127612
-
Mi az az LHC?
Hallottam már róla hogy kísérleteznek meg egyebek de konkrét dolgoz még nem hallottam -
Nagyon biztos vagy magadban. -
jó lenne ha katasztrófa lenne, de semmi különös nem fog történni -
2. -
jah meg elbassza az msnet -
Tragédia, katasztrófa.
BlackHole A_:D_A:D_A: -
Dughatunk majd neten keresztül. -
Újraírhatjuk a fizikakönyveket. XD -
hiszek -
Ennél már csak a "Ladában hívők egyháza" volt jobb :D
Arról váltak "ismertté", hogy Lada alkatrészeket, kegytárgyként vámmentesen hoztak be Ukrajnából. -
vagyis hát a djozikeizmus tanait úgy ahogy követem, elvégre felszentelt dogung vagyok. -
ebben akár még én is hinnék -
meg vagyok keresztelve, de nem gyakorlom a vallásom. -
rasztafariánizmus
:D -
-
Fbn Lx #13778 egyértelmű -
Több hívő (nem feltétlenül a keresztény vallásban hívő) ember van a világon mint hinnéd. -
igen -
az megtanulja használni a google-t. az utóbbi időben ezzel van tele a média, szal nem sokan vagytok, akik még nem hallottak róla :) -
Azért ezt így kicsit erős kijelenteni. Vagy többmilliárd ember rosszul látja a dolgokat, Te meg jól? -
Miért nem? Aki nem tudja mi az az ne is szavazzon? -
gotchaaa #13772 köp-köp -
ja, és lehet köpködni -
ja, elfelejtettem leírni, erre szavaztam:
Igen, mélyen vallásos ember vagyok. -
Ezért is tart itt az ország...
Sokkal menőbb köpködni,szidni a másikat mint segíteni.
Az egyház szeretetre és békére nevel alapvetően az már egy más kérdés,hogy ki miben hisz.
Nagy- és Dédszüleim békességben elélnek/tek 80-90 évig úgy,hogy mélyen vallásosak voltak.
Becsületesek,szorgalmasak voltak és amit a templomban hallottak azt szeretettel mesélték otthon... -
nem -
A holnapi szavazáshoz lehetne egy olyan válaszlehetőség is, hogy "Mi az az LHC?" -
G_ArchAngel #13766 magamban hiszek es a GDP-ben... -
amugy ez olyankérdés: Van Számítógéped? És Használod? :D kb ien ez... -
Erről mindig a Man in black utolsó jelenete jut eszembe:D -
lord nihilus #13763 :DDDDDDD -
sztem vegyük úgy hogy te vagy x, ömeg y.ésakkor nézzük meg: (sinx/cosy)ezt szorozzuk meg valami állandóval, aztán az eredménynek vegyük a reciprokát.és akkor az jön ki hogy túlságosan is intelligensnek akar tünni y, és azokat a dolgokat amiket leír még el is hiszi magának.
-
Muszáj mindenkibe belekötnöd??
Elegem van belőled és abból h. mindig tudod a frankót... -
Meg vagyok keresztelve, de nem gyakorlom a vallásom
és ateista és nem hiszek semmilyen istenben. -
Ahhoz képest, hogy itt leprimitíveztél mindenkit, mert szerinted nem elég intelligensek... Ilyenkor hol marad a fene nagy eszed? Most is csak szélsőségekben tudsz gondolkodni, mindenbe olyan körülményesen belemagyarázod a dolgokat. Józan paraszti ésszel rendelkezel véletlen? -
Nem tartozom felekezethez. Ennek ellenére hiszek valamilyen felsőbb hatalomban, de nem tudnám megfogalmazni, hogy miben. Az univerzum szerintem túl komplex ahhoz, hogy ne álljon valamilyen "szuperentitás" irányítása alatt.. -
Nem tartozom egyetlen vallási felekezethez sem. -
Jav 2: Boé=Noé 
-
Fbn Lx #13755 ja vagy úgy!
Boéban én is hiszek -
Ezt nem is vitattam, én csak arra voltam kíváncsi, hogyan választja szét a tolerálható, és a tolerálhatatlan reklámokat, erre nagyjából meg is kaptam a választ (első körben az elv megfogalmazása kicsit homályos volt, de aztán tisztáztuk), amivel pedig egyet is tudok érteni.