127612
-
mert szted vki tudja ? mki arra nyomna :\\\ épp így a yo h nincs. -
Annyira bonyolult, komplex ez a világ, hogy én lehetetlennek tartom, hogy a halálunk után csak úgy megszünnénk. A világon semmi sem szűnik meg, csak legfeljebb átalakul. Szóval: Nem tudom, mert valami egészen különös lesz - az élet csupán felkészít rá. -
Mennyországba / Pokolba / Purgatóriumba jut a lelkünk.
de nincs az a variáns,hogy nem tudjhatjuk hogy mi következik:P -
Fbn Lx #12668 és ez a nézet bezzeg nem túlságosan elterjedt ahhoz, hogy igaz legyen? D: -
-
Fbn Lx #12666 Egy olyan helyre jutunk, ahol felkonfigolhatjuk a következő életünket :DD
teszem azt az ebben az életben kiérdemelt pontmennyiséget oszthatjuk el, és húzhatjuk a csúszkát az élethossz-életminőség között, ha x szintű halált érdemeltünk ki választhatunk hogy rákban vagy szívrohamban akarunk meghalni, a rosszpontok mennyiségőtől függöen penalty-kat kell választanunk: a gerincünk legyen ferde vagy lúdtalpasak legyünk, a szemünk legyen a rossz vagy a hallásunk, stb :DDD -
Mivan,minden 2. üzenetem törlődik vazz?:D -
Akkor még itt volt egy rakat tesóm oldala link... -
majd kiderül.. ennyit mondani :D mind1 nekem ad egy kis lelki erőt hogy hiszek vmiben , meg lehet a halálos ágyon is segít majd :) -
111 -
Semmi - ahogy a tudatunk keletkezett, meg is semmisül. -
metropol :) -
igen -
és osztogatnak ott metro újságot? -
semmi sem lesz, tudat nélküli üresség a végtelen sötét mélyén -
Nem tudom, mert valami egészen különös lesz - az élet csupán felkészít rá.
én erre nyomtam -
Valami biztos lesz...vagy nem. -
jól mondod, bízunk benne. ez az egész erről szól, semmi másról: az emberek nem akarják elhinni, h ott vége és passz. ezért találunk ki mindenféle reinkarnációt + mennyországot... -
:DD -
Nem tudom, mert valami egészen különös lesz
sztem van vmi az élet után de foggalmam sincs mi lehet meg mi merre hogy, de bízom benne hogy van xd -
szaláMi van 
nem tudom, felszabadulunk és elutazunk máshová -
Már ott vagyunk. -
honnan tudjam :-| -
reinkarnáció... -
G_ArchAngel #12647 semmi, lebomlunk... -
S8DJ #12646 Mennyországba / Pokolba / Purgatóriumba jut a lelkünk. :] -
Nem tudom, mert valami egészen különös lesz - az élet csupán felkészít rá.
:DD sztem megtanulsz beszélni hogy aztánmeghalj? :D ez valami felkészitőő tábor :D -
Semmi - csupán programok vagyunk egy szimulációban. -
tehát mindenki helyesen szavaz
-
semmi, kukacok megesznek -
Rundstedt17 #12641 első -
egy örökké tartó álomhoz hasonló állapotba kerülünk.
a halál pillanatában hatalmas mennyiségű tobozmirigy ( félelem és reszketés las vegasban:D) szabadul fel, tehát egy iszonyat hallucináció veszi kezdetét. én abban hiszek h mindenkinek az jön a halál után, amit csak el tud képzelni ill. elképzel, ha vki a semmiben hisz, akkor neki semmi ha valaki a mennyországba akar menni, akkor oda megy, én pl a szeretteimmel fogok tovább élni vmi fasza helyen
-
pista89 #12639 Semmi - ahogy a tudatunk keletkezett, meg is semmisül. -
A_:D?S:_D?
téleg b+
irodalom tételt másolok azt' máshol jár az agyam:D -
amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.... -
ua. -
Sztem halál után nincs semmi. Csak megsemmisül a tudatunk -
Végre egy olyan téma amiben igazán otthon vagyok:)
Reinkarnálódunk, az általunk kiérdemelt szintű élőlényként.
(mondjuk "visszafele" már nem haladhatunk, mostmár mindig emberként születünk le, csak a karmánktól függ hogy milyen életet fogunk élni. szóval úgy éljetek hogy "amilyen a fogadjisten, olyan az adjonisten!") -
utolsó -
ba32107 #12632 uTorrent
4 éves Acer 15'-os laptop
Panasonic sztereó fülhallgató
szendvics
gyümölcslé
egy-két jó film
csoda, ha néha elvágyom a moziba?