127612
  • Szabi1991
    Egyéb:
    amikor be akartam regizni, beírtam 20 nevet de egyiket se fogadta el, végül ezt elfogadta, azt ennél maradtam.. :D

sztem nem kell sokat részletezni.. Szabolcs a keresztnevem, és '91-be születtem -.-"
  • Fbn Lx
    én megszavazok egy banánt a picsádba
  • TheGooDKinG
    szavazz
  • Paulie
    jóaza dzsani (:
  • Kicsikiraly
    itt nem is a szavazás eredménye, hanem a leírások az érdekesek :D
  • DJ Skyline
    fantázianév
  • Dougie
    - Ismert személyek, címek nevét kölcsönöztem.

két kedvenc NHL-es jégkorongjátékosom volt régebben: Doug Weight és Doug Gilmour, tetszett a stílusuk, hogy baromi sok gólpasszt adnak mindig, és viszonylag kevés gólt lőnek, mert akkor is továbbpasszolnak, mikor más már rég lőne, így adta magát, hogy Dougie (a név becézett alakja) lesz
    azóta az egyikük már rég visszavonult, a másik is "öreg" már, meg mostanában már nem is nagyon követem a hokit, inkább mást, de a név megmaradt (de már lecserélném, ha lehetne...)
  • gettobuxa
    ez a nevem bazdmeg :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy hiphop partykat szervező brigád neve volt régen

• Bexter
    Bexter - anno réges rég nagy scooter rajongo koromban fehérre volt festve hajam akkor kezdtek el bexternek hivni mivel az énekesnek is hasonlo neve van h. p. baxter
  • Goruck
  • cucma
    a becenevem: Cucmaláj.
    állítólag illik rám
  • LordVenom
    Ismert személyek, címek nevét kölcsönöztem.
  • Rockynhooo
    hosszú idők óta ez az első kérdés ahol minden posztot elolvastam , vannak yo sztorik xd
  • Cat 02 #11818
    Aszittem Zsani :D
  • BaliBoy
    Pedig az Abillity sokkal jobb sztem.
  • Jano
    Ja, Dzenut meg Mike találta ki.
  • Jano
    Melóhelyen volt egy Janó becenevű fickó, aki egy érdekes figura volt. Mikor regeltem az SG-re, pont betoppant az irodába, ÍGYHÁT. De engem Dzsénónak, vagy Zsánónak kell ejteni, nem vagyok János. -.-
    Úgy lettem mégis János, hogy természetesen midenki Jánosozott itt a fórumon, a Loál meg hamáregyszer kiötlődött, akkor métne. :-|
  • Cat 02 #11814
    Neme ViktorVector, ami a Viktorból eléggé adódik, a Vector-t meg tesitancsi aggatta rám :)
  • LeWyTy
    Az én sztorim a legkeményebb! szerintem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Leventének hívnak...levitinek csúfoltak...ebből lett a LeWyTy...
    Azé Gerry van a képemen mer egyik haverom kitaláta hogy énvagyok a GERGŐ és kész...

• gercse
    Gergő foglalt volt, számokat nem szeretek írkálni utána, el kezdtem a becézet formákat keresni, az is mind foglalt volt, így maradt a gercse
    édesanyám becézett így amikor kicsi voltam, most már mindenhol ezen a néven vagyok szinte fent, de a valóságban senki nem szólít így (már)
  • Carlos
    biztos valami sztárvárszos izébigyó!
  • Vegas
    szia, és neked hogy jött?
  • Kicsikiraly
    igen :D ezért mondom hogy nincs köze hozzá csak hasonlít :D
  • ChuckyHUN
    De az Warren, nem Waren, nem?:D
  • Kicsikiraly
    hát a Kicsikiraly az onnan ered, hogy tibiában akartam karaktert csinálni, és már idegesített hogy semmi név nem jön össze, beírtam ezt, elfogadta, és mivel a tibiás topik miatt jöttem fel, ezért azzal a nevemmel regisztráltam ide. de már inkább a Waren-t használom, ami fantázianév, bár van egy ilyen férfinév is, de azt nem ismertem amikor a Waren-t kitaláltam.
  • Énvagyokazapád
    :D
  • ChuckyHUN
    Miért neked miért nem Boros kóla?
  • Pepsi Twist
    miért nem prisoner? :D
  • PrisonMan
    Egy Prison Break-es fórumon regisztráltam éppen, foglalt volt a nick amit akartam, aztán gondolkodtam mi lehet valami jó. Prison-t mindenképpen akartam, aztán Michael-re (főszereplő) is akartam valamelyest utalni; és voálá így lett a PrisonMan
  • ChuckyHUN
    kb.. 8-9 éve voltunk nyaralni lebarnultam mint az állat, így lettem Csoki aztán utána meg alakulgatott valahogy
  • Fbn Lx
    A valódi nevemből ered
    tudom, gecikreatív. itt olvasom mindenki nevének van története, meg össze-vissza csavargatják egyesek, én meg csak lefelejtettem a magánhangzókat.
    ez sg-n ha jól számolom ez a 6. regem (:DDD) amúgy meg máshol használok még vagy 5 fajtát, meg se tudom jegyezni mikor mit találok ki. Közös tulajdnoságuk, hogy fantázianevek, és mind szarok.
  • Goruck
    nekem is van egy Szücsi nevű nagyon kedves ismerősöm, de az lány :D
  • szucsy89
    Szűcs Norbert lévén, valamilyen szinten a valódi nevem használtam...osztálytársamim hívtak/hívnak Szücsinek először msnen lett ez a nevem mostmár mindenhol ez:)

itt sg-n a 89es utótag pedig abból ered h 1989ben születtem:)
  • Masakari
    Battletech regényekbe van egy 85 tonnás klán harci mech a Masakari,na szóval onnan van:) ami mellesleg benne van a mechwarrior4-be is
  • Rettenthető
    Amikor választottam, akkor elég sokszor láttam a Rettenthetetlen című filmet.
    De minthogy az elég felvágós, beképzelt név lenne, mindazonáltal nem is vagyok rettenthetetlen - mert bizonyos emberektől eléggé el lehet ijeszteni, rettenteni, így lettem Rettenthető.
    Ezt leszámítva a hangok súgnak olyan neveket, amikből szerencsére egy sem lelehető fel az interneten, és van ahol az(oka)t használom.
  • Black Hawk
    az eredeti nickemet Hmuda kivágta mint macskát szarni úgyhogy kellett egy gyors 5let másik nickre (nem láttam a filmet és nem játszottam a játékkal se csak úgy jött)
  • Hymtozis
    Nem használtam fel egy betűt többször...
    Hymtozis, hYmTOZIS, hyMTOzIs.
  • kuci06
    egyszerű:
    Kuci a becenevem, és 2006-ban kezdtem használni neten is :D
    Kuci + 06 = Kuci06
  • S8DJ
  • S8DJ
    Abszolút fantázianév. :D