127612
  • CopyKing92
    én ki estem az elsölsöröl de nem lett semmibajom. csak 1x volt egy kisujj törés azt annyi..
  • Goruck
    kiugrottam egy üvegajtón, van egy 32centis vágás a lábamon, láttam a sípcsontomat, mire nyomjak??
  • Pepsi Twist
    ja :D itt nincs godmode :D meg speedhack XD
  • Fbn Lx
    wtf, téged meg lehet sebezni?
  • Pepsi Twist
    neeem :D csúzlival lőttek meg XD csapágygolyó :D
  • Fbn Lx
    5 éves koromig havonta tüszős mandulagyulladás vagy mi, aminek következtében kivették mind a két mandulámat. utána jó lett.

ismét kiskoromban állandó megmagyarázhatatlan hasfájások, még emlékszem, hogy gyakran órákat feküdtem a hasamon, mert akkor nem éreztem. röntgen semmit nem derített ki, aztán olyan 10 éves korom körül, ahogy nőttem, ez lassan lekopott.

14 évesen alkar, tán az orsócsont tört el, vagy melyik a vékonyabb. Amikor 5 méterről megbombázott labdába beleraktam a tenyeremet.

jelenleg az emésztésem szar már egy éve, és ez gyakran elcseszi a közérzetemet.
    laktózérzékenységet meg vékonybélgyulladást állapítottak meg. Ami érdekes, mert az étvágytalanság nem függ össze a tejfogyasztással, sőt. volt olyan hogy nagyon fájt a gyomrom és rohadt erős hányinger, ittam egy pohár tejet és jobb lett. Lehet, hogy elnéztek valamit? :/
  • Rockynhooo
    miközben kiugrottál egy helikopterből és megittál közbe egy üveg whiskeyt és csak egy bicska volt nálad xd
  • Pepsi Twist
    meglőttek :D
  • milk41
    Semmi, csak átlagos betegségek.

eddig szerencsére nem voltam még korházban,de egyszer elvileg megrepedt a könyökömnél a csont
  • Cat 02 #13464
    Uh, tényleg, fogam fele is letört, mert elestem biciklivel :)
  • Cat 02 #13463
    Kapus koromban rosszul volt bedugva a kapu a földbe és belecsúsztam, emiatt hát végülis nyílt seb, de nem tom mi a neve :D Lényegében lett ott 1 rés, csontig ment a vas :)

Meg gyerekkoromban elütött egy autó, de arra nem emlékszem. De csont pl sose tört, meg évente 1szer/2szer a szokásos, folyik az orrom, etc.
  • cargame
    Ami most eszembejutott 1-2 honapja ugrottam egy fejest es betortem az orrom XD
  • ba32107
    Na mesélj

Ja, ahogy a többiek írták, mandulaműtétem nekem is volt. Meg egyszer arccal beleestem egy nagy rozsdás kiálló vascsőre :S Szerencsére (?) a fogamat kapta el, így nem a szájpadlásomba, vagy az orromba állt bele, hanem "csak" egy darab tört ki az egyik metszőfogamból. Viszont szerencsére ezt könnyen pótolták, már van kb 10 éves, de ugyanolyan szilárd, mint volt :)
  • toysoldier
    Nem komoly rutinműtét (erre szavaztam)
    Csonttörés / egyéb nagyobb nyílt seb

pár éve a hátamról vettek le egy kurvanagy anyajegyet, ami velem együtt nőtt :|
    illetve, elsőben szilánkosra törtem a bal könyökömet, 2 csavarral tartották egybe, nyolcadikban meg tesin megrepedt a bal csuklóm.
  • tigeroo
    fitymaszűkülettel műtöttek kiskoromban (katétel rulz...), 2x orrmandula, meg csomószor vérzett az orrom kiskoromban (vékonyak a hajszálerek de már nem vérzik)

csontom mégnem tört el
  • Hegi90
    orrmandulát... sry.
  • Hegi90
    Most, hogy itt ez a kérdés, egy csomó dolog jutott eszembe, így visszagondolva az életemre.... (egybkt nem vagyok egy mama2..., komolyan most villant be, hogy nekme eddig mennyi bajom volt :D)

- 3 éves koromban egy esés alkalmával (kommandóztam) szétszakadt a bőr az államon :DDDDD
    - kiskoromban több évig elhúzúdó vékonybél gyulladás (azthitték, hogy tejcukor érzékeny vagyok)
    - sérv
    - 3x vették ki a torokmandulámat
    - kétszer szakítottam be üvegajtót, bár semmi bajom nem lett tőle xD
    - szénanátha
    - két csonttörés (egyszer a tenyerem, egyszer a kisujjam)

Meg még van pár apró dolog (pl tüdőgyuszi, szalmonella, néhány örökölt hiba - pl soványság, pectus...)

Egybkt semmi bajom, mindig tesiztem - bár a sport nem érdekel annyira...
    és már vagy 2 éve nem voltam megfázva sem... :D
  • VRSDM
  • CUCLI
    terminátor :D
  • RoR zsozso
    4 csonttörés pedik még csak 13 vok :))
    Jobb kéz 2-szer,bal kéz egyszer,ball láb egyszer,de azt műteni kellett,meg összeszegecselni,vagy mi. :D
  • Pepsi Twist
    Életveszélyes baleset / életmentő műtét

mama2 erre nem nyomna mert neki még nem volt meg :D ha meglett volna megjött volna az esze és akkor nem ide írna a sok gyökérségével
  • NEOreg3
    ki gondolta volna
  • Pepsi Twist
    Életveszélyes baleset / életmentő műtét

• desigo
    semmi extra
    csak az allergia :/
  • NEOreg3
    semmi

egyszer kificamodott a bokám
  • QuippeR
    nagyobb nyílt seb. de így belegondolva inkább krónikus, komolyabb betegség (nem tudtam lábraállni miatta). bár ha a vérátömlesztést életmentő műtétnek vesszük (merthogy meghaltam volna, ha nincs), akkor életmentő műtét.

egyébként 12 éves korom óta nem volt influenzánál komolyabb bajom.
  • HiPPoNaX
    Nem komoly rutinmutet (torokmandula kivetele), egyszer eltort a csuklom, illetve egyszer egy szerencsetlen esesnek hala egy beverzett terdizulet. Utobbi hiaba nem tort, kicsit komolyabb problema volt, mint a csuklom torese :D
  • II Rocky II
    Nem komoly rutinműtét
    Csonttörés
    mindkettő
  • Rockynhooo
    asztmás vok :| meg vmi van a derekammal is de majd jövhét után mek vele dokihoz remélem semmi komoly :\
  • VRSDM
    farokcsont törés meg a leggázabb, nem tudnak vele csinálni semmit, pihenni kell és kész, namost ülni vele és áhh. gyötrelem fél éven át mire elmúlik.

most már csak akkor fáj hogyha ilyen fekvős ülős közötti pózban vagyok (pl. ha felhúzod a lábad a buszon és betámasztod az előtte lévő székre), olyankor ugye a seggcsonton ül az ember, na egy olyan után elég nehézkes a kiegyenesedés :D

, fémmel korrigált kezem meg azóta olyan hogyha pl támasztom a fejem vele, órán pl. és 10percig nem mozdulok akkor utána nem birom visszahajlítani egyenesbe saját izommunkából, a másik kezemmel kell hajtogatni, aztán egyenes állás után újra kóser :P
  • VRSDM
    egyszer szegecselték meg besínelték a jobb alkarom, mert rövidebb lett kb. 5centivel, egymásra csúsztak a törött csontok :D

ugye ha esik az ember nagyot, akkor magzatpózban a legkisebb az esélye valamilyen törésnek ütésnek, mert ha kitámaszt a kezével akkor törik. (1.ben így törtem el)

namost bicikli levegőben fennt, pörgök jobbra balra, kezemet behúzom nehogy úgy járjak mint anno, erre nem ráestem egy az alkarommal lapjával egy bazinagy kőre? :D nemcsoda hogy össze kellett stoppolni.
  • ba32107
    Nekem születés után volt fitymaszűkülettel műtétem, és csípőficamom is volt, de ezek szerintem nem számítanak, úgyhogy csak átlagos betegségek.
  • kulabácsi
    3szor tört a csuklóm :C

nameg agybaj, de az gyógyíthatatlan :D
  • fery02
    Az lenne a kegyetlen ha ez mind egyszerre érne. :P
  • G_ArchAngel #13439
    kisebb mutetek: futas kozben estem egyszer egy bazinagyot, elutottek kerekparozas kozben, illetve kinyitottak egy IFA ajtajat, mikor elmentem volna mellette biciklivel...:-)

parszor leptem szegbe, ami nem gaz, csak egyszer elhajlott...
    es egyszer forditva csaptam ra a tuzogepre...

de ezek kevesbe voltak komolyak, mint a 42C-os laz vagy a szalmonella...
  • Picar77
    Nem komoly rutinműtét
  • Kicsikiraly
    utolsó. és saját bajommal még soha nem voltam kórházban (jó persze születéskor, látogatásokkor ott voltam, ezért írtam hogy saját bajommal), és ennek örülök is :)
  • Carlos
    Törések:
    4 kéz, 1 térd.
  • VRSDM
    5csont törésen vagyok túl
    három kéz, egy farokcsont, meg a sok ujjpercemet egybe vettem.
  • caseih9400
    Semmi, csak átlagos betegségek