127612
-
a miért a kérdés, de mind1
-
Hello!
pl. ünnepnapokon vagy alkalmakkor szoktam inni máskor nem nagyon. :)
Bye! -
F1re #12389 :D:D én ugy bevoltam kurva hogy felszaltunk a busszra jegy nelkul egesz vegig uvoltozott vewlunkl a soffor de else jutott az agyunkig en leultem el is aludtam 1bol :DDD aztan allitolag megerkeztunk innentol nem emlekszem leszaltam a buszrol azt mondtak aljak meg es varjam meg oket elmennek hugyozni :D en meg altam 1helybne mire visszajottek sehol nem voltam na az a lenyeg valahogy csukott szemmel hazagyalogoltam :DD -
Nem iszok soha alkoholt.
[muhahahaha]
egyébként csak a hatás miatt iszom néha az íze gáz nagyrészének...
Egy finom pálinka viszont jóság -
az a fasza :D -
Legjobb volt,amikor valami rajcigány belémkötött,én meg pont nem fogtam fel,és csak bambultam ki az ablakon,meg vigyorogtam,és olyan szinten leszartam,hogy inkább békénhagyott:D -
nemtom lehet, valahogy nem esett jól amúgy a buszon :D -
azelött kikell pakolni és nem lesz gáz XD -
jajdehogynem :D -
Kocsi annyira nem zötykölődik és gyorsabban otthon is vagyok vele :D -
Hát inkább buszon hányok,mint más kocsijában,az biztos.Páran kiröhögnek,én leszállok,és kész. -
kocsit pucolni sem :) -
nincs szebb annál amikor másnap visszanézed, vagy a többiek belinkelik, miket irogattál ide az sg-re, hajnalban, matta részegen :DDD -
Buszon én is hánytam^^ Hideg volt,és soká jött a következő éjszakai :\ -
A lényeg, hogy ha valaki fölajánlja, hogy hazavisz kocsival, azt ne utasítsátok vissza :D Nekem sikerült és a buszon hánytam... Nah az nem jó -
a hányás együtt jár a mértéktelen ivással, szal nem tom mi bajod -
ba32107 #12375 Amúgy én még sosem ittam annyit, hogy hányjak a piától, nem is tudom, hogy az milyen. Utoljára kb 7 évesen hánytam, amikor beteg voltam. Nekem a max részegség az iszonyat szédülés volt, és ágyba zuhanás, ennyi :) -
ba32107 #12374 Ú én nem tudok részegen gépezni :D
Olyankor mindig bedőlök az ágyba, és hálát rebegek hogy volt erőm hazavánszorogni. Csak ritkán szoktam gépezni, akkor is csak msn miatt, és a legégőbb, de egyben legfaszább logok is olyankor születnek
-
Tudom vannak ilyen haverjaim. Csak azokkal lehet másról is beszélni, nem csak a legújabb videókártyákról és társaikról -
Tanulj
-
na jól van bmeg, máshol beszéljétek már ki a hányási szokásaitokat
-
Olyan picinél még nem,mert pont jól érzem magam.Hányni akkor jó,ha már nagyon szarul vagy.De akkor is csak úgy jó,ha jön is valami,amikor már csak inger van,az szar :\ -
lefekszel az ágyba, és forog veled a szoba? akkor bizony hánynod kell -
sokáig gondoltam én is ezt, de rájöttem, jobb hányni :) -
nem azért rühelled mert ne m iszik és nem dohányzik, hanem mert lenéz titeket
ami nem jó
lehet vki jófej attól még mert nem iszik és nem dohányzik -
Nem iszok össze semmit.Nem iszok annyit,hogy hányjak,de szédülni attól még lehet;) És hányni különben is szar,inkább szédülök kicsit,minthogy kitaccsoljak:D -
én szeretem az ízét, már aminek :)
ettől független szeretek ittas lenni. -
mielőtt hazaérsz, hánysz egy jót, és már nem fogsz szédülni
no meg nem kell összeinni mndenfélét :) -
csak ize
rühellek részeg lenni -
Az biztos:DD -
Bardi már csak tudja milyen ha vrsdm ittasan kerül netközelbe :D
-
Engem nem zavar.Olyankor mindig jövök sg-re:D -
én is leülök a gép elé, de csak mert nincs jobb... de olankor már nagyon zavaró a monitor fénye... -
Én csak amikor már hazamentem akkor.Nyugi,nem közben,hogy szevasztok,lépek gépezni;) De pl egy kocsmában nem szeretik az ott éjszakázókat:D -
én barom meg részegen eljártam szórakozni, társasággal, ahelyett h hazamentem volna gépezni... :DDD -
nekem akkor nagyapám szivart nyomott a számba csak éppen én 4 éves voltam :D -
Én általában hazajövök.szédülve utálok lefeküdni,mert geciszar érzés,ezért inkább gépezek 1-2 órát még,hogy múljon. -
hm ez mégjobb
de ez eddig nekem nem sikerült,mindig máshol ébredtem,csak nem a gép elött =( (árok forever)
-
Fbn Lx #12353 jóaz, legalább nem sűrűsödik be a vére az embernek :D
legjobb időtöltés:
net + sör + hangos trance vagy reggae :D -
Az faszság,előbb menjen el haverokkal inni,és utána gépezzen!