127612
-
Hey. Most nézem csak, hogy újra indult a nexus. :D -
Egyébként az első fiókom a máramár jobb létre szenderült nexus-nál volt: [email protected]. :)) (talán ekkor került a képbe a nickem :)) -
szieszáj #12749 Saját.
-
C2 , Gmail , Freemail -
ba32107 #12747 Alap, hogy Gmail....van vipmailes fiókom is, amit bár nap mint nap megnézek, már nem használom, csak megmaradt régről. -
freemail-citromail-gmail-saját
de ezen kivül még van pár email,mert régen szorakoztam hogy minden fajtára felregiztem,szal van még valahol hotmail,freeweb,mailbox,meg még csomo féle :-o -
pista89 #12745 freemail -
freemail + hotmail -
gmail+citromail -
gmail + freemail. De egyébként van hotmailes fiókom is pár, de nem használom őket mert macerás berakni őket az outlookba. -
cargame #12741 Freemail + Euromail -
hát a lélek csak emberként születhet meg, az a legfejlettebb megnyilvánulás.
pl. a kutyák fényből lettek (bennük nincs semmi negatív érzés, max. ha az ember megrontja őket utána lesznek hamisak)
az élet célja pedig a tapasztalás. többször leszületünk, hogy megtapasztaljunk minden érzést, és ettől fejlődsz. és a születés előtt kiválasztod a sorsod ("na most vak akarok lenni mert vak még nem voltam!")
az előző életeidre is emlékszel csak tudat alatt elfojtottad már rég, de a tapasztalat megvan (ezt hívják pl. tehetségnek).
isten létezik, de nem a keresztény formában
akit picit is érdekel a dolog
katt -
ba32107 #12739 Na, ez az ami biztos nem lesz :) -
beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra.
kibaszott drága, de hát egyszer élünk!
-
F1re #12737 Előző életemben sem hittem a reinkarnácioban 
amugy szvsz Semmi - ahogy a tudatunk keletkezett, meg is semmisül.
:D de ezt senki se tudhatja mert meg magyarazhatatlan dolog tortenik es nem lehet bizonyitanise hogy mi :D -
karajjj #12736 egyszer hátraestem, beütöttem a fejem és vagy öt percig csak nagy feketeség volt és nem voltam magamnál... na a halál is ilyen lehet szvsz ez van ezt kell szeretni... -
1. és 5. válasz vegyesen -
"Szerintem a halál után Isten színe elé kerülünk és ott eldönthetjük, hogy hogyan szeretnénk tovább élni."
a sok éhező Afrikában is biztos ebben hisz -
Hello mindenki!
Szerintem a halál után Isten színe elé kerülünk és ott eldönthetjük, hogy hogyan szeretnénk tovább élni.
Hiszek abban, hogy a bűneinket Isten megbocsájtja ha látja rajtunk, hogy megbántuk azokat. Neki nem lehet hazudni hiszen ő belénk lát. :)
Ezután ha az új élet mellett döntünk akkor a tudatunk egy rész pontosabban a személyiségünk egy kis darabja megmarad és minden más is de homályos lesz.
De ugyanakkor abba is hiszek, hogy nem muszáj döntenünk azonnal. Ha a mennyben szeretnénk maradni akkor maradhatunk.
Bye! -
akkor mi vipek vagyunk :D -
Én is sokmindent hallottam:D -
Fbn Lx #12730 amúgy olyat hallottam, hogy rengeteg lélek létezik, jóval több mint ahány élőlény jelenleg, ezért mindenki vár a sorára hogy megszülethessen megint, vagy mi :D -
no meg rovar szinten eléggé sokan megragadnak, valamit nagyon rosszul csinálhatnak :D -
Fbn Lx #12728 a bodhiszattvák mindenre megadják a magyarázatot.
kérdezd őket :D -
Nem ez a probléma az elméletben.Hanem az,hogy a föld népessége állatokat,baktériumokat,és minden lófaszt belevéve eléggé gyorsan sokszorozódik,tehát akkor azok a +lények honnan jöttek? -
Értem.
Igazad van... -
Fbn Lx #12725 az is egy hit, mint az összes többi.
csak materialista hit. -
szomorú ez a 37% -
a reinkarnálódók egy dolgot mondjanak már el :)
pl. egy egysejtűből vagy puhatestűből hogy lesz előbb-utóbb szivacs ill. ízeltlábú? hogy kell leélniük az életüket? :D -
Fbn Lx #12722 tegnap kezdett el drogozni -
Vegas #12721 de tényleg hagyd már abba :D
inkább olvass utána melyik szám miről szól ne csak divatból hallgasd, bár úgyis kinövöd -.-' -
már tegnapóta ilyen,régebben normális volt(sajnos csak volt) -
hát ez hihetetlen. -
nah én tépek Antiszociál -
télelg az vagyok.. -
hát fáradtam egy gyors offra megvolt :D -
Vegas #12715 jólvan már antiszoci :D -
lol :D nemistudtam :D -
akkor dumáljátok meg msn-en, vagy átlehet húzni ide -
DDR5 is vanmá :D