127612
-
lol -
nemtom, lehet ez ment akkora tv-ben :O amit szoktam máshol használni az foglalt volt (bekaphatja -.-) azt ez lett :C -
Nefürgyé le #11789 mert szeretem, ha büdös a picsa...egy kicsit -
Egyéb: CSüli: Osztályban, oszt.főnököm jóvoltából, papLAN: háezmeg vmi viccből asszem ... ( Így szólt: Hogy nevezik a papok hely hálózatát? papLAN ) :D:D -
asszony fantáziájában született meg :) -
F1re #11786 regen F1restarter volt aztan f1re most meg a Pendulum : Painkiller szamba ahogy mondja az mc hogy Painkillah abbol lett hogy Paink1llah :D -
hát a szotyihoz nem sok köze van : DD
max a y maradt meg XD -
Rundstedt17 #11784 no comment -
Hymtozis #11783 Régen Szotyiként toltam egy-két játékot (meg első fórumon), és észrevettem, h más s játszik/koczkul/gépezik ezen a néven, és nekik nem igazán azért, amiért nekem. A volt háziállatomat hívták így.
Úgyh ezért gondoltam h kéne más, de az is eszembe jutott, h bármi amire én is gondolhatnék valós szó, vagy efféle, az másnak is eszébe juthat, és sokan nem is arra asszociálnának, aminek kapcsán én kitaláltam, h használom. A Szotyit viszont nem akartam eldobni, a Tomi meg (mint rendes nevem is) elég gyökér név lenne nicknek. Így vhol, és vmikor szépen elkezdtem ismét ezen agyalni, míg jött, h egy régi billentyűcsapkodós nevem tök jól hangzott. Ez volt a Hiozis, ezt CS-nél használtam régen, egy rövid ideig.
Tehát Hiozis, Szotyi, Tomi. Ebből jött, h 3in1 ami "én" lennék. Egy H és a hangzás az elsőböl. Aztán ez alapján betéve a Szotyi és a Tomi is.
Hymtozis (ejtsd: "ahogy tudod"; írd: "ahogy van") -
Most a 'dzsani' nevet használom, ami egyértelműen a nevemből (jani) ered. Ez a végleges, ezt nem akarom változtatni. Nem sok fantázia van benne, nem is annyira eredeti, de tetszik. Előtte volt egy 'Sh!ZzLe', amit később csak 'ShiZy'-nek használtam. Ez még az az időszak volt, amikor multi játékos voltam, és kellett valami leet nick. Ennek a névnek nem sok története van, az amcsiknál van egy ilyen 'izzle' szleng. Az a lényeg, hogy bármit elémondhatsz, és az 'izzle' részbe pedig behelyetesíthetsz valamit. Ergó ShiZzLe -> Shit pl. Ez ritka név volt, elmagyarázva a legnagyobb baromság, de egyébként ha meg látják, akkor olyan hangzatos, hogy 'Sh!ZzLe'.
SG-re kb. akkor regeltem, amikor először lett netem olyan 14-15 éves koromban, ergó ez az Ability egy elcseszett név, amit meg is akarnék változtatni. Amúgy egy reklámban láttam, és akkor megtetszett, tetszett a jelentése, a hangzása. :D -
Beast Machines -
regi magic the gathering-es idokben goblinnal nyomultam es ez ragadt ram -
ez egy jó kérdés !! -
ahaja
-
Vezetéknév. -
amugy márk vagyok. de egyik haverom haverja nem tudta megjegyezni. ezért lettem milán,ami általában foglalt volt igy lett a miilann.
ezenkívűl még használom a millert,ami pedig az előzőből jött. -
Egyéb...
Egyik kedvenc horrorfilmem Clive Barker - Hellraiser-e. Ebben voltak a cenobite-ok, azok a szépséges lényezetek. :)
-
a Joshua vmi rajzfilmszereplő akire a volt osztályom szerint hasonlítok 
még van egy amit amúgy használok az pedig a Danny,ez pedig a nevemből jön:D -
Vegas #11773 Itt élek -
neo+regisztrált (az ötlet az újreg-régreg párosból született)
mindenhol ezt használom. -
Unreal1942 #11771 Egy klán név volt még DC ben! És ezzel a nickel írtam hivatalosan mint az egyik vezető! -
am az elsőt is választhattam volna mert:
Milán
milk4 -
Bulykin egy orosz focista, a haverjaim szerint hasonlítok rá(ami nem igaz)...elég béne játékos, szal remélem értitek miért hívnak így:D:D -
G_ArchAngel #11768 A valódi nevemet használtam fel valamilyen formában.
-
azóta kinder pinguit veszek :D -
bit by bit, turn apart, we never win ...
ejj még nem is tudtam angolul, de fonetikusan leírtam cédéről a szövegét, százszor visszatekerve :D
még ma is tudom :P -
Egyéb (kommentben kifejtem)
én régebben milka waffelini őrült voltam,hetente több ezret költöttem waffelínikre,ma is megtenném csak megtanultam nem hülyeségekre költeni a pénzt -
Egyéb (kommentben kifejtem)
A kedvenc számomból jött.
Eminem - Like toy soldiers
-
vmi vagány nevet akartam még a gamestar online-ra 2002 körül.
szazl a tiger név jól csengett, az zsigerből jött:D
az oo pedig a 007-ből (haverom volt sniper007 énmeg tiger007, tiger00, tigeroo)
kb. -
nem volt jobb ötletem
-
:D -
egyébre nyomtam, de végülis a nevemből fagad, van/volt egy honlap ahol ha beírtuk a nevünket kidobta, hogy mi lenne a nevünk Középföldén ha Ork, ha Elf, ha satöbbi-k lennénk
nevem Simon Kristóf "orknevem" Goruck the One-eyed > Goruck
bátyámé is ilyen, mint Elf Firithmenelion > Firith
azóta egyszer megtaláltam az oldalt, de már nem azt dobja ki... -
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a Looooser nevű felhasználó, hogyhogy ezt a nevet regisztrálta magának.
A másik, emlékszem régebben legendásan elhíresült, hogy St nem mondja meg a neve eredetét. :D -
Nekem félig-meddig a nevemből ered.
A nevem Micskey Balázs.
Amikor középsuliban elsős voltam akkoriban a magyar válogatott szövetségi kapitánya Bicskei Bertalan.
Na most ugye elsőben még annyira nem ismerik egymást az osztálytársak és egy félrehallásból kifolyólag márt jött is a bercizés. -
"Carlos itt van és kinyír mindenkit."
A:SD:ASD:ASD:AS:DA:SDA:SD -
A valódi nevemet használtam fel valamilyen formában. -
Egyéb.
Régen haverral sokat cseteltünk éshát gondolkodtam, hogy kéne vmi jó kis név. Akkoriban bírtam a latin nyelvű, furfangos szavakat és elővettem állatszótárt. A:SD:ASD:ASD:ASD (g*cirégen volt) Ebben nem találtam semmit, viszont volt egy másik idegen szótár és megláttam, hogy diszciplína= tudományág, tudományszak.... :P
Jó hát akkor legyen a nevem Diszciplína, igen ám, de csetes ismerősök, mindig csak ennyit írtak le, hogy diszcip. Látom hogyhát ez a név egyszerűbb és angolosítsuk. :D
Ez maradt meg amikor regisztráltam, gondoltam, hogy nem találok ki más nevet, úgyse fogok fórumozni. :)
Mostmeg utálom ezt a nevet, mint a xart, kérdeztem modit, hogy nem lehetne megváltoztatni, mondta, hogy sajnos a regisztrációs nevet nem.
Gondoltam, hogy legalább a logomban más név szerepeljen. épp breakcore-t hallgattam, amikor a Crazy Monkey pattant ki a fejemből. :D
-
Nos hát a Simaji névnek van egy kis története. :) Igaz nem nagy de talán érdekes.
Amikor először weboldal készítéssel kezdtem szórakozni keresgéltem tárhelyeket ahová fel rakhatnám az oldalam.
Haverom mondta, hogy ott az FW.hu az elég jó. Mondom ok regelek is egyet-
Na most azt tudni kell, hogy a családi nevem asz Simai. Először erre próbáltam regelni de foglalt volt és ezért jött létre a Simaji. :D
-
"HuBBle - na figy. Hu ugye mert magyar vagyok, Hungary, BB mert eastern bikes márkájú a bmxem, és annak két darab BB van a logóján :P és Le, mint limitált kiadás, szóval csak én vagyok ilyen néven.
és az egész ugye utal az űrteleszkópra is, mert szemüveges vagyok , így közösek a lencséink :D:DD"
basszus, de ahogy ezt elmeséled, az sem semmi :))))) -