127612
  • Bulykin
    a miért a kérdés, de mind1
  • Simaji
    Hello!

pl. ünnepnapokon vagy alkalmakkor szoktam inni máskor nem nagyon. :)

Bye!
  • F1re
    :D:D én ugy bevoltam kurva hogy felszaltunk a busszra jegy nelkul egesz vegig uvoltozott vewlunkl a soffor de else jutott az agyunkig en leultem el is aludtam 1bol :DDD aztan allitolag megerkeztunk innentol nem emlekszem leszaltam a buszrol azt mondtak aljak meg es varjam meg oket elmennek hugyozni :D en meg altam 1helybne mire visszajottek sehol nem voltam na az a lenyeg valahogy csukott szemmel hazagyalogoltam :DD
  • desigo
    Nem iszok soha alkoholt.

[muhahahaha]

egyébként csak a hatás miatt iszom néha az íze gáz nagyrészének...
    Egy finom pálinka viszont jóság
  • Győri Devi
    az a fasza :D
  • bardocz
    Legjobb volt,amikor valami rajcigány belémkötött,én meg pont nem fogtam fel,és csak bambultam ki az ablakon,meg vigyorogtam,és olyan szinten leszartam,hogy inkább békénhagyott:D
  • N1ggA
    nemtom lehet, valahogy nem esett jól amúgy a buszon :D
  • Győri Devi
    azelött kikell pakolni és nem lesz gáz XD
  • Mike at home
    jajdehogynem :D
  • N1ggA
    Kocsi annyira nem zötykölődik és gyorsabban otthon is vagyok vele :D
  • bardocz
    Hát inkább buszon hányok,mint más kocsijában,az biztos.Páran kiröhögnek,én leszállok,és kész.
  • Mike at home
    kocsit pucolni sem :)
  • Mike at home
    nincs szebb annál amikor másnap visszanézed, vagy a többiek belinkelik, miket irogattál ide az sg-re, hajnalban, matta részegen :DDD
  • bardocz
    Buszon én is hánytam^^ Hideg volt,és soká jött a következő éjszakai :\
  • N1ggA
    A lényeg, hogy ha valaki fölajánlja, hogy hazavisz kocsival, azt ne utasítsátok vissza :D Nekem sikerült és a buszon hánytam... Nah az nem jó
  • Mike at home
    a hányás együtt jár a mértéktelen ivással, szal nem tom mi bajod
  • ba32107
    Amúgy én még sosem ittam annyit, hogy hányjak a piától, nem is tudom, hogy az milyen. Utoljára kb 7 évesen hánytam, amikor beteg voltam. Nekem a max részegség az iszonyat szédülés volt, és ágyba zuhanás, ennyi :)
  • ba32107
    Ú én nem tudok részegen gépezni :D

Olyankor mindig bedőlök az ágyba, és hálát rebegek hogy volt erőm hazavánszorogni. Csak ritkán szoktam gépezni, akkor is csak msn miatt, és a legégőbb, de egyben legfaszább logok is olyankor születnek
  • N1ggA
    Tudom vannak ilyen haverjaim. Csak azokkal lehet másról is beszélni, nem csak a legújabb videókártyákról és társaikról
  • bardocz
    Tanulj
  • FZoleee
    na jól van bmeg, máshol beszéljétek már ki a hányási szokásaitokat
  • bardocz
    Olyan picinél még nem,mert pont jól érzem magam.Hányni akkor jó,ha már nagyon szarul vagy.De akkor is csak úgy jó,ha jön is valami,amikor már csak inger van,az szar :\
  • Mike at home
    lefekszel az ágyba, és forog veled a szoba? akkor bizony hánynod kell
  • Mike at home
    sokáig gondoltam én is ezt, de rájöttem, jobb hányni :)
  • Mike at home
    nem azért rühelled mert ne m iszik és nem dohányzik, hanem mert lenéz titeket
    ami nem jó

lehet vki jófej attól még mert nem iszik és nem dohányzik
  • bardocz
    Nem iszok össze semmit.Nem iszok annyit,hogy hányjak,de szédülni attól még lehet;) És hányni különben is szar,inkább szédülök kicsit,minthogy kitaccsoljak:D
  • VRSDM
    én szeretem az ízét, már aminek :)
    ettől független szeretek ittas lenni.
  • Mike at home
    mielőtt hazaérsz, hánysz egy jót, és már nem fogsz szédülni
    no meg nem kell összeinni mndenfélét :)
  • Mike at home
    csak ize
    rühellek részeg lenni
  • bardocz
    Az biztos:DD
  • VRSDM
    Bardi már csak tudja milyen ha vrsdm ittasan kerül netközelbe :D
  • bardocz
    Engem nem zavar.Olyankor mindig jövök sg-re:D
  • poppe
    én is leülök a gép elé, de csak mert nincs jobb... de olankor már nagyon zavaró a monitor fénye...
  • bardocz
    Én csak amikor már hazamentem akkor.Nyugi,nem közben,hogy szevasztok,lépek gépezni;) De pl egy kocsmában nem szeretik az ott éjszakázókat:D
  • poppe
    én barom meg részegen eljártam szórakozni, társasággal, ahelyett h hazamentem volna gépezni... :DDD
  • Pepsi Twist
    nekem akkor nagyapám szivart nyomott a számba csak éppen én 4 éves voltam :D
  • bardocz
    Én általában hazajövök.szédülve utálok lefeküdni,mert geciszar érzés,ezért inkább gépezek 1-2 órát még,hogy múljon.
  • Doomista
    hm ez mégjobb de ez eddig nekem nem sikerült,mindig máshol ébredtem,csak nem a gép elött =( (árok forever)
  • Fbn Lx
    jóaz, legalább nem sűrűsödik be a vére az embernek :D

legjobb időtöltés:
    net + sör + hangos trance vagy reggae :D
  • bardocz
    Az faszság,előbb menjen el haverokkal inni,és utána gépezzen!