127612
  • gercse

fejen talált? megsérült a memóriád is?:DD
  • DJ Skyline
    krónikus az a visszatérő nem? nekem a torkom szokott szórakozni általában, ritka az amikor valami más bajom van. másra meg nem emlékszem ami komolyabb lett volna, estem már k*rva nagyokat de szerencsére még egyben vagyok, nem tört el semmim. műtét sem volt
  • sweech
    tudjuk
  • RoR zsozso
    Már "mondtad"...
  • Pepsi Twist
    Életveszélyes baleset / életmentő műtét

Meglőttek!
  • Hegi90
    Hát ilyen ügyben már énis megjártam...

3éves koromban megállapították, hogy laktózérzékeny vagyok, és csak szartejet ihatok, és majd kinövöm... aztán olyan 8 éves koromban rájöttek, hogy nem is az a bajom, hanem vékonybélgyulaldásom van (igen, 5 év után... kb 3 hetet voltam bent kórházban miatta, megitattak velem ilyen kurva rossz ízű szart, aztán párnát fújtam meg ilyen szarok.) Még most is emlékszek arra a fehér porból csinált vizes valamire... fél óráig hányingerem volt utána tőle, és elvárták, hogy felfújjak vagy 20 mini-párnát... Na mind1, utána hogy megállapították a vékonybélgyulladást, teletömtek minden féle antibiotikummal... meg is látszik a mostani emésztésemen: régebben szinte egyáltalán nem volt étvágyam, most is sovány vagyok.

egybkt a sajátomból a legjobbat kihagytam:
    kb 4 éves lehettem, mikor unokatesóm ki akart vinni focizni. Ráültetett a BMX vázára, és 30 méter után a küllők úgy bedarálták a lábamat, hogy bokától lefele nem volt bőr rajta. xD
  • VRSDM
    egyszer majdnem meghaltam.
    egy közel 300-400 kilós vas tolókaput akartam behúzni, de a kapunak nem volt fékezője, én meg ügyesen túlhúztam (mivel két oldalról kellett kettőt kihúzni, és az egyik nem volt a közepéig kihúzva még volt kb 2 méterem) gondoltam jó meglököm és akkor pont középen majd megáll...

hát nem éppen, leugrott a sínről és elkezdett dőlni felém előszőr csak szép lassan (csak alul volt megfogatva a kapu azért tudott dőlni) aztán egyszercsak érzem hogy baszki ez fel fog lökni, és paff rámborult...

volna.

ha a bmx-em nem lett volna mellett ledöntve a földre. mivel a kormányom, beakadt a kapu egy vas merevítőjébe, és így a fejemtől kb. 15centire megállt a lecsapódó kapu. a kormány ugyan elrepedt/hajlott de ez a legkevesebb, ha az a 400kiló a fejemreesik akkor csókolom valóvilág.
  • ricsimaster
    Höhö körül vagyok metélve :D
  • Molnibalage
    Volt már 40 fok feletti lázam és több bokaficam, de ezen túl semmi komoly. Kész csoda amilyen állat módjára röplabdáztam.
  • Bandee1987
    90-es évek elején: szívizomgyulladás, egy ideig kórház, aztán évekig maripen gyógyszer szedése plusz kontrollra járás. De már 95-96 óta kutyabajom.
  • cicai
    mminta balesetek, betegségei nincsenek:)
  • RoR zsozso
    "leborultam a teraszról egy ládával." Úgy olvastam h. ladával
  • cicai
    mintha a hugomat látnám xD
  • RoR zsozso
    Lemaradt,bár nem komoly: 2hete mentem be a nappaliba,eltaknyoltam,lefejeltem az ajtót,és kb 10percig nem voltam magamnál,forgott velem a szoba,felállni se tudtam... :D
  • sweech
    én nagyon nyomorék vagyok. sok alkalom volt, mikor komolyabban is megsérülhettem volna, de mindig megúsztam valahogy. még csontom se tört soha.

egyszer rácsaptam fejszével a körömágyamra. szerencsére tompa volt, apám aznap akarta megélezni :p de így is volt egy kisműtétem.

estem már kútba óvodás koromban. akkor is szerencsém volt, hogy még nem tették bele a kútgyűrűket.

leborultam a teraszról egy ládával. szerencsére vascsövekre estem, így nem fájt annyira.

lefejeltem a járdát és felrepedt a homlokom. még most is látszik az öltés nyoma.
  • RoR zsozso
    3méterről vasrács?? :D
    És semmid nem tört el?? XD
  • cicai
    kép van?:D
  • szieszáj
    nem komoly rutinműtét.
    soha sem volt eltörve semmim, semmi komoly próblémám nem volt.eddig :)
  • Hayni
    jah még.
    -átmentem egy üvegajtón xD 5 helyen varrták a kezem :D
    -voltam bárányhimlős, szalmonellás
    -rozsdás szeg úgy hogy a lábam másik oldalán jött ki xDDD
    -leestem 3 méterről egy vasrácsra xD és egy óráig nem bírtam megmozdulni csak a kezem és alig tudtam beszélni xDDD
    -elájultam a Corába xD
    -elájultam a suliba xD (vérszegénység.)
    -egyszer majdnem belefulladtam a vízbe :D mert egy fiú rám állt a víz alatt xD
    -vakbél gyulladás
    -mandula gyulladás
    -jelenleg krónikus vastagbélgyulladás : /
    -jahh meg egyszer lábam akarták megműteni xD mert a köröm benőtt nagyon.
    -kb. 4 évesen meg vmi hugyút szűkület,szerencsére nem húgykő.
  • Hayni
    3.
  • tommyg
    loál
  • RoR zsozso
    Az télleg semmi :D
  • CoolX
    Semmi, csak átlagos betegségek + 2x betört a fejem :D
  • F1re
    születésemkor volt vami bajom hogy majdnem megfulladtam de azert ezt nyomom : Csonttörés / egyéb nagyobb nyílt seb
    mindket kezem eltortmar meg 2 labujjam tört szám felszakadt azt varták 2x is :D ennyi
  • RoR zsozso
    Gondoltam :D
  • elitehun
    de nem egyszerre!!!
  • RoR zsozso
    3x????
    Azt h.?? :DDD
  • Darth Razor
    Csonttörés / egyéb nagyobb nyílt seb
  • FZoleee
    Semmi, csak átlagos betegségek
  • elitehun
    3x betört a fejem
  • RoR zsozso
    Aha
    Próbáltam kisprintelni a budiba de nem volt rá idő,még az ajtóig se jutottam el :D
  • caseih9400
  • Énvagyokazapád
    kajak behánytál órán? :D
  • RoR zsozso
    apropó,lemaradt: Most is beteg vagyok,ma matek órán visszaköszönt az ebédem :D
  • ba32107
    Neten semmilyen betegségnek nem szabad utánanézni, mert kétszer annyira fogsz parázni, mint előtte, annyi faszságot lehet olvasni :D
  • Vegas
    semmi, sőt még bárányhimlőm sem volt -.-'
  • Csuhai G
    Szerencsére csak átlagos betegségeim voltak eddig.
  • RoR zsozso
    :DDD
  • Fbn Lx
    ja télleg, általános hetedikben osztálykiránduláson mátrixosat játszottam, én voltam a neó, és felszaladtam egy csavart oszlopon, aminek a barázdái eléggé hegyesek voltak. Teljes izomból beletérdeltem a barázdába. Akkora nyers fájdalmat még soha nem éreztem :D eléggé mélyen szétnyílt a seb, még most is ott van a nyoma.
    a tanárnak nem mertem megmutatni, csak egy tapaszt tettem rá. aztán amikor beért a busz, koromsötétben, cigánylakta részen 1 kilométert bicegtem féllábon hazafelé, és a tapasz is levált.
    Hősnek éreztem magam! :DD
  • Fbn Lx
    arról nem is beszélve, hogy mióta szar a gyomrom azóta állandóan tüneteket keresek magamon, és elkezdtem rettegni bizonyos betegségektől, még akkor is, ha nincs okom rá. Mert mi van ha van rá :D
    Volt olyan, hogy 3-4 órán át a gép előtt ülve betegségek tüneteit olvastam, a rákon a tbc-n az aids-en a gyulladásos/fertőzéses betegségeken és az emésztési/immun zavarokon keresztül mindent. Már tiszta tudstár leszek lassan :D
    ha találok valami tünetet amit kicsit is meg tudok feleltetni valaminek ami nekem van, újra bepánikolok, és utánanézek a rizkófaktoroknak/egyéb tüneteknek, és visszagondolok, hogy kialakulhatott-e nálam. amíg nem tudom legalább 80%-ra kizárni, addig nem nyugszok emg.
    gyakran jól érezném magam, de elbassza a kedvemet, ha találok valamit. most pl. van egy kisebb fehéres szájfekélyszerűségem, meg egy pici dudor a nyelvemen, és gyakran arra gondolok, milyen komolyabb betegség állhat a háttérben :D
    lassan elkezdek magamba beszélni a buszon, ÉS GYILKOLNI IS FOGOK!!!