127612
-
szieszáj #11751 2., szíészáj ment a tévében
-
Ő meg Laci? :) asd:ASD:ASD -
egyéb nickjeim más oldalakon...
cHPis. ez is még régi modemes betárcsázós idők, mikor szilveszterkor az volt a buli hogy haverral egész éjjel lógunk a csetponthun :CCC :D na azt a nevet akartam hogy chips. csak csúnyán melléírtam, biztos a sok gyerekpezsgő :D na értitek ez onnan.
aztán van ahol ekor a nevem, az meg writer név. streetartos
most a legujjabb a bicós név amit kitaláltam egyik éjjel mámorosan :P
HuBBle - na figy. Hu ugye mert magyar vagyok, Hungary, BB mert eastern bikes márkájú a bmxem, és annak két darab BB van a logóján :P és Le, mint limitált kiadás, szóval csak én vagyok ilyen néven.
és az egész ugye utal az űrteleszkópra is, mert szemüveges vagyok , így közösek a lencséink :D:DD -
alapjáraton kb 6-7 éve mki rockynak hív , csak álltalában foglalt minden oldalan ez a nick így kikellett taláni vmit, és van egy Haverom akinek Bene a vezetékneve és kiírta mnsre h Beninho, én meg leloptam és Rockynhooo de nagyon utálom :\ -
valódi nevem egy része...
igazság szerint amikor lett netem 6-7 éve nem is tudom már, akkor kellett az invitelnél választani mailneveket amiket ők adnak nagy tárhellyel. és így faterom válaszotta a nevéből hogy VRSLC. aztán a digigépünkhöz kellett rá 1hétre kb nagyobb memória kártya, és itt sg-n kérdeztem rá a fotósóknál hogy mi a különbség a flash meg a sima memkártya között. mert a mistralba két fajta volt :P
aztán be kellett regelni, és apu után én lettem VRSDM, mint Veres Ádám :]
jó kis sztori. -
cargame #11746 Nekem egyszeru : birom az autos jatekokat es mar jott is a nev :D meg siettem is es ez jutott eszembe.. -
10-11 évvel ezelőtt (igen fiatalok, akkor még modemmel toltuk és egy éjszaka alatt JÓ ESETBEN lejött 100MB... - egy mp3 kb. 20 perc volt...), gimnáziumban angolórán tanultuk ezt a szót, ami asszem valami jénai tál fajtát jelent, vagy mit - lol :) de megtetszett és azóta... -
nos az egyéb...
azért lett a popsi twist mert részeg voltam kellet 1 regg ide és az asztalon volt pepsi twistes üvegbe VBK :D á mondom jó lesz a pepsi twist név XD -
Ismert személyek, címek nevét kölcsönöztem.
Egyéb (kommentben kifejtem) (erre nyomtam)
-
lássuk csak...whiskeyman..hm... fogalmam sincs miből eredhet
ja, megvan szeretem a whiskeyt -
szurop #11741 Még másik két nicket használok. (nem itt sg-n, hanem máshol) azok meg az egyiket az osztályom találta ki nekem, a másik meg fantáziaszülemény. -
Delta Force demójából ered amit a haverokkal toltunk annó.
Amikor berohantál a faluba elkezdtek ordibálni spanyolul és tán valami Carlos-t is kihallottam.
Ekkor mondtam, hogy igen, Carlos itt van és kinyír mindenkit. Aztán rámragadt. -
szurop #11739 A vezetéknevem. -
A valódi nevemet használtam fel valamilyen formában és Egyéb (kommentben kifejtem)
Az egyik haverom volt az értelmi szerzője a névnek. Aztán amikor legelőször kerültem net közelbe és kellett egy nick, akkor hirtelen ez ugrott be. Azóta megragadt. :) -
gyalogos lelép a zebrára > kocsi megáll... ha mindenki betartaná a szabályokat, körülnézés nélkül le lehetne lépni a zebrákra (persze ahol nincs lámpa.) -
nekem a tököm tele van a biciklisekkel a motorosokkal meg a gyalogosokkal (a gyalogosokkal már kezdek megbékélni mert azok már szétnéznek mielött átgázol a zebrán) de a biciklis az megy mint a mérgezett egér... szét sem néz...
a motoros? arról meg ne is beszéljünk... volt vele 1 történetem tuti mondtam ha nem akkor ma reggel elmondom de most megyek aludni... -
Fbn Lx #11735 hát nem valami izgik a várólistára felvett kérdések
-
:D lehet -
De gondolom csak kategóriaelső 
Am az is szép teljesítmény,talán majd viszontláthatjuk a VB-n egyszer:-) -
haverom osztálytársa amatőr raliversenyző zsigával és mindíg nyernek, apja a navigátor és a srácnak nincs jogsija... -
Hello mindenki!
Nos hát nem lehet általánosítani szerintem. De azt sem igazán lehet megtenni, hogy minden egyénre külön csinálunk szabályt.
Nos én igazából bevezetném, hogy minden tanulónak kötelező legyen megcsinálni egy agresszivitás tesztet. :) -
-
Én sosem megyek úton,így nem rakom ki a kezemet.Egyszer váltottam sávot,de azon az úton gyorsulni sem lehet,és már nem volt forgalom,este 11 volt:D -
Igyál még! :D -
Bardi :D ne kötöszködj nem védelek meg.
am. mióta egyszer majdnem elütöttek kb. 150környékén az 50es táblánál fóton (2 baromállat gyósút éjjel) szembevesába jön mint a rakáta, én meg nézek mivan, no azóta hiába tré hiábanem ha főótuon megyek inkább kiraom a kezem kanyarodásnál, és nolám bmxen ülön amin lazánkéne mennimintakiegyedülvan . étzzizrk berúgtam nagyontacskómódón és nemegy a betűkeresés de értitek bmxen ülök lazán a nadrág a combonnál élvezem a z életem éns mégis kirakom a kezem.m mertnekmaa akarok meghalni. ennyi :)
bardinak adok igazat amúgy, decsakmarerta barátom ;) (I) -
Nekem is van egy évfolyamtársam,aki kintről a picsából be szokott vezetni apjával a móriczig,és érdekes módon még egy balesetet sem okozott.Pedig hány éves?17? -
az intelligencia nem korhoz kötött. egy siheder fiú általában okosabb mint mondjuk egy szétkurt vénasszony -
pepsi embereknek csapódik:D(vigyázni kell ám vele:D) -
látom hogy még mindíg nem értitek, nem az életkoron múlik, hanem, hogy ki mennyire érett már az autóvezetésre. Van aki 17 évesen csak álatkodni tud a kocsijával és néha nekicsapódik valaminek. de van huszon, vagy harmicéves is aki ugyanezt csinálja(lásd: Pepsi :D:P:P csak ő nem csapódik semminek)
Én 17 éves, vagyok és nem szoktam állatkodni, nemsokára megyek el pár haverral találkozni, de nem baromkodni...
van egy ismerősöm aki most lesz 15 és nagyon sokat vezet a városba és tud rendesen közlekedni...nem az életkoron múlik... -
30, 40 fölé? :S Nem sok az egy kicsit? Az autós iskolák kb csődbe mennének, a mai 40 évesek vagy tudnak vezetni, vagy nem akarnak, vagy nincs rá idejük megtanulni, nagyon kevesen vannak azok akik ilyen idős korukban teszik le a jogsit. -
nem -
ő az a kurva okos nálagyengébbembertmegverős figura, szerintem
-
ja,múltkor jövünk haza belgiumból 10órás utazás(ált ez 12-13szokott lenni,de mivel szakadt az eső a belső sáv üres volt és 150-160 végig:D),beérünk a váci útra,mindenhol baszottnagy pocsoja,jön ki a bringás a mellékutcából be elénk(daewoo lanosba nincs ABS),apám fáradtan padlóig nyomta a féket és majdnem elbasztuk a bringást,de az annyira betojt mikor látta h csúszunk akkor úgyugrott le a bringáról mint valami szöcske azt majdnem elesett a vízben:D -
csak 30 és 32 év között lehetne jogsi
-
Talán zebra előtt eleve lassítanod kéne,és nem ér váratlanul,hogy a hülyéje lelép eléd
-
25-26 éves koráig mindig könnyű... utána egyre nehezebb :D -
20-21 éves is fiatal, inkább 40 főlé tenném -
tudom hogy elsőbbséget kéne adni... ez mind rendbe van... de azért a biciklis is körülnézhetne kisfiam... úgy megy le a járdáról mintha 1dül lenne az úton... az összes ilyen de komolyan az összes... és nemhiszem hogy 1 marhát láttam mert nem 25 lakosú kis faluban lakom... vagy ha nem 95% akkor én még nem láttam elég biciklist... vagy mindig a hülyébbik részével találkoztam -
inkább tanuljon meg valaki fiatalabb korában vezetni(ügye ilyenkor még könnyebben megy minden),mint hogy 20-21évesen -
Te viszont kurva sokat tudhatsz,így fórumbeli megnyilvánulásaid alapján.Meg marha sok biciklissel találkozhattál,de inkább egy hülyét láttál sokszor,ha nálad ez 95%.Idióta autósok meg nem tudják,hogy biciklisnek elsőbbséget kéne adni,ÉRTED,NEM TUDJA!!!