127612
  • birdo #12911
    Egész yók.
    Nekem még tetszenek azok, melx figuráknak fehér a háttere.
  • Cat 02 #12910
    Ott a pont.
  • NEOreg3
    jóaz, kuzsé
  • Fbn Lx
    szerintem se.
    szűkíti a teret, és alapból nem egy kommunikációt serkentő szín :p
  • ba32107
    Ez nem háttér, csak egy szín
  • sweech
    pedig de :)
  • Cat 02 #12905
    Ez a háttér nem illik ide.
  • kulabácsi
    ha szépeket festenek nem zavarnak
  • CUCLI
    nyalj tisztára egy taposó aknát.
  • CopyKing92
    jön az off-és-a-sspammolás (me unatkozok) mivelkezgyem?
  • broman191
    Szintén, ha igazán jó a mű és beleillik a környezetbe, akkor legyen... :)
  • NEOreg3
    leszarom a graffitiseket, amíg nem az én házamra firkálnak
  • cicai
    Ha szépeket festenek nem zavarnak.

• Fbn Lx
    nincs nekem való válaszlehetőség :/
    én valami olyasmit mondanék, hogy leszarom a graffitiseket, de ha magántulajdonra firkálnak, akkor mehet a börtön.
  • poppe
    az a kemény szöveg a végén :D

• CopyKing92
    de beleolvadnak a kis c.k a falba ha tul sok minta van ott :D
  • bardocz
    Menj le az infopark melletti aluljáróba,na ott eléggé fasza hangulatot ad,nem azt a mindjárt nekem ugrik a késesc. a fal mögül szintűt,mint más aluljárókban,ahol sivár szürke falak vannak.
  • bulba
    Ki nem állhatom őket, mert: a belvárost, szobrokat, emlékműveket, régi szép házakat is összefestik. Hiába festenek szépet (elég ritka) akkor sem illik oda, teljesen elrontja a hely hangulatát.
    Persze vannak olyan szórakozóhelyek amelyek belülről teljesen ki vannak graffitizve és jól is néz ki, de ettől még...
  • VRSDM
    deákra van egy jó kis rajz kitalálva :)
    aluljáró
    és egy emberi sziluett körvonal, két bazikikúrt nagy angyalszárnyal, az csak cotout alapon stencillel kétszínnel, és az ember alakba beleírni hogy

"ha angyalnak érzed magad állj ide" angolul és németül is három pici sorban...

és milyen szívmelengető érzés lesz ha valaki odaáll majd és tudom hogy én okoztam neki ezt az örömöt. :]

ha most valaki ezekután leszól hogy az ammónia illatú metróba egy ilyen rongálás az gondolkodjon el hogy szokott-e pl. szemetelni :P
  • z99999
    ami festékszóró kemotoxból jön az nekem grafiti
  • VRSDM
    az nem is grafitis...
  • tigeroo
    hát nemtudom. pesten jártam, a sok paneltől, betonfalaktól meg a szúk utcáktól én kikészültem.
    a graffiti legalább (a szó szoros értelmében) színesíti a környezetet.

az ilyen
    [szív]Lala + Petra[/szív] firkákat énis utálom
  • z99999
    gondolom itt nem a faxokat rajzolgató úriemberekre gondolsz, akik akkor láttak utoljára művészetet, amikor az anyjuk tojásból és kolbászból egy mosolyt rakott ki a tányérukra..

amugy amig nem köz vagy mások tulajdonán teszik, addig nem zavar
  • VRSDM
    az legál. ott van idő ilyenekre, sulimmal szemben van egy metró szellőző nagy betonkocka. azt vette meg a " mögötte " lévő számtech bolt, és oda is fújnak mindig dúúúrva rajzokat. már már airbrush szintűket.
  • fery02
  • DJ Skyline
    Ha szépeket festenek nem zavarnak, meg tetszik is. Filatorigát környékén a HÉV melletti falon elég jó munkák vannak pl (aki ismerős Óbudán az tudja miről beszélek). ezt a kettőt is ott fotóztam még tavaly
    egyik, másik
  • VRSDM
    hétvégén szólj rám ha kell, addig csak lapim van. azon meg semmise
  • Goruck
    képt!
  • VRSDM
    ma láttam egy helyi " elit " fagyizó betonkerítésén hogy : Tisztelt Grafitisek, csak akkor fessetek a falra legközelebb ha anyátok sírján már nincs több hely " ...

amúgymeg én is graffitizek-re nyomtam, bár nem konkrétan crewban festek inkább streetart, de manapság már kezd egybefolyni és ötvöződni.
  • CopyKing92
    Graffiti, Tag is oké Ha a Tag ha igényes és szép a krix krax :D
  • ba32107
    Azt ugyan nem mondanám, hogy ki nem állhatom őket, de nem szívesen nézem a falakat, ami össze van cseszve.....és ebbe beleértem a szép grafitiket is. Ha hivatalos versenyen vagy kiállításon csinálják, az oké.
  • CUCLI
    graffiti okés, ha szép és igényes.
    de mikor a kis buzeráns tagelés néven összebassza a frissen festett háznak a falát... annak kezét/lábát kéne törni, aztán otthagyni.
  • zsutyesz
    attól függ: ha az enyém az a szürke kopott fos öreg ház, akkor nem biztos, h örülnék neki :)
  • Csuhai G
    "Ha szépeket festenek nem zavarnak."
    Csak az a gond, hogy nagyon kevés az ilyen..
  • milk41

(főleg hogy régen én is greffeltem,csak költséges a dolog nagyon)
  • bardocz
    Wow,milyen hamar bekerült

Ha szépek rajzokat csinálnak,akkor engem nem zavar,vannak aluljárók amik nagyon is jól néznek ki,és nem nyomasztó hangulatuk van,a sok,szép színes festés miatt.Ellenben az ilyen ótvar tegek engem is zavarnak.Info park mellett lévő aluljáróba érdemes lemenni,az pl nagyon szépen,meg igényesen van kifestve végig,és nagyon hangulatos,legalábbis legutóbb amikor ott voltam még olyan volt,aztán most elkúrták-e,vagy még mindig szép,azt nem tudom :)
  • Pepsi Twist
    "Ha szépeket festenek nem zavarnak."

Na most!!!!

Szerintem nem olyan rossz dolog az hogy a szürke kopott fos öreg házakat lefestik tök faszára... már nem azért de a "tag" (vagymi) az télleg szar... de akik ilyen szép "művészi" "graffitit" csinálnak azzal semmi bajom...
  • GregSB
  • kas123
    A szép színes + mókás figurák tetszenek, de ezek a "sima feketével odaírok valami hülyeséget" nem.
  • II Rocky II
    Tetszik amit csinálnak. vagyis utolag azt mondom ha szépet festenek nem zavarnak,csak nem mindenhova kéne firkálniuk :S