127612
-
És ha én egy Subaru Impreza WRx STI-t tekintek életem szerelmének?! -
... és ezt tovább lehet fokozni. Van olyan, aki a szüleivel nem tudja megbeszélni a problémáit. Van olyan is, hogy rossz kapcsolat, ahonnan már szabadulni akar az illető. Nyilván helyzetfüggő a dolog, a kérdés arról szól, hogy jelenleg melyik "csoport" mit jelent neked. Akinek nincs párja az valószínűleg nem őt helyező előre. -
Valszeg nem tudja hogy lett volna helyes, mert a leírásban is említi ezt a szót, és ott is elvéti ugyan ezt a hibát.
Fbn Lx: Sajnos sok olyan embert ismerek, akiknek miután lett párja elhanyagolta a barátait. Nem feltétlen hülyeség ez. Nyilván egyformán szereted őket, de valakihez, valakikhez mégiscsak jobban ragaszkodsz. Ergó a csajoddal több időt fogsz együtt tölteni, és bizalmasabb kapcsolatod lesz, mint mondjuk a barátaiddal. -
Hymtozis #12228 Jah... és mellesleg kérdésnek is felteszi... 
Én.
-
Fbn Lx #12227 nem szavazok.
ki az a tirpák f@sz aki a számára legfontosabbakat beállítja egy sorba? -
Azért jó lenne, ha a kérdés beküldők a helyesírásra egy csöppet jobban odafigyelnének:
Ha első ként érnél egy baleset helyszínére... -
1.... -
G_ArchAngel #12224 Milyen sorrendbe állítanád szeretteidet aszerint, hogy mennyit jelentenek neked?:
Kutyaim, fenykepezogepem, en...
Amugy nincs sorrend: a csaladom is baratom, az elettarsaim is, a barataim is a csaladom... -
nincs élettársam -
Család. Élettársam. Barátok/barát. -
Család. Barátok/barát. Élettársam -
Élettársam. Barátok/barát. Család. -
A kockáknak igazán betehettétek volna a "Mindenkit leszarok" opciót. :) -
szurop #12218 Akinek van élettársa, és nem 1.-re vagy uccsóra szavazott, azzal gondok vannak az én szememben. -
Hymtozis #12217 Sztem jó kérdés (1. kérdésem, és pont a nyári szünet utsó napjára jut). :D
Am azért is jó (sztem), me én pl erre kiváncsi is vok, h átlagban ki, hogy itéli meg maga körül az embereket, illetve, h mennyire számít rájuk.
Család. Barátok/barát. Élettársam. -
uccsóelőtti -
Család. Élettársam. Barátok/barát. -ra szavaztam,de rájöttem h Család. Barátok/barát. Élettársam.
-
Élettársam. Család. Barátok/barát
amíg volt bnőm addig így volt... -
család, barátok
élettárs sose lesz. -
Család > Barátok
Élettárs meg még jó ideig nincs :D -
F1re #12211 család,barátok,társ.. -
hülyekérdés
-
Család. Barátok/barát. csaj nincs...
Amúgy, nem tudok sorrendet felállítNI -
szieszáj #12208 hát bizony. -
azt ne mond hogy nincsenek barátaid. -
szieszáj #12206 1.család
2.hely szabad
3. is :I -
család, barátok
a harmadik nincs :( -
Család. Élettársam. Barátok/barát. -
Család. Élettársam. Barátok/barát.
nem hiszem,hogy valaha is változna... -
mi 6an, plusz amikor jönnek barátnők - barátok. kinek mije van :D
ettől független egyik nővérem már különházban különél, másik meg albérletben a fősuli végett, szóval 4en maradtunk egy bazinagyházra :)
am. család - társ - barátok -
Rundstedt17 #12201 De most jelen esetben:
1,család
2,barátok -
Rundstedt17 #12200 ez volt mindig is a sor
1,társ
2,család
3,barátok -
Család. Barátok/barát.
a család mindennél fontosabb, főleg hogy mi 5en vagyunk egy fedél alatt, szoros a kötelék (de problémák ittis vannak)
Nőm nincs. :D -
Rundstedt17 #12198 Na már közelebb állunk a valósághoz:D.már csak a hetente egyszert sohára kéne változtatnod -
9be 16éves volt évvesztesen is. most vagy már ált.ba megbukott :D vagy valami egyéb dátumos bohóckodás. vagy papírok nélkül? ejnye. -

És közvetlenül ez előtt, vagy után voltál autóversenyző évekig? És verőember? Esküszöm te vegy itt legszórakoztatóbb arc :) -
Fbn Lx #12195 én általános sulis ballagásra kaptam meg az első mobiltelefonomat, húgomnak meg 4. osztály óta van.
számítógépem is 8. elején lett, húgomnak 5. után lett laptopja.
ennyit tesz 6 év korkülönbség D: -
ez mindenhol így volt :) amikor bejött a színes kijelzős mobil akkor mindenki felnézett arra akinek volt :D nekem is bejött, de én elvoltam a kis 3210-es telómmal, telefonok terén mindíg levoltam maradva. 7 év alatt 2 telefonom volt/van, most van egy 3510i. de már kéne lassan egy új(abb) na mind1. -
"Nem várom, jó nekem a szünet."
Középiskola... Új suli, új tanárok stb...
[csak megjegyzem hogy amikor az enyém volt az első színes kijelzős mobil az osztályban mekkora király lettem... Ugyanez lejátszódott 8.-ban egy PDA-val
]
-
ráadásul 3 iskolába jártam a középsulis évek alatt, és mind a 3 helyen ugynazt éreztem, hogy szar az egész. érdekes mód az első suliban voltak az általános iskolás kollégák, akik tovább jöttek velem középsuliba, na róluk semmit nem tudok. a második suliban születtek a legjobb barátságok, a harmadik suliban meg éltem a legjobban, ott is jó haverságok kötődtek. de mind a három helyen éreztem hogy valami nem stimmel, ennyi szar alak nem lehet egy iskolában. aztán rájöttem hogy más világot élünk már mint 2001-ben mikor nyolcadikból ballagtam. bár már akkor is szar volt, de nem olyan mértékben mint most