127612
  • Pepsi Twist
    ja bocs :D 2x szavaztam XD mert új IP aztán olyankor olyan mintha nem is szavaztam volna :D
  • sweech
    tudjuk
  • Pepsi Twist
    Nem használok ilyen szarokat.
  • bardocz
    Engem is néha bejelölgetnek full ismeretlenek,meg olyanok,akiket 2 évesen láttam utoljára,és nem is családtag.Nameg a huszonnyolcadunokatesvér és hasonló,soha nem látott családtagok.Akikkel még csak telefonon sem beszéltem soha,soha nem is láttam,és soha nem is fogom,attól még kurvaára nem ismerjük egymást,hogy megnyom egy gombot,anyám elmagyarázza ki a fasz ez,és ennyi a "kapcsolat"
  • zsutyesz
    akkor asszem nem kereslek meg :D
  • Kicsikiraly
    fennvagyok iwiwen is myvipen is, de kb egy hétig használtam, azóta nem használom.
  • Hymtozis
    Csatlakozom.
  • F1re
    a körlevelek meg azok akik ossze vissza bejelolnek mindenkit es 5ezer ismuk van
  • cicai
    myvipböl csak 1 van:D
  • LordVenom
    Ezek nem szarok. Hosszú évek óta nem látott katonatársakkal,és középiskolai barátaimmal tudtam újra felvenni a kapcsolatot,akikről semmit nem tudtam. Egyébként nem idegesít semmi ezeken az oldalakon.
  • bardocz
    Ez a hozzáállásMeg még valaki írta ezt,de már nem emlékszem ki,és nem olvasok vissza
  • sweech
    lefosom az összes myvipet, szóval semmi
  • kocsisgabor9999
    Az üzenőfalon élt magánélet. QRVÁRA tud idegesíteni mikor beírják egy személynek hogy menjenek fel msnre ha otthon vannak vagy mikor chatelnek.
  • bardocz
    Nem használok ilyen szarokat.Az,hogy van nem jelenti azt,hogy használom is;)
  • caseih9400
    A körlevelek. ( a sok láma mindent elhisz )
  • DJ RX7
    A körlevelek.
    Egyesek adatlapja, fotói.

• tigeroo
    most hiába gyüjtögetném a barátokat, jön az érettségi, (valószínüleg) elkerülök innen és szinte senkivel sem fogom tartani a kapcsolatot közülük
  • tigeroo
    Nem használok ilyen oldalakat.

majd pár év múlva, ha régi kapcsolatokat akarok újraépíteni:)
  • Pepsi Twist
  • Fbn Lx
    az üzenőfalra rá sem nézek
    a körlevelek spamok között vannak, nem nyitom meg
    az adatlapok és fotók max szány kategóriásak lehetnek, de idegesíteni nem szoktak
    nem valós személyek nem vesznek körül
    -----> nem idegesít semmi sem.
  • NEOreg3
    fentvagyok a 2 legnagyobb ilyen célú oldalon, de kb csak akkor megyek fel ha valaki bejelöl, amúgy totál leszarom

szal leginkább semmi sem idegesít
  • milk41

csak van és kész,ha valaki bejelöl akkor bejelölöm mert a végén még megsértődnek és ennyi,viszlát
  • miilann
    itt lenne jó ha lehetne több mindenre is szavazni
    bár én csak iwiwen vagyok fent,de oda is ritkán lépek be,kb kéthetente-havonta 1x
    az elsőre nyomtam,mert belépek aztan a képembe nyomja az üzenőfalat szal azokon szinte mindig átfutok,körlevelet meg szerencsére alig kapok
  • Mike at home
    nem érdekel az egész
  • Vaxi
    annyi jó van csak az egészben, hogy rég nem látott ismerősöket lehet megtalálni rajta. :(
  • crazyclone
    Többre nem lehet szavazni?
    Nem tudom eldönteni mi szarabb mikor egyesek szar fotóit látom, mikor az inboxba 400 új 'körlevél' érkezett, mikor egyesek levezetik fél életüket az üzenőfalon vagy mikor olyan személyeket jelölnek be akik valójában nem is léteznek ... habár ezeknek valahol létezik egy készítőjük azt kéne jól picsánrugni ...
    Jobb ha aztmondom nem idegesít semmi sem vagy inkább hogy ilyen oldalakat nem használok ... nem is hazudnák nagyot, kb 2 évvel ezelőtt jelentkeztem be utoljára ilyen portálra ...
    Ennek ellenére zavart minden !
  • kulabácsi
    körlevelek
    am meg szarok az ilyen oldalakra kb :)
  • ba32107
    Egyértelműen az első. A f***om kivan, amikor egyesek "Jó reggelt :)" írásait olvasom reggelente............meg amikor valakinek az éjféli pofázásával van tele az egész üzenőfal...............a kedvencem meg a hoax-buzik, naponta olvasok új, feltűnő vírusokról és haldokló kislányokról. Sok idióta.

Ha őket mind kitörölném, maradna körülbelül negyedannyi ismerősöm, úgyhogy ezt nem akarom megtenni. Körlevelek annyira nem izgatnak, azt a heti egyet bosszúság nélkül kitörlöm.
  • cenobite
  • II Rocky II
    használok ilyen oldalakat de nem idegesít semmi sem :D
  • whiskeyman
    körlevelek ofc
  • Bercy #12400
    A reklám célokat szolgáló nem valós személyek és ugyanezen célokat szolgáló körlevelek...
  • poppe
    a körlevelek, már nem egy ismerőst töröltem és tiltottam le e miatt...
    amúgy meg havi 1x nézem azt az oldalt úgyhogy leszarom :D
  • Picar77
    2.....
  • poppe
    sör még volt nálam, amíg iszok nem hányok :)
  • zsutyesz
    ez biztos? :D
  • poppe
    de nem hánytam össze a buszt :D
  • Bercy #12394
    Hát itt annyit beszéltetek a hányásról, hogy rendesen érzem, hogy rosszul vagyok :)
    Pedig csak a kávémat iszom melóhelyen, zéró alkohol...

A kérdésnél maradva pedig sztem azzal nincs gáz, ha valaki mértékkel iszogat. Az a baj amikor csak és kizárólag a rottyraivás végett állnak neki az emberek inni.
  • zsutyesz
    Nekem a drága párom egyszer nem talált haza. Otthonról másfél óráig navigáltam telefonon keresztül, hogy merre jöjjön.
  • Simaji
    xD Bocsi látszik, hogy fáj fejem. (De nem azért mert másnapos vagyok )

Akkor most a kérdésre a válasz:

Nem igazán szeretem.