127612
-
-
imádom az ilyet:)
hidd el ez még az "überkonfigom melett csak warezra jut" emberkéket is übereli. -
az ott egy 2 milliós tévé ha jól látom :)
drágák a mozijegyek, mi? jaj te szegény csóró gyerek :D -

Jaj de nagyon vicces gyerek vagy!

-
ha bünözől, legalább ne legyél rá büszke -
99-ben 350 volt a jegy
A Matrixot 9x láttam :) -
Itt van a:
uTorrent
165 cm-es Panasonic TH 65 PF- 10E-K Full - HD Plazma TV
Jamo D6 PEX 7.1 System D6PEX 7.1 THX Hangrendszer
egy kényelmes kanapé + jó társaság
Popcorn
Coca Cola
és egy csomó jó film
kérdem én......Minek ide a mozi? (nagyon drágák a jegyek)

-
ba32107 #12624 "Egy szónak is négy a vége:"
(5) -

hüJe béemiksz
-
pá -
Reyes #12621 Pont ma beszélgettük haverral, hogy ha 300 Ft lenne egy mozijegy, mint a moziünnepen, akkor nem félévente egyszer, hanem kb. hetente mennénk moziba... Akárhogy is számolom, szerintem jobban megérné a moziknak, csak valakinek az érdekeivel ütközik... -
Most is elmegyek néha, de gyakrabban járnék.
a néha az nálam egy évben egyszerXD de tervbe van véve hogy gyakrabban járok majd, mert sok film van ami érdekelne^^ -
Nekem is ez ment kb 7.-ik,általánosban semmit,de szó szerint semmit nem tanultam,csak a verseket,és ennyi,megírtam a házit,és szevasz.Most már azért tanulgatok,tavaly fél évig tanultam ami érdekel,aztán az is picit abbamaradt,de mégis meglett évvégi ötös,mondjuk a tanár jószándékából :-) Irodalomból pl még gőzöm nincs hogy érettségizek le,meg nyelvtanból. -
volt időszak amikor sokat jártam moziba, volt hogy minden filmet megnéztem, ami tetszett azt többször is, aztán amikor elérte az 1k-t jegy, szép lassan elmaradoztam a moziból, idén pl. még nem is voltam
igehn, ha olcsóbb lenne elmennék megint
de ilyen úgysem lesz, mert a pallace üzemeltetői szerint a mai jegyárak nagyon alacosnyak, ők inkább 3-4k szeretnének elkérni, mint a színházért -
Fbn Lx #12617 nem mondanám, hogy én gyengécske suliba jártam o.O
ki mondta, hogy ezt én laza dolognak tartom? egyszerűen csak azt csináltam, ami az érdekem volt, és azt is az utolsó pillanatban. és soha nem lógtam, nem szokásom.
példának okáért harmadikban pótvizsgáztam matekból, aztán úgy gondoltam, hogy inkább azzal akarok tovább menni, eljártam matektanárhoz és leérettségiztem belőle ötösre. tapló ember létemre emellett az angol emnelt 93%-omra is büszke vagyok, pedig angolból a tételek címeit sem tudtam :/ -
év végi jegy lóf*sz, azokból én is 2-es, 3-as lettem, mégis érettségin átlag 2 jegyet tudtam rajtuk javítani -
"középsuli miatt nem tudom minek felhajtás. Nekem az összes tételt érettségi előtt két nappal küldték el :D"
hűdelaza vagy. én nem lennék büszke erre, mivel ez = azzal, hogy tapló vagy. mármint érted... azért rám elég sok ragadt a középsuliban is, és most nem a baromságokra gondolok. de lehet, hogy csak én jártam túl erős osztályba, mi azért annyira nem tudtunk lógni, vagyis tudtunk, de így a keményebb tárgyakból max. 3-as volt az év végi jegy... -
Fbn Lx #12614 középsuli miatt nem tudom minek felhajtás. Nekem az összes tételt érettségi előtt két nappal küldték el :D
én középiskolában 4 év alatt összesen ha tanultam 4 órát, plusz 5-6 órát az érettségire. 4 év pihenés volt nekem, az egyetemre maradjon enerdzsi :D
ha van agyad úgyis felvesznek :| figyelembe véve hogy az írásbelik lófaszok, de a szóbelimről pl. elkéstem, ahol lehúzta az 5-ös magyar írásbelimet 3-asra a hülyeszar tanárom. Aztán még kézfogásnál "remélem mostmár többet sehonnan nem fogsz elkésni".
önjelölt pszichológus költőnő, egyébként.
/off :D -
Na,ma is megvolt a kiselőadás... -
Miben más , mint például a Lurdi mikor csak 4-5 néző van benn ?
De a Corvin mozival is így vagyunk....rajtunk kívül vannak még vagy ketten.... ennyi nem zavaró.Nincs csámcsogás....stb. -
Nekem anyám nagyon rá van kattanva a tanulásra most,kb még egy gitárt sem vehetnék -.- Biztos az venné el a szabadidőmet,amit a hobbymnak szánnék amúgy,ami a tnaulás
-
le kell szarni sulit , végén kell tanulni kicsit érettségire ennyi :D de tiszteletben tartjuk döntésed thx minden byby :D -
[center][b]Fontos dologban írok!
Most leszek végzős diák, mellette minden időmet ami az iskola utána marad (az a kevéske is) elveszi a bmx, inkább azt hajtom mint a gépemet, ez egyértelmű. Így Ability lesz a téma további házigazdája! Kérem hogy még több tisztelettel, és fegyelemmel adózzatok neki! Előre is köszönök mindent a további "munkátokban" és köszönök minden eddigi boldog pillanatot. ne kerteljünk, mondjuk ki... AZ ELSŐ F.LAME DAY, sg-s pályafutásom egyik nagy momentuma volt, megismerkedtem új arcokkal. Egy szónak is négy a vége:
Köszönöm Szépen! További jó szavazgatást! -
jáwoll -
Nem járok moziba, de olcsóbb jegyárak mellet néha eljárnék. -
Fbn Lx #12606 na ne mondd, mai napra már volt elég tapasztalatom a cigókkal. olvasni sincs kedvem róluk. -
Fbn Lx #12605 évente elmegyek 2-szer kb...
nem járnék többet, ha olcsóbb lenne se... nem érdekelnek a filmek. úgy vagyok vele hogy manapság jobb filmeket adnak tévében estifilmként mint amik a mozikban mennek. az elmúlt két évben csak a narnia 2-t élveztem, egyébre nem mondtam azt, hogy hűdejó. max a stardust. -
Ha olcsóbb lenne akkor járnék -
Nem járok moziba, de nem az árak miatt ( nem szeretem a mozit ).
minek ha van házimozi rendszerünk? szomszédok meg bekaphatják,hogyha már aztkell hallgatnunk ahogy egy 8(!!!!)éves gyerek kiabál,ordít,rohangál,káromkodik,síkit(anyja még leis qrvázta az anyámat azért mert "hangoskodtunk"),említenem sem kell hogy milyen színű a bőre -
Ha lenne a környéken, akkor járnék... -
Azért nem járok moziba, mert szar filmeket adnak. A legtöbb értelmes filmet itthon be sem mutatják vagy szar szinkronnal. Marad a torrent. Lásd ilyen az Úttalan út című remek film is. Moziban közönség kérésre leadták 3-szor Bp-n a Kossuthban. Láthattad az HBO-n és pont. Ennyi.
Az elmúlt 12 évben átlagban kb 8 hónaponként mentem moziba. -
Most is gyakran járok moziba.
-
gyakrabban járnék, de mivel nem vagyok milliomos, meg buszozni sincs kedvem, így csak azokat nézem meg, amik nagyondenagyon érdekelnek engem -
Most is elmegyek néha, de gyakrabban járnék
pár éve nagyon sokat jártam moziba, most már ritkábban de nem azért mert drága a jegy, hanem mert alig van mostanában olyan film ami érdekelne -
Most is elmegyek neha, de gyakrabban jarnek. Most inkabb csak azokat a filmeket nezem meg moziban, amik nagyon erdekelnek. Ha olcsobb lenne, akkor kikapcsolodaskent talan kicsit kozepszerubbnek tuno filmeket is megneznek moziban, nem pedig magancelu masolas keretei kozott. -
gyűrűkurvát énis moziba néztem meg...de a mostani filmek annyira nem is kötnek le h nem éri meg nekem...onnan tudom h voltam már azért moziban életembe, régen elég sokat, csak mostanában nem járok :) -
Nem érdekelnek a filmek,így nem járok. -
Cat 02 #12594 Utolsó kérdést sikerült elrontani, néha járok, de mivel Pesten van 1.5-2 óra 500 ft csak az odaút. Szal ha lenne nálunk fasza mozi akkor járnék alapból is gyakrabban. -
én kb havonta 1x elmegyek moziba, az ilyen jobb filmeket megnézem, pl ironman vagy batman tehát amiről a haverjaim azt mondják hogy "nézd meg ez kurva jó" azokat ált megnézem -
Nagy ritkán megyek, legutóbb a Batmant néztem! De a legfőbb ok amiért nem járok moziba az a torrent!