127612
  • tigeroo
    de
  • milk41
    nemlehet saját véleményem?
  • wordsworth
    1
  • Pepsi Twist
    ez 1 hülye szavazás :D nincs "értelmes" válaszlehetőség...
    kb ilyen ez a kérdés:

Mit gondolsz a nők és férfiak helyzetéről?
    Igen.
    Nem.
    He?

-.-
  • tigeroo
    mondd neked valamit az a szó, hogy "anya"?
  • milk41
    A férfiaknak nagyobb szerepe kell, hogy legyen a társadalomban.
  • Elyanon
    Miért is nem? :P
  • tigeroo
    mármint emberileg nekem mindenki ugyan olyan de férfiak és nők között van különbség (főleg munkahelyen)
  • tigeroo
    nem, igazad van azért.
    pedig nem szoktam általánosítgatni

de aztis elkell ismerned hogy nem vagyunk egyenlőek.
  • Elyanon
    De ez igaz minden nőnemű egyénre szerinted? Nagyon tévedsz, ha így gondolod...
  • tigeroo
    dehogynem. osztálytársamék is kurváskodnak aztán vergődnek ha a tanárnak kiugrik a szeme.
    de nekünk szabad leskelődni hál istennek
  • bardocz
    Lefegyverzést nem ismerem,de a bal térdel jobba hajltba repülős is hasonló,mint amit én gondoltam,csak én páros lábbal ugyanezt.
  • Elyanon
    Hát én ezt így nem merném állítani a helyedben... Azért ez nem így működik...
  • bardocz
    Nők irányitsanak,ómájgád,készkáosz :D
  • ba32107
    Pontosan - ettől függetlenül a 2-re nyomtam :)
  • tigeroo
    az a baj hogy

a nők egyenlőséget akarnak, közben meg ők kirakják a cicit-puncit és könyebb a dolguk sokmindenben.
  • Pepsi Twist
    erre nem tudok szavazni -.- mert sem a férfiaknak nincs nagyobb szerepe és a nőknek sem de nem is vagyunk egyenlőek -.-
  • SötétBarom
    Mennyire igaz :DDDD
    Az enyém ráadásul keres vagy kétszer annyit mint én :DDDD
  • Pluskast
    Szerintem abszolút nem kellene semmilyen külömbségtételt tenni.
  • G_ArchAngel #12972
    "A nők adottságai alapvetően jobbak, a nőknek kellene irányítaniuk."

En igy elek, sokkal kenyelmesebben, mintha eljatszanam a teremtes koronajat...
    A no hadd higyje, hogy nala a kormanykerek - ha valamit elszur, akkor lehet vigasztalni a gyunyos az "ugye, en megmondtam..." mosoly kiseretevel
    :-)
  • Carlos
    Minden tekintetben egyenlőek vagyunk.
  • Mersant
    hat ha igy ertelmezed a "minden tekintetben egyenloeket", akkor maradjon igy...
    bar azert talalkoztam nokkel, akik nem igy velekedtek. most viszont mennem kell...udv.
  • poppe
    egálité :)
    itthon persze férfiuralom van
  • dzsaniii
    Indokold meg miért kell, és lehet visszakerül. Szerintem azért felesleges, mert ezzel mindenki egyetért, még a nők is. Erre mindenki nyomhatna, mindenki elfogadja, hogy külön feladatokat kell vállalnunk. Valamiben az egyik nem az erősebb, valamiben a másik. A legelső 'Minden tekintetben egyelőek vagyunk.' opció sem azt jelenti, hogy a nők ugyan úgy alkalmasak fizikai munkára. Viszont más téren meg egyenlítenek. Szerintem a társadalom a nőkkel együtt elfogadja, hogy valamire csak a másik nem képes, és a nőknek is van olyan terület, ahol kiemelkednek.
  • Mersant
    mind1, nekem hianyzik az alabb leirt lehetoseg...:)
  • dzsaniii
    Mondom én, vegyük például ezt:

- A nőknek és a férfiaknak természetüknél fogva különböző szerepet kell vállalniuk az élet minden területén.

Ezzel szerintem mindenki egyetért, erre mindenki nyomhatott volna, mert valamilyen szinten most is külön szerepet vállalunk, de ettől még pl. a nők nem kevesebbek nálunk, csak max. máshol mutatják meg tehetségüket.

- A nők azért vannak, hogy segítsék, szolgálják a férfiakat.

Ez meg eléggé nonszensz, akár mit is mondtok.
  • Mersant
    konkretan erre gondoltam: "- A nőknek és a férfiaknak természetüknél fogva különböző szerepet kell vállalniuk az élet minden területén."
  • Mersant
    miert szedtetek ki a mai szavazasbol az ertelmes valaszokat? ennek igy pont semmi ertelme...
  • Pepsi Twist
    új szavazást!!!!444négyöt
  • Fbn Lx
    ha hátulról mész neki késes fazonnak, akkor az első, hogy kézzel biztosítod a csuklóját, hogy ne tegyen hirtelen mozdulatot.
    ha nem gyakoroltad nagyon sokat a lefegyverzést, nem ajánlatos megpróbálkozni a kézcsavarással, mert hadonászásba mehet át.
    nagyon fontos, hogy a másik kezeddel a csukló szorításával egy időben megzavard a látását. próbáld ki, ha rászorítod a tenyered váratlanul a szemeire, vagy belekapsz a szemeibe, van töredéknyi időd, ami alatt gyakorlatilag bármit megcsinálhatsz vele.
    ha hátulról, akkor bal térddel a jobb térdhajlatba belemenni, és lezúzni a földig.
    nagyon könnyű, és garantáltan nem megy sehova.
  • Rockynhooo
  • CUCLI
    Norissal én sem baszakodnék...
    sry
  • Rockynhooo
    haveromat cigány gyerek rugta le pörgőrugással fényesnappal és minden járókelő leszarta :|
  • wordsworth
    4.
  • bardocz
    Hogy ha hátulról beleugrasz a lábába,akkor nem fog hadonászni.Oldalba kell törni a térdét,de minimum úgy ugrani rá,hogy valami ín elszakadjon a lábába,és akkor elfutni sem fog.
  • Fbn Lx
    Elég szomorú egy eredmény :(

én is azt látom, hogy az emberek elfordulnak és fapofával gyalogolnak tovább, mint aki semmit sem látott.
    ez a legszánalmasabb, főleg ha tudnának segíteni mert nem nagy túlerőben vagy fegyverrel támadják le az embert, persze ha kés előkerül én nem avatkoznék bele...
  • cicai
    Azonnal bekapcsolódom, gondolkodás nélkül fizikailag is megvédelmezek bárkit, hisz ugy is én vaok az erősebb xPPP

ha jó csajt bántanak (molesztálnak, ellopják a táskáját, meg ha haveromat vagy jó ismimet basztatják)
  • N1ggA
    Amúgy az egyesre nyomtam, mert ha 1v1 van vagy 2v1 ha az a 2 nem tűnik túl veszélyesnek, akkor közbeavatkozom, persze ha mondjuk egy 5 tagú banda támad meg egy járókelőt, akkor sok mindent nem tudok tenni, max. hívom a rendőröket
  • N1ggA
    vagy olyan hogy értesíted a rendőröket?
  • cicai
    olyan miért nincs h ha utálom a tagot hagyod, ha ismi közbelépsz?