127612
  • bardocz
    És ha én egy Subaru Impreza WRx STI-t tekintek életem szerelmének?!
  • Ability
    ... és ezt tovább lehet fokozni. Van olyan, aki a szüleivel nem tudja megbeszélni a problémáit. Van olyan is, hogy rossz kapcsolat, ahonnan már szabadulni akar az illető. Nyilván helyzetfüggő a dolog, a kérdés arról szól, hogy jelenleg melyik "csoport" mit jelent neked. Akinek nincs párja az valószínűleg nem őt helyező előre.
  • Ability
    Valszeg nem tudja hogy lett volna helyes, mert a leírásban is említi ezt a szót, és ott is elvéti ugyan ezt a hibát.

Fbn Lx: Sajnos sok olyan embert ismerek, akiknek miután lett párja elhanyagolta a barátait. Nem feltétlen hülyeség ez. Nyilván egyformán szereted őket, de valakihez, valakikhez mégiscsak jobban ragaszkodsz. Ergó a csajoddal több időt fogsz együtt tölteni, és bizalmasabb kapcsolatod lesz, mint mondjuk a barátaiddal.
  • Hymtozis
    Jah... és mellesleg kérdésnek is felteszi...
    Én.
  • Fbn Lx
    nem szavazok.
    ki az a tirpák f@sz aki a számára legfontosabbakat beállítja egy sorba?
  • Rettenthető
    Azért jó lenne, ha a kérdés beküldők a helyesírásra egy csöppet jobban odafigyelnének:

Ha első ként érnél egy baleset helyszínére...
  • Picar77
    1....
  • G_ArchAngel #12224
    Milyen sorrendbe állítanád szeretteidet aszerint, hogy mennyit jelentenek neked?:
    Kutyaim, fenykepezogepem, en...

Amugy nincs sorrend: a csaladom is baratom, az elettarsaim is, a barataim is a csaladom...
  • banok
    nincs élettársam
  • kas123
    Család. Élettársam. Barátok/barát.
  • caseih9400
    Család. Barátok/barát. Élettársam
  • Lullaby
    Élettársam. Barátok/barát. Család.
  • 0Fritz0
    A kockáknak igazán betehettétek volna a "Mindenkit leszarok" opciót. :)
  • szurop
    Akinek van élettársa, és nem 1.-re vagy uccsóra szavazott, azzal gondok vannak az én szememben.
  • Hymtozis
    Sztem jó kérdés (1. kérdésem, és pont a nyári szünet utsó napjára jut). :D
    Am azért is jó (sztem), me én pl erre kiváncsi is vok, h átlagban ki, hogy itéli meg maga körül az embereket, illetve, h mennyire számít rájuk.

Család. Barátok/barát. Élettársam.
  • z99999
    uccsóelőtti
  • milk41
    Család. Élettársam. Barátok/barát. -ra szavaztam,de rájöttem h Család. Barátok/barát. Élettársam.

• toysoldier
    Élettársam. Család. Barátok/barát

amíg volt bnőm addig így volt...
  • NEOreg3
    család, barátok

élettárs sose lesz.
  • kopa1
    Család > Barátok

Élettárs meg még jó ideig nincs :D
  • F1re
    család,barátok,társ..
  • bujcsik555
    hülyekérdés
  • ChuckyHUN
    Család. Barátok/barát. csaj nincs...
    Amúgy, nem tudok sorrendet felállítNI
  • szieszáj
    hát bizony.
  • Kicsikiraly
    azt ne mond hogy nincsenek barátaid.
  • szieszáj
    1.család
    2.hely szabad
    3. is :I
  • Kicsikiraly
    család, barátok

a harmadik nincs :(
  • Carlos
  • desigo

nem hiszem,hogy valaha is változna...
  • VRSDM
    mi 6an, plusz amikor jönnek barátnők - barátok. kinek mije van :D
    ettől független egyik nővérem már különházban különél, másik meg albérletben a fősuli végett, szóval 4en maradtunk egy bazinagyházra :)

am. család - társ - barátok
  • Rundstedt17
    De most jelen esetben:
    1,család
    2,barátok
  • Rundstedt17
    ez volt mindig is a sor
    1,társ
    2,család
    3,barátok
  • tigeroo
    Család. Barátok/barát.

a család mindennél fontosabb, főleg hogy mi 5en vagyunk egy fedél alatt, szoros a kötelék (de problémák ittis vannak)
    Nőm nincs. :D
  • Rundstedt17
    Na már közelebb állunk a valósághoz:D.már csak a hetente egyszert sohára kéne változtatnod
  • VRSDM
    9be 16éves volt évvesztesen is. most vagy már ált.ba megbukott :D vagy valami egyéb dátumos bohóckodás. vagy papírok nélkül? ejnye.
  • SötétBarom

És közvetlenül ez előtt, vagy után voltál autóversenyző évekig? És verőember? Esküszöm te vegy itt legszórakoztatóbb arc :)
  • Fbn Lx
    én általános sulis ballagásra kaptam meg az első mobiltelefonomat, húgomnak meg 4. osztály óta van.
    számítógépem is 8. elején lett, húgomnak 5. után lett laptopja.
    ennyit tesz 6 év korkülönbség D:
  • DJ Skyline
    ez mindenhol így volt :) amikor bejött a színes kijelzős mobil akkor mindenki felnézett arra akinek volt :D nekem is bejött, de én elvoltam a kis 3210-es telómmal, telefonok terén mindíg levoltam maradva. 7 év alatt 2 telefonom volt/van, most van egy 3510i. de már kéne lassan egy új(abb) na mind1.
  • kopa1
    "Nem várom, jó nekem a szünet."
    Középiskola... Új suli, új tanárok stb...

[csak megjegyzem hogy amikor az enyém volt az első színes kijelzős mobil az osztályban mekkora király lettem... Ugyanez lejátszódott 8.-ban egy PDA-val]
  • DJ Skyline
    ráadásul 3 iskolába jártam a középsulis évek alatt, és mind a 3 helyen ugynazt éreztem, hogy szar az egész. érdekes mód az első suliban voltak az általános iskolás kollégák, akik tovább jöttek velem középsuliba, na róluk semmit nem tudok. a második suliban születtek a legjobb barátságok, a harmadik suliban meg éltem a legjobban, ott is jó haverságok kötődtek. de mind a három helyen éreztem hogy valami nem stimmel, ennyi szar alak nem lehet egy iskolában. aztán rájöttem hogy más világot élünk már mint 2001-ben mikor nyolcadikból ballagtam. bár már akkor is szar volt, de nem olyan mértékben mint most