127612
  • Pluskast
    Azért vannak olyan filmek amik egyszerűen nem jönnek át ha otthon nézed meg. Pl akció vagy Scifi semmi kép. (pl Gyűrük Ura szerintem ezerszer látványosabb volt moziban mint otthon)
    Amúgy meg ha nem jársz moziba akkor honnan tudod, hogy mindenki popcornt zabál?:)
  • kulabácsi
    nem járok moziba, és nem is fogok, inkább itthon megnézem a filmet minthogy sok buta popcornzabáló köcsögöt hallgassak tele szájjal röhögni az egész film alatt...torrent rulez
  • szurop
    Bár nemtudom milyen kisvárosi mozira gondolt, de nálunk Kiskunhalason(30.000 lakos), van egy mozi, régi, és nagyon jó minőségben játszanak. Pedig már rég néztem ott filmet, de úgy emléxem jó volt, szoktam Szegeden a plázában a moziban is filmet nézni, ugyan olyan, csak hangosabb.
  • szurop
    Ugyanolyan jó a hanghatás. Csak a környezet más egy picit.
  • FZoleee
    Nem járok moziba, de nem az árak miatt ( nem szeretem a mozit ).
  • Pepsi Twist
    Most is elmegyek néha, de gyakrabban járnék.

• birdo #12585
    És hallasz valamit azokban a mozikban?
  • poppe
    járok így is, asszony cége kifizeti kulturális támogatásként :P
  • ThisZip

"az az ezres nem vág földhöz amúgy"----> mester dobj meg párral légyszíves! ;)
  • G_ArchAngel #12582
    nem szeretem a mozit, legalabbis az uj divat-plaza-szarokat nem, a regi videki/muveszmoziknak meg van hangulatuk, csak egyre kevesebb mukodik beloluk...
  • GregSB
    Néha járok, de nem a jegyárak miatt, hanem mert egyre kevesebb a film ami érdekel. Tizenévesen beültem minden sz@rra, mostanában viszont jobban válogatok, évente kb 3-4 filmet nézek moziban.
  • Rundstedt17
    nem járok,mert nagyon ritkán nézek filmet amúgy is
  • Ability
    Javítva mindegyik, sőt, talátam újabbat is benne. :D
  • tigeroo
    szóval a Most is gyakran járok moziba. nyomtam

csak a távolság miatt megyek keveset.
  • tigeroo
    nem mert évente 2-3 nagyobb filmre megyünk el.
    50km-re van multiplex :/

ha közelebb lenne tuti mennék többször is, az az ezres nem vág földhöz amúgy.
  • Carlos
    Most is elmegyek néha, de gyakrabban járnák..
  • PyRex
    Nem járok moziba, de olcsobb jegyárak mellet néha eljárnÉk.
  • bulba
    Nem járok moziba, még a tévében is csak ritkán nézek filmet...
  • Rockynhooo
    Nem járok moziba, de nem az árak miatt(nemszeretem a mozit)
  • whiskeyman
    járnák LOL b+ :DDDDDDDD
    ki írta ezeket? :DDD

akkor ezt is írjátok már át: Eddig nem jártam moziba, de ha olcsobb lenne gyakran elmennÁk.

amúgy meg: Most is elmegyek néha, de gyakrabban járnÉk..

• Loál János #12571
    JárnÁk. :-C
  • cargame
    Az a baj h olyan nincs h nem jarok moziba me nincs mozi...XD Egy ilyet is rakhattal volna.:D
  • N1ggA
    járnák-járnék nagyon bántja a szemem. légyszi csere
  • BaliBoy
    Eddig nem jártam moziba, de ha olcsobb lenne gyakran elmennék.

Évente azért elmegyek kb egyszer, de azt semmiképpen nem lehet néhának nevezni. Szóval inkább ez.
  • DJ Skyline
    Nem járok moziba, de nem az árak miatt(nemszeretem a mozit)

igazából nincs olyan film ami érdekel, lekötne így mostanság. ami épp van arra meg elmegyek jegyártól függetlenül, kb évi 1-2 alkalom max. utoljára a Dark Knighton voltam, legközelebb kb a Transformers 2-re megyek el jövőre :D
  • ba32107
  • S8DJ
    Nagyvárosban
  • GregSB
    Pont a napokban láttam egy ism. terj. filmet mikronéziáról, és ott $65-ért / nap tudsz bérelni egy kis magánszigetet házzal :D
  • Molnibalage
    Az Olümposzon! :)
  • F1re
    Francia riviera !! :D
  • VRSDM
    Fóton vagyok, nem is akarok menni innen 8év pesten elég volt, innen 5perc alatt benntvagyok észak pesten, mégis nyugiban csendben élhetek.
  • CopyKing92
    én jánoshegyen élnék ott van jo pálya meg minden
  • BaliBoy
    Nagyváros

Debreceni vagyok én is, de már 4. éve pesten tanulok/dolgozok. De a két hely ég és föld. Ha legalább olyan jó állás lehetőségek lennének Deberecenben mint pesten, hát soha nem költöznék pestre. Most vagy 3 hónapja nem jártam pesten, egyből megcsapott a csatorna szag....
  • DJ Skyline
    Budapest vagy nagyváros környéki kisvárosban, hogy a nyugalom is meglegyen, de azért ne legyek annyira elzárva a dolgoktól. voltam Szentgotthárdon, hát nem laknék ott, az túl csöndes és a legközelebbi nagyváros Szombathely vagy Zalaegerszeg, nem bírnám nagyon. pl Budaörsre kiköltöznék, van ott telkünk, szép csöndes helyen van, és közel van a főváros is
  • NeverwinterKING
    elég sok mindent kellene termelned: dohány, krumpli(vodkának)meg minden más amiből lehet alkoholt csinálni, marihuana,
    + a kaja xD
  • RoR zsozso
    Ott laktam (most Komlón sajna),szerintem baromi jó hely,nem tudom megunni,és jó a mecsekrally is jó :)
    Vagyis vissza akarok menni Pécsre!! :)
    De szerintem Pest se rossz hely.
  • Ability
    Küldd be az ötletes oldalon. :)
  • LordVenom
    Lehetne egy panel---családi ház---társas ház stb...kérdés is. Kíváncsi lennék ezek után erre is. ;)
  • desigo
    akkor a sirály
  • birdo #12552
    nem is