127612
  • Rockynhooo
    múltkor mentem haveromhoz szolnokra , életembe elsőnek voltam ott nem vágtam milyen hely az, leszállok oda szalad 2 kis csaj kibontanáád ezt a pezsgőőőt? persze iszok is ha kell xd
  • ba32107
    Erről az jut eszembe, amikor játszótéren söröztünk, és három kis 16 éves csaj odajött, hogy nyissuk már ki a pezsgőjüket......hát mire annak elfogyott a fele, már egymásba csimpaszkodva smároltak mind a hárman, egyszerre!! Csak csorgattuk a nyálunkat......bakker
  • chhaya #12949
    katasztrófaturizmus rulz...
  • Pepsi Twist
    olyankor a csajok közé be kell ugrani és azt mondani hogy! "Pofa befog sz*psz, és akkor te nyersz"

(persze ez csak akkor megy ha jó csajok verekednek) *.*
  • Rockynhooo
    én is így vok ezzel
  • NeverwinterKING
    haveromért bármikor kiállok de most egy ismeretlenért mér tenném?

de áltba ez:A kedélyeket próbálom csillapítani, lenyugtatni a feleket.

• kocsisgabor9999
    Majd mikor téged ütnek az is izgalmas lesz? -.-'''''''
  • Pepsi Twist
  • milk41
    Nem avatkozok közbe, csak nézem. Izgalmasnak tartom a balhékat.

kivéve ha csaj bunyó,akkor kettőjük közé állok azt üssenek engem(úgyse tudnak ütni):D
  • pista89
    Azonnal bekapcsolódom, gondolkodás nélkül fizikailag is megvédelmezek bárkit.

Igaz csak akkor ha nem csoportban vannak...
  • Zóanagyvarázsló
    Jogos. A köszönetért kell segíteni másoknak, anélkül nem ér semmit...
  • z99999
    egy bandának nem megyek neki de ha úgy alakul akkor hasznosítom magam
  • Pepsi Twist
    eléggé...
  • Goruck
    elég gyávák az SGsek látom...:D
  • Goruck
    ki gondolta volna... :D
  • szieszáj
    odadobok egy gránátotXD
    amugy figyelmen kivül hagyom :)
  • Pepsi Twist
    Azonnal bekapcsolódom, gondolkodás nélkül fizikailag is megvédelmezek bárkit.

általában cigók ellen szokott ilyen lenni... pl fenyegetik a 12 éves gyerekeket akkor oda megyek hogy "héló"

Én vagyok superman :D csak kicsit sörhasasabb kiadásba :D
  • Cat 02 #12934
    Továbbmegyek.
  • poppe
    azt azért nem, de igencsak furcsállta, hogy egy órát rászántam erre az életemből...
    számomra teljesen abszurd volt az egész szitu, mert egy békés kisvárosban nőttem fel...
    de a lottózós (3x akkora mint én) csávó se mondta h köszi innentől átveszem...
  • Pluskast
    Merthogy? Nehogy azt mond, hogy az meg meg akart verni?
  • tigeroo
    énis így vagyok az utolsó bekezdéssel amit írtál!
    én szeretek segíteni, jó érzés:)
    de nagyon furcsa hogy pl. a supermarketben látok egy idős nénit pakolászni a nehéz cuccokat (zsugor víz stb.) még rámcsodálkozik amikor felajánlom hogy segítek. pedig nincs annyira csöves fizimiskám, nah mind1...

mondta az etikatanárom hogy pesten egy csajt pár kancigány fényes nappal vmi zsúfolt helyen betuszkolta egy autóba és elvitték...hiába ordítozott segítségért mindenki baszott rá..
    nah ilyenkor elfog valami világundor...
  • poppe
    a fickójáról nem is szólva
  • Pluskast
    Pff... Na akkor kár volt belé... Így segitsen az ember másokon.
  • poppe
    nem igazán, inkább gyanús voltam neki h miért segítek...
  • Pluskast
    És legalább megköszönrte a csaj?
  • kas123
    Már jó párszor keveredtem verekedésbe :S. Bár inkább verésnek nevezném. Egyedül részegen ültem a helyi disco mellett és pár cigó el akarta venni a karszalagomat...én meg nem adtam :D. Vagy amikor pár hungarista rám mászott, mert az unokatesóim a másik hungarista banda tagjai.

Lényeg a lényeg, egyszer sem segített nekem senki. Így én ezután elhatároztam, hogy ha látok valami bajt akkor megnézem, hogy mi van.
    (erre is volt már préda; sétáltunk haveromékkal és 1 srácot megakartak verni, odamentünk és leállítottuk a dolgokat :))
  • poppe
    én pesten a blahán fényes nappal láttam h egy fiatal csinos csaj menekül egy részeg paraszt elől, aki álljmegezi meg lekurvázza szerencsétlent, aki bőgve próbál futni előle a magassarkújában. ez volt az egyetlen eset mikor nem volt elég a szó, közéjük álltam, mondtam a csajnak h menjen be a lottózóba (az volt ott pont), én meg feltartóztattam a részeg állatot... elég kiábrándító szitu volt, mert már több száz méterről lehetett a fickót hallani, meg a bőgő csajt látni, mégse tett senki semmit... aztán a csajszi odahívta a fickóját (aki akkora volt mint pepsi twist (na jó, fele akkora:D)), én meg addig őriztem a lottózó bejáratát... szerencsére én színjózan voltam (mint mindig:D), a fickó meg kajak részeg, és megfelelően mértem fel az erőviszonyokat :)
    de pesten tényleg mindenki leszar mindenkit, az a baj... a csaj is csodálkozott, hogy mért segítek, aztán mondtam neki h nem vagyok pesti születésű :)
    remélem én is számíthatok majd egy kis segítségre, ha bajba kerülök
  • Pluskast
    Én egyszer avatkoztam közbe ilyen verekedős szitunál. A házunk előtt van egy nagy park és este 11-kor nagy ordibálásra lettem figyelmes. Látom 3 18 év körüli srác lefog egy úgy 2-3 évvel fiatalabb gyereket és verik. Több se kellett ki mentem a fa testápolómmal együtt
  • Rockynhooo
    ha ismeretlenek akkor nem teszek semmit ,de ha ismerős akkor szóval próbálok közvbeavatkozni.

fogadni mernék Pepsi elsőre nyom és majd hozzáfűzi hogy letépi ember karját és a hátábaa állítja
  • birdo #12922
    Nagy az igazságérzetem...kiállok a másikért.
  • GregSB
    Ez mondjuk attól függ hogy kik balhéznak. Ha a legjobb haveromba köt bele valaki, legyen akár 2 méteres hegyomlás akkor is kiállok mellette, de ha vadidegeneket látok verekedni az utcán akkor nem avatkozok bele.
  • ba32107
    Én még oda sem szoktam nézni :) Utálom a kényes szituációkat, ilyenkor igyekszem miharabb odébbállni..
  • II Rocky II
    Figyelmen kívül hagyom, nehogy nekem is bajom essen.

beavatkozást aki jelölte az kemény gyerek lehet:D
    emrt nem mind1 hogy most egy nagydarab kemény legény ver vkit vagy egy beavatkozo személynél gyengébb,sok mulik ezen:S de hát mindenki törödjön a saját dolgával:S
  • G_ArchAngel #12918
    Londonban kicsit sokan halnak meg ilyen bunyok kozben, mert keselessel vegzodnek - igy inkabb lelepek...
  • poppe
    az a kurvanagy szerencséje az utcán balhézóknak, h nem vagyok nagydarab izmos állat, különben igazi igazságosztó lennék :)
    így maradnak a szavak fegyver gyanánt, néha még azok se, ha látom h nincs tudata az illetőnek, amihez eljutnának a szavak...
  • S8DJ
    A kedélyeket próbálom csillapítani, lenyugtatni a feleket.
  • cargame
    Olyan valasztasi lehetoseg miert nincs h hivok segitseget??
  • tugyiti
    jaja tudom,azért csodálkozom hogy még nem posztolt valami hősieset biztos alszik még
  • DJ Skyline
    Pepsi az elsőre fog nyomni
  • tugyiti
    Pepsi még alszik?