinálnak halálos baleseteket...
  • PyRex
    jobb ha nem nézed meg

(válasz ment)
  • kulabácsi
    így igaz, már minden hülye kaphat jogsit, akinél apuci anyuci tele van lével az meg kb nulla gyakorlattal is, és alátolják a nagy dögöket, na ebből lesznek a halálos balesetek...
  • Pepsi Twist
    ment a privi

amúgy mit rejt a kép? nekem nem jeleníti meg :D (levan tiltva csak akkor jeleníti meg ha rányomok hogy jobb komb kép megjelenítése)
  • PyRex
    ez nem a büntetéstopic, te szerencsétlen barom
  • Pepsi Twist
    én speciel a biciklire kötelezővé tenném a KRESZ vizsgát... az összes biciklis úgy megy mintha 2 beton fal között lenne... azt sem tudja melyik tábla mire való... csak néz előre és megy mint a golyó...
  • Marci0115
  • Pepsi Twist
    Nem, szerintem semmi sem változna.

• ThisZip
    Nem, szerintem semmi sem változna.

20 fölé jogsi? OK. Külön szabályok? OK. De amíg ilyenek történnek, mint hétvégén mondott a Napló, hogy 17 éves srácnak szó nélkül odaadtak egy 230(!) lóerős kocsit, addig semminek sincs értelme.......
  • daeemoon
    Csakhogy kötekedjek. Nekem öreg motorom van. Kemény 110 a vége... Ha a legfelső határra ülök rá, amit vezethetek (25 kw - 33 LE) Akkor bizony rég nem írom ezeket a sorokat, mert ismerem magam annyira, hogy hajtottam volna, és a tudásomból jön, hogy rég eltaknyolok. Persze kis tempónál is lehet falnak menni, de az emberre nagyon sokat hat az, hogy milyen autó van alatta, vagy motor. Talán épp itt jönne a lényege a pszichológiai vizsgálatnak. És talán a műszakinál lehetne csinálni teljesítménymérést is. Ezzel a tuning ladákat ki lehetne szűrni. Persze lehet addig visszaépítené széria géppé, de azért macerás.
  • miilann
    a vizsgákon kéne szigorítani.
  • BaliBoy
    OK. Akkor nem skoda, hanem mondjuk egy kocka lada amivel a tuning huszárok játszák az agyukat. De lehetne kevésbé szélsőséges példát is hozni, mondjuk egy corsa/fiat... meg egy bmw/volvo... A lényeg ugyanaz. A motorral is ugyanez a helyzet. Egy robogón ugyanúgy meg lehet halni mint egy gyorsasági motoron.
  • daeemoon
    A biciklisek az érthetőség kedvéért, bal oldalon voltak. :)
  • daeemoon
    Ebben is van valami, de azért egy szar Skodának kicsit más a teljesítménye, nem flegmázik annyira vele a kisgyerek, hogy némá hogy gyorsul, meg hogy megy... Zsupsz egy villanyoszlop. Semmi baj, 2 millás kár, igaz Peti? Peti... R.I.P

A másik, a biciklisek.... Na őket tényleg meg kellene már fogni. Én se vagyok a legszabályosabb, elismerem, de mikor 90 el megyek motoron tök sötétben, egyszercsak egy fehér folt elindul az út közepe felé... 3 biciklis mellény és világítás nélkül...

Én személy szerint a 20 éves korhatárral azért nem értek egyet.
  • BaliBoy
    Nem teljesen tök mind1, hogy egy szar 120-as skodával vagy egy csilli-villi bmw-vel megy 70-el a fának?
  • PyRex
    1. 20 fölé a jogsi korhatár
    2. motorokra az alábbi korlátozás
    3. biciklisekkel is kezdenék valamit, ha nem is jogsi, de kurvára büntetném őket, ha olyan helyzetet teremtenek, ami gáz...
  • daeemoon
    Vezessék be ugyanazt, mint a motoroknál, legyen teljesíténykorlátozás. Maximum annyi különbséggel, hogy a korhoz kötődne, hogy hány LE-s gépet vezethet. Meg mondjuk a pszichológiai vizsgálat se lenne rossz ötlet. (nekem mind1 mert nekem már megvan a jogsim xD)
  • Pepsi Twist
    ma*
  • Pepsi Twist
    ok holnap csinálok 1 képet