127612
-
"Fegyverekhez nem értek, szóval ott nem tudom, hogy van-e márkás, és hamisítvány...de ha kéne vennem, akkor tutira valami orosz puskát vennék."
Ebben is számít hogy most olcsó hamisítvány vagy eredeti Desert Eagle (csak 1 példa) Nagyon sokat, én pl láttam már eredeti desertet és hamisat is a hamis kb 0.2 kilóval könnyebb... és a hangja is más sőt a pontossága is és persze nem olyan strapa bíró... -
Van 1-2 márkás holmim, de nem oszt nem szoroz hogy mi van ráírva...
Csak telóból vagyok márkafüggő :D
Sony Ericsson
-
A túl tiszta droggal könnyebben adagolod túl magad. -
Műszaki cikkek esetén természetesen alacsonyabb vs magasabb presztízsű autókat/TV-t/stb. értem.
Életveszélyes elektromos csellentyűcskét, és társait nem vennék...az nálam nem a noname, hanem a legbátrabb kalandvágyó férfi cím kivívására alkalmas eszköz kategória. -
Volt pár noname, amivel rosszul jártam, volt pár olyan márkás, amivel jól jártam, és mindez fordítva is igaz. Általában jobb a drágább, márkás termék, de nem mindig. Ez igaz mind ruhára, műszaki cikkre (TV, számítógép, gépkocsi, elektromos borotva, stb.), élelmiszerre, bútorra, konyhai edényekre, kerti szerszámokra...szóval nagyjából mindenre, amivel életünk során találkozunk. Fegyverekhez nem értek, szóval ott nem tudom, hogy van-e márkás, és hamisítvány...de ha kéne vennem, akkor tutira valami orosz puskát vennék! 
Jah, és a híradókban elhangzó drogos túladagolások alapján a "túl jó minőségű" kábítószer is lehet halálos, nem? Bocs, ez talán kicsit morbid példa volt.
Viszont azért budipapírból szeretem a márkásat venni. Nem jó érzés, ha két szomszédos perforáció között féltávnál szakad a papír törléskor...
-
azért írtam mert elsőnek rohantam :D 2. nak volt időm kifejteni bővebben -
Ja,bocsi a duplázásért,de egy példa: megvettük a vadiúj noname mosógépet,és a fél ruhatáramat tönkrevágta,mert szivárgott belőle valami olajos cucc. Megvettük a noname vasalót,az ingjeim egy részét hazavágta,amikor gőzölve csepegett belőle a rozsda. Szóval elektronikai téren kösz,de nem kockáztatok többet. -
Én csak azokat a márkákat vásárolom ruhatéren,amivel teljesen meg voltam elégedve az évek alatt. Kaja mindegy,táplálkozástant tanultam egy darabig,tök mindegy,hogy tesco-s a cucc,vagy márkás,90%-ban ugyanazt kapod,csak a csomag más. Csak ezt sok ember nem tudja. ;) -
ba32107 #13909 Ruhában annyira nem érdekel a márka, de azért nem egy kínai melegítőben fogok járni...ha lehet, akkor inkább a márkásat veszem. Cipőből kizárólag márkásat. Eddig volt nike, puma, adidas, mindegyik bíra 3 évig kb, szerintem cipőben megéri jót venni.
Elektronikai cuccokban kizárólag márkásat veszek, mert azzal már beszoptam párszor :D Ha másra nem, arra jó, hogy tuti garancia van hozzá. -
S8DJ #13908 Megvannak a kedvenc márkáim, de nem követek semmilyen trendet.
-
Kikérem magamnak:D Csak azok a cipők nem áznak be úgy,mint az edzőcipők...Nameg jobban néznek ki,és gyakoribb belőle a full fekete:D -
miért írsz le mindent kétszer?
de jó, hogy rolexre van pénzed. hazug vagy, tudtad?
-
Nyáron a Tesco jughurttól lettem beteg szal úgy egyed :DDD -
csak műszaki cikkeknél érdekel a márka -
Cat 02 #13903 Ruhából ami tetszik megveszem. Máshol meg nagyon nem izgat. Kajából megeszek kb minden márkát :D pl tesco puding ftw xD -
mennyi hc deszkás arc jár ide végén még kiderül :D -
Megvannak a kedvenc márkáim, de nem követek semmilyen trendet.
am meg ha tetszik meg yo rám akkor tök8 :) -
etnies,vans azt kész,lényeg h teccen a ruha ami rajtam van -
Én cipőből csak egyszínűt vagyok hajlandó hordani,és az is lehetőleg fekete,vagy nagyon sötét szín :) -
Szart sem ér a márka, lényegtelen. Őszintén szólva engem többnyire zavar az egyszínű cuccokat szeretem. A legtöbb cipő, ing stb. mindenféle bizbasz hülyeséggel van tele. Nem nekem való.
Cipőből alakult úgy, hogy mindig elmentem venni és mindig Etnis lett belőle vagy 5 évig, mert mellőztek minden csiricsárét. Sajnos ez is a múlté lett. Fejből azt sem tudtam milyen cipő van rajtam, meg kellett néznem. Hát kb. ennyire fontos nekem... A táskám márkáját sem tudom megmondani.. -
nekem a nike kosaras cipőm kurva jól bírja már 2 éve megvan és semmi baja (48-as a cipő és 135kg vagyok) szóval nagy igénybevételnek van kitéve -
Jó a kingstone,apámnak is az van meg nekem is,2éves kb és semmi baja :D -
Nekem az oneil cipőm nagyon jól bírja a szöges pedált,csak két helyen látszik,hogy a kis kockák szét vannak tolódva,de ez semmit sem számít a használatban. -
2-es :)
Van egy-két márka amik nagyon bejönnek megbízhatóságból,pl PUMA,a mostani a 3-dik pumám,focizok vele,bicózok meg minden,de semmi bajuk :)
Amúgy nem nagyon izgat h. márkás legyen kivéve számtech,cipő,bicó.... -
Van 1-2 cuccom,de igazából leszarom.elektronikai cuccoknál,meg bicónál számít nálam a márka,de a többi nem nagyon érdekel.Ha meg kocsi lenne akkor japán. -
bizonyos téren megkövetelem a márkát, de csak ott ahol tudom hogy minőséget is hoz magával. és ez sajnos kevés dologra igaz :) nagyon kevésre.
ruhánál is detto. inkább veszek valami olcsóbbat ami jól néz ki ettől független mint hogy márkásat csak azért mert rajtavan a logo, cipőnél pl. márkásat hisz tudom hogy egy orchid cipő (design to ride) bírja csak a tempót, és nem lukad ki a talpa 2hónap alatt.
amúgy ennyi. -
Rolex...
amúgy műszaki cikkeknél a márkásabb meg az autóknál :P (autóknál: only német csoda verda) Ruháknál ezek az átlagos szarok... (Nike, Adidas... bla bla bla) -
Megvannak a kedvenc márkáim, de nem követek semmilyen trendet. -
nocsak... már reklámoztok? :) [noname] -
Nem érdekelnek a márkák, a noname is hasonlóan jó tud lenni. ^^ -
annyira sem érdekelnek a márkák, mint egy marék szárított lepke -
ahham:D
de am persze az is igaz,hogy a márkás az jóbb mint a noname,csak hát nem minden esetben igaz!
van hogy a noname jobban birja mint a nagy márkás :DD és itt nem csak a ruhara gondoltam,hanem pl számítástechnikai eszközök,műszaki cuccok,különféle termékek:D
am a számítástechnikai eszközökrök jut eszmbe.
venni akartam pendrive-t
bemegyek kérdem az eladot hogy milyenek vannak és a kingstonra azt mondta hogy olcsobb ,szar termék :O
és lessz majd márkásabb jobb pendrive is :D
na hát mondom ok,nekem jo az a szar kingston!
azóta sincs semmi baj vele...(remélem nem is lessz,szal lekopogom) -
3 év alatt 2 nike cipőm ment szét (mindkettő 16ezer felett):\ egyik 2 évig bírta, utána elkezdett leválni róla a talpa, a másik kb 3(!!!) hónapig bírta a gyűrődést, pedig csak a városban mászkáltam benne (ennek a talpa hihetetlen tempóban elkopott). szal vettem egy kurvavastagtalpú pumát, ha ez se bírja sokáig, akkor megyek a kínaiba 
amúgy cipőkön kívül nincs rossz tapasztalatom a márkás ruhák terén -
am nem most történt ,de elmondom :D
haverom vett egy cipőt (deverdzsó) 15.000 ért :O de vmi eszméletlen brutál csunya :D szivacsos szar az egész!
de azt mondja jo mert márkás :DDDDDd -
Nem érdekelnek a márkák, a noname is hasonlóan jó tud lenni.
most ha vki devergoban járkál az menő :O de az illető akkor csak egy reklámtábla :DDDDDDDDDD
jo vannak márkás cuccaim,de mondhatni koppincs :D
kiba***tul nem érdekel a márka.
most veszek 1000ft ért egy jo kis polót vagy veszek 7000 ért :O
mi a különbség a kető között? az hogy egyikben van egy cimke a másikban nincs,de az olcso lehet szebb is :)
am hozzátartozik 1500 ért vettem 3 éve egy polót és itthonra melosnak használom már de még mindig semmi baja nincs:S vmi hihetetlen,egyszerüen nincs kinyulva nincs kiszakadva semmi baja nincs :O
-
-
G_ArchAngel #13881 -
szeretem a márkás dolgokat, de nincs rá pénz -
Ugye egy Smith&Wesson nem hazudik soha. =) -
Nekem sokat számít. Csalódtam eleget a gagyik miatt, úgyhogy a nagyobb dolgokban nekem mindenképp fontos (főleg elektornikai cikkeknél).
Ruhákban már annyira nem, viszont kajában mindenképp. Sose vennék tesco gazdaságos sonkát :DDD Mindent összevetve a másodikra böktem..