127612
-
igen csak tudod a biciklisek forgalomba részt vesznek ergó tudnia kéne hogy mit jelent az a KURVA stoptábla... meg főútvonal meg egyebek a biciklisek 95%-a ezt NEM tudja... érted?????? NEM TUDJA!!!!!! -
nekem még holnap hátravan a szóbeli:D de eddig jól haladok:D -
Ha a linkelt verdára gondolsz szerintem jól néz ki, ami pedig a biciklizést illeti, igazad van az övék a jövő, vagy legalábbis valami hasonló megoldás, ezt hollandia nagyon is bizonyítja, bár náluk nincs emelkedő:D -

-

-
[center][apro]átmentem a pótvizsgán kettőből is. tré hogy buktam mert hülyevoltam leszartam, de megvan :] lehet tapsolni :D -
riviera #11705 Ezt annyira bírom! Emberek akiknek tojáshéj a seggükön szídják a bringásokat, hogy így kresz meg úgy. 250LE vento.... mégis minek? Úgy néz ki az a kocsi mint 1 rakás szar egyszerűen igénytelen. Őrületbe kerget, hogy ilyen ventokat meg corsákat feketére festenek meg a maguk szerény módján megtuningolják. A gázt minden idióta tudja nyomni... csak az a baj az íratlan szabályokat sem ismerik.
A tudatlanok azt sem ismerik fel, hogy a nagyvárosokban a biciklié a jövő nem pedig a sufnituning szar bádogdobozoké. Kurva nagy fun autózni Budapesten mondhatom...
'97 óta van jogsim, jelenleg targatetős honda cerkát hajtok ha muszály.
Ha tehetem bringára ülök és azt kell mondanom nagyobb a respektje a fiximnek mintha akár 1 ferrarival vagy isten tudja mivel nyomulnék. -
Ja, aztán meg a modik ránkzárják a topikot. :D Figyelni fogom én is amúgy, ha eldurvul a helyzet, akkor kaptok egy szavazás zárolást, és egész nap nézegethettek egy szép hibaüzenetet. -
támogatom az ötletet.
-
FLÉÉÉÉÉM
ITT BIZA NEM LESZ PITSÁNMARADÁS!!4
-
romás kérdést szombatra kérném ha lehet úgy este 9 után htx -
Na, kicsit nézelődtem, és beraktam 8 kérdést várólistára. Vannak merész kérdések is (romák pl.), amit régen nem mertem volna betenni, de azt hiszem, hogy nem okoz majd problémát. Pár kérdést átalakítottam, és így már alkalmas arra, hogy bekerüljön. Volt olyan is, ami azért maradt ki, mert anno nem lehetett több lehetőséget jelölni. Szóval megoszlanak, de a lényeg, hogy most van jó előre beosztás. Várólista alatt tudjátok követni.... -
Mellesleg csak annyit kell tenni, hogy Szűrők -> népszerűség, elutasított, és kész is. Lehet csemegézni, nem most fogyunk még ki. Mellesleg meg is néztem, lennének olyan kérdések, amiket betennék, csak erősen át kell dolgozni őket. Ezt is annyiszor mondtuk, hogy az sem mindegy, hogyan vannak felépítve az opciók. -
Fú, hát ez érdekes lett, de nem én írtam ilyenre. Lehet nem tetszett a böngészőmnek, hogy full sávval töltök. -
Nem lettek kitörölve, most is megvannak, és ha kifogyunk a kérdésekből, akkor onnan fogunk csemegézni. Azt meg már akkor is megmondtuk, hogy egyszer eljön az ideje, amikor azokra is szükség lesz, és az indoklásban is benne szokott lenni, hogy egyelőre van jobb, DE majd egyszer.... Azt akartuk, hogy ne legyen sok függő kérdés, nyomon lehessen követni az újakat, és ne ragadjanak be. Mellesleg a legtöbb elutasított kérdNem lettek kitörölve, most is megvannak, és ha kifogyunk a kérdésekből, akkor onnan fogunk csemegézni. Azt meg már akkor is megmondtuk, hogy egyszer eljön az ideje, amikor azokra is szükség lesz, és az indoklásban is benne szokott lenni, hogy egyelőre van jobb, DE majd egyszer.... Azt akartuk, hogy ne legyen sok függő kérdés, nyomon lehessen követni az újakat, és ne ragadjanak be. Mellesleg a legtöbb elutasított kérdés tényleg nem alkalmas, csak van olyan is, ami most már beférne.és tényleg nem alkalmas, csak van olyan is, ami most már beférne. -
na ja... nem tudom miért kell ilyen ürüggyel elutasítani, de akkor most így jártak... -
Cat 02 #11695 Régen voltak jók csak mind ki lettet törölve mert "nem beszélnénk róla sokat". -
nem azon múlik, sek sokat számít, mert kisebb a lefulladás élménye, meg autováltóssal sokkal könnyebb, pedig szerintem kifejezetten a váltás az egyik legjobb, amikor jól kihuzatod 2esbe :D:D és utána már 4es vagy 5ös jön :D -
Verseghy #11693 Egyéb:
Szerintem alkalmasságit kéne tennie mindenkinek, IQ tesztel kezdeném:) -
vezetni tudás nem a váltón múlik az csak pár hét gyakorlás -
Ostobáknak ostoba autó:D
-
ott azért egyszerűbb is a helyzet, mert szinte minden kocsi automata -
amerikába mindenki 16 évesen már jogsizik... és ott elég laza... 1 nap alatt megvan a jogsi (sztem) 1. bemész jónapot kreszvizsga oké 2 óra rutin megvan hibátlan itt a jogsid -.- -
jah, valószinű hogy odafenn csak azt lesik, hogy mi hogy szavazunk -
k
de 17évesen kicsit merészebbek a fiatalok,azért 20-23 évesen másképp gondolkozik az ember! agonodlkozásmódja is változik,szal inkább ezen van a hagsúly.
persze van kivétel mint pl. alatta, levő hszban irtak...
de döntő többség bizony 17 évesen benne van még a buliheve: "énvagyok a vagány diszkóból piásan beül a kocsiba és belad apait anyait!"
22 éves korára meg csak benő a feje lágya és akkor ezeket sem meri megtenni!
-
Hymtozis #11686 17 éves vagyok. És nincs jogsim.
Nem, szerintem semmi nem változna.-ra jelöltem.
Nem kor, hanem személyiség függő. Van egy jogsis ismerősöm, 17 éves korában már kocsival járt suliba. Na ez az, ami mindenkinek leesik, de az ienek kimaradnak, mint pl reggeli edzésre is jár, ezért kell neki a kocsi, mellesleg suli után is edzése van. Atletizál igen magas versenyszinten, öcséért jár az oviba délutánonként, és messze is lakik. Tényleg, minek neki a jogsi, hisz még csak 17, 18. -
szieszáj #11685 szvsz: szerintem ez nem korfüggő most az hogy 17évesen kapsz jogsit vagy 20.
20évesen elkezded akkor sem lesz több tapasztalatod mint 17évesen szvsz.
ja és egy lassab autóval előzni nem merő,forgalmat feltartó,sárgánál lefékező láma is közveszélyes a lila szuzukijában... -
teljesen jó ez így.... -
#11679 -
aki még nincs 20 éves vagyis kb 14 lehet az tuti ezt nyomja meg a saját érdekében is -.-
"Nem, szerintem semmi sem változna." -
Mindenképp, feltolnám 20 fölé a jogsi megszerzésének korhatárát. -
Ha húszra tolnák ki,akkor utána kitolnák 25-re,és így tovább. -
Fbn Lx #11679 ez faszság.
nem azzal van a gond, hogy valaki 17-18 éves vagy 20! Egy 17 évesnek lényegében már full kifejlett a mozgáskoordináció és ugyanannyira fejleszthető a helyzetfelismerés, mint 20 éves korban van.
a baj azzal van, hogy még kezdő, vagy olyan a mentalitása.
ha 20 fölött kezd el valaki vezetni, akkor is kezdőként kezdi. a mentalitása meg nem változik az olyan embernek 1-2-3 év alatt. -
Akkor neked kéne elvenni a jogsidat! -
"3. biciklisekkel is kezdenék valamit, ha nem is jogsi, de kurvára büntetném őket, ha olyan helyzetet teremtenek, ami gáz..."
A sok tehetségtelen autós szokott olyan helyzeteket teremteni-.- Tapasztaltam már nem egyszer,budafoki úton a JÁRDÁN nem mentem még végig úgy,hogy valami idióta balfasz ne akart volna elütni. -

Faszom se akar fél év helyett várni még 3 évet. -
Ne büntessék amiatt a fasz 17 éves miatt a többi fiatal sofőrt. Ennyi erővel szigorítsuk a nők jogosítványhoz való jutását, meg amúgy bárkiét is... -
Rundstedt17 #11674 20 fölé. -
Nekem a jogsim 31-én lesz egy éves.18 vagyok és sztem nem vezetek sokat kocsin,bár simsonon annál többet:D Sztem szigorítani kéne elég rendesen.Én a teljesítménykorlátnak látnám értelmét. Van egy két ismerősöm akik szórakozóhelyről eléggé részegen gyorsulnak hazáig... Nagyon néha szoktam csak megkapni apám kocsiját (peugeot 406,2.1 turbódízel) ami sztem eléggé jól megy.Hülyeségekbe eddig nem mentem bele bár szoktam néha hajtani ha normális úton vagyok.
Ja és csak a városi vizsgán húztak meg egyszer mert hátrafele tolatásnál hozzáért a kerék a patkához. -
FIGYELEM!
Sajnos kezdünk kifogyni a kérdésekből, a 'Tervezett kérdések gyűjtőhelye' oldalon napok óta semmi érdemleges frissítés. Tudom, hogy már nagyon körbejártunk minden témát, de bízok benne, hogy van még olyan, amit érdemes lenne kitenni. Régen nagyon sok kreatív ötlet érkezett, de most egyszerűen már nem tudunk válogatni, nincs választék, és sok kérdés szinte már ismétlődik, nagyon egy kategóriára mennek. Ha így haladunk, akkor lassan nem tudunk mit kitenni, pedig jó lenne előre berendezni legalább egy hetet kérdésekkel. Pontosan ezért kérlek most titeket, hogy látogassátok meg a fent említett oldalt (bannerban megtaláljátok), és küldjetek be ötleteket. Eddig is 1-2 ember munkálkodott sokat, de most szeretnék adni egy löketet az újaknak. Nem kell tartani semmitől, az sem baj, ha már volt, csak próbálkozzatok, hátha jó sül ki belőle. A másik dolog pedig pont az, hogy régen volt választék, ezért sok kérdést azért utasítottunk el, mert nem akartuk bent hagyni függőnek, és volt nála jobb. Lehet, ha most néznénk vissza őket, akkor pár bekerülne. Ezt akkor is mondtuk, hogy eljön az idő, amikor azok a kérdésekből is sorra kerül pár, mert nem voltak rosszak, csak éppen akkor volt alkalmasabb. Tehát ha valakinek van olyna kérdése, akkor küldje be most is, és újra elbíráljuk.