127612
  • BaliBoy
    Hey. Most nézem csak, hogy újra indult a nexus. :D
  • BaliBoy
    Egyébként az első fiókom a máramár jobb létre szenderült nexus-nál volt: [email protected]. :)) (talán ekkor került a képbe a nickem :))
  • szieszáj
    Saját.
  • desigo
    C2 , Gmail , Freemail
  • ba32107
    Alap, hogy Gmail....van vipmailes fiókom is, amit bár nap mint nap megnézek, már nem használom, csak megmaradt régről.
  • Doomista
    freemail-citromail-gmail-saját
    de ezen kivül még van pár email,mert régen szorakoztam hogy minden fajtára felregiztem,szal van még valahol hotmail,freeweb,mailbox,meg még csomo féle :-o
  • pista89
    freemail
  • tigeroo
    freemail + hotmail
  • Picar77
    gmail+citromail
  • BaliBoy
    gmail + freemail. De egyébként van hotmailes fiókom is pár, de nem használom őket mert macerás berakni őket az outlookba.
  • cargame
    Freemail + Euromail
  • tigeroo
    hát a lélek csak emberként születhet meg, az a legfejlettebb megnyilvánulás.
    pl. a kutyák fényből lettek (bennük nincs semmi negatív érzés, max. ha az ember megrontja őket utána lesznek hamisak)

az élet célja pedig a tapasztalás. többször leszületünk, hogy megtapasztaljunk minden érzést, és ettől fejlődsz. és a születés előtt kiválasztod a sorsod ("na most vak akarok lenni mert vak még nem voltam!")
    az előző életeidre is emlékszel csak tudat alatt elfojtottad már rég, de a tapasztalat megvan (ezt hívják pl. tehetségnek).
    isten létezik, de nem a keresztény formában
    akit picit is érdekel a dolog
    katt
  • ba32107
    Na, ez az ami biztos nem lesz :)
  • poppe
    beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra.
    kibaszott drága, de hát egyszer élünk!
  • F1re
    Előző életemben sem hittem a reinkarnácioban
    amugy szvsz Semmi - ahogy a tudatunk keletkezett, meg is semmisül.
    :D de ezt senki se tudhatja mert meg magyarazhatatlan dolog tortenik es nem lehet bizonyitanise hogy mi :D
  • karajjj
    egyszer hátraestem, beütöttem a fejem és vagy öt percig csak nagy feketeség volt és nem voltam magamnál... na a halál is ilyen lehet szvsz ez van ezt kell szeretni...
  • 89
    1. és 5. válasz vegyesen
  • NEOreg3
    "Szerintem a halál után Isten színe elé kerülünk és ott eldönthetjük, hogy hogyan szeretnénk tovább élni."

a sok éhező Afrikában is biztos ebben hisz
  • Simaji
    Hello mindenki!

Szerintem a halál után Isten színe elé kerülünk és ott eldönthetjük, hogy hogyan szeretnénk tovább élni.

Hiszek abban, hogy a bűneinket Isten megbocsájtja ha látja rajtunk, hogy megbántuk azokat. Neki nem lehet hazudni hiszen ő belénk lát. :)

Ezután ha az új élet mellett döntünk akkor a tudatunk egy rész pontosabban a személyiségünk egy kis darabja megmarad és minden más is de homályos lesz.

De ugyanakkor abba is hiszek, hogy nem muszáj döntenünk azonnal. Ha a mennyben szeretnénk maradni akkor maradhatunk.

Bye!
  • poppe
    akkor mi vipek vagyunk :D
  • bardocz
    Én is sokmindent hallottam:D
  • Fbn Lx
    amúgy olyat hallottam, hogy rengeteg lélek létezik, jóval több mint ahány élőlény jelenleg, ezért mindenki vár a sorára hogy megszülethessen megint, vagy mi :D
  • poppe
    no meg rovar szinten eléggé sokan megragadnak, valamit nagyon rosszul csinálhatnak :D
  • Fbn Lx
    a bodhiszattvák mindenre megadják a magyarázatot.
    kérdezd őket :D
  • bardocz
    Nem ez a probléma az elméletben.Hanem az,hogy a föld népessége állatokat,baktériumokat,és minden lófaszt belevéve eléggé gyorsan sokszorozódik,tehát akkor azok a +lények honnan jöttek?
  • Pistike 007
    Értem.
    Igazad van...
  • Fbn Lx
    az is egy hit, mint az összes többi.
    csak materialista hit.
  • Pistike 007
    szomorú ez a 37%
  • poppe
    a reinkarnálódók egy dolgot mondjanak már el :)
    pl. egy egysejtűből vagy puhatestűből hogy lesz előbb-utóbb szivacs ill. ízeltlábú? hogy kell leélniük az életüket? :D
  • Fbn Lx
    tegnap kezdett el drogozni
  • Vegas
    de tényleg hagyd már abba :D
    inkább olvass utána melyik szám miről szól ne csak divatból hallgasd, bár úgyis kinövöd -.-'
  • milk41
    már tegnapóta ilyen,régebben normális volt(sajnos csak volt)
  • NEOreg3
    hát ez hihetetlen.
  • CopyKing92
    nah én tépek Antiszociál
  • CopyKing92
    télelg az vagyok..
  • CopyKing92
    hát fáradtam egy gyors offra megvolt :D
  • Vegas
    jólvan már antiszoci :D
  • CopyKing92
    lol :D nemistudtam :D