127612
  • Lullaby
    Komoly hobbifotós nem vagyok, de több annál hogy családi képeket/rendezvényeken csináljak képeket.
  • chhaya #13391
    szeretek, csak sajnos nem tudok.
  • G_ArchAngel #13390
    mivel fotoriporter vegzettsegem (is) van, ezert elso...
  • RIZLA
    2.
  • Hayni
    Rohadt egy szar dolog -_-.......pfujj
  • szieszáj
  • bardocz
    Vagy csak nem akarják bevallani.Annyira szégyenlősek,hogy még egy anonim savazás vagyis izé,szavazáson sem:D
  • szieszáj
    azám
  • RoR zsozso
    22ember nem tapasztalta még...
    Ez mind kocka??? :DD
  • NEOreg3
    rohadt egy dolog, jelenlegi formámban feleslegesnek tartom

kérem kapcsojja ki.
  • szieszáj
    ts-el van !!!!!!!!!!!!!!!!
  • N1ggA
    Legszívesebben az első kettőre nyomnék egyszerre, mert a viszonzott a legjobb dolog a világon, a viszonzatlan pedig rohadt egy dolog. Végül a kettesre szavaztam, de csak mert ezt tapasztaltam legkevésbé régen :)
  • CopyKing92
    ja ien nincs? miez he?:D
  • CopyKing92
    voteban!
  • ba32107
    He?
  • RoR zsozso
    :DDDDDDDDDDDD
  • FZoleee
    A szavazórendszer jelenleg leállt rutin karbantartás miatt.
    Az oldal újra elérhető lesz, amilyen hamar az lehetséges.
    Maradjatok a picsátokon!!!!
  • bardocz
    Nekünk alsós ofőnk volt ilyen,volt két lánya,a fiúkat meg kb utálta,velem az élen.Idióta rohadt kurva,még mindig utálom,és ha rámköszönne utcán,hogy szia dávid,te vagy az,akkor azt mondám neki,hogy sorry,pisti.Férjét nem is értem,tök normális fazon.
  • fery02
    Rohadt egy dolog....... - olyannyira utálom, hogy egy bizonyos időszakban majdnem nem volt tovább, de mostanra, mióta nem láttam a lányt, úgy vagyok vele, hogy még egyszer nem fogok senkivel se komolyabban ismerkedni. Választottam egy életformát, amit már megszoktam. (nem vagyok homár)
  • banok
    nincs különösebb véleményem róla.
  • Fbn Lx
    általánosban meg utáltak a többiek, mert akkor meg ennek az ellentéte ment - akkor is 5-öst kaptam, ha meg sem érdemeltem igazán.
    mert látszott rajtam, hogy díjazom, bejön a módszer, ahogy tanítanak.
    általánosban nagyon jó tanáraim voltak, szimpatikusak, többnyire. Középsuliban meg nagyjából kétféle tanár volt: az egoista, aki el volt szállva magától tisztára, és az, aki kényszerből, monoton tanít. Az ilyen ember miért megy tanárnak? :|
    de azért volt pár kivétel, meg néhány tanár, akiket egészen megkedveltem végül. Pár.
  • RoR zsozso
    Sajnos minden suliba van ilyen...
    De a legrosszabb a régi sulimba volt,az oszt. főnökünk az ÖSSZES fiút utálta,a lányokért meg oda volt...
    A lányoknak mindig 4-es meg 5-ös,fiúknak meg 1-es meg 2-es.
    Nem egy szülő ment be reklamálni az igazgatónak,a vége az lett h. kirúgták :D
    De az év végi jegy addigra már el lett b@szva mindenkinek,épp hogy átmentem 2-esekkel...
  • Fbn Lx
    a tanár-diák kapcsolat része a dolognak erősen igaz.
    nekem volt olyan tanárom, hogy az "aranyos" osztálytársamnak 4-est ad feleltetésnél, közben meg parázott a gyerek, emrt semmit nem tudott, csak kihúzta belőle a fogalmakat a tanár.
    engem már egymás után volt olyan tanár, hogy három napon át hívott ki felelni, és mindhárom napon egyest kaptam. Elég látványosan utáltam azt a tanárt, érettségi szóbelin meg is szopatott a kis koca.
    Illetve több ilyen tanárom volt. pofára osztályzós.
    fos egy középiskola volt.
  • kopa1
    Rohadt egy dolog.......
  • RoR zsozso
    *érte
  • RoR zsozso
    Énis,most az vagyok,de sokat kell írte tanulnom...
  • RoR zsozso
    Amúgy a szavazásra a válasz:Éreztem de szar volt mert a csaj nem tudott róla,és nem is nagyon akart.. :D
  • milk41
    én abból 4-5ös voltam szerencsére
  • RoR zsozso
    Van benne igazság,énis tapasztaltam már h. tanulás nélkül tartottam a 3-ast töriből,aztán nyugdíjba ment a tanár jött egy új aki nem nagyon kedvel,aztán max tanulásból sikerült a 4-set elérnem-tartanom...
  • milk41
    ja csak tanár átlagszámolásnál lefelé kerekít,kémia tanárunk meg olyan volt,hogy 20percet sírt hogy majd középiskolába őt fogjuk okolni h nem tanultunk semmit,majd feladdot 3órányi leckét és tanuld meg,feleltetésnél meg a tanár dönt a jegyről
  • bardocz
    De értem.Csak ne egy geciegyszerű tantárgyat hozz fel:D

Ráadásul nem a tanár jófejségétől függ az,hogy tudod-e az adott tárgyat vagy nem.Vagyis csak kis mértékben,mert a tanár megtudja veled szerettetni,amiért esetleg többet foglalkozol vele az átlagnál.De ha nem tanulsz valamire a tanár nem fog vele törődni,hogy mennyire vagytok jóban,10%-ra akkor sem adhat kettest,viszont 95%-ra sem négyest.
  • milk41
    látom nem érted...
  • bardocz
    Azért kémiából akármelyik évben is hármasért küzdeni...:D
  • milk41
    akkor szerinted mi volt az oka?
  • milk41
    ez hülyeség,a tanár és a diák közti kapcsolaton múlik az egész,pl amíg én jóban voltam a kémia tanárommal sorra kaptam a 4-5st,majd mikor kezdtem elengedni magamat akkor már a 3asért is megkellett küzdenem...
  • Fbn Lx
    ja, könnyű a csajra fogni.
    általánosba tanulás nélkül se egyszerű 3-asnál rosszabbat szerezni -.-
  • bardocz
    Hát igen,de nem para,most úgyis flém megy
  • bardocz
    Én nem vagyok génhibás,de te próbáld ki,lehet az a gondod :D
  • milk41
    gecc,vége kicsit félreérthető:D

-" ezzel nincs mindenki így"
    +" én inkább a lányoknál maradok"
  • szieszáj