127612
  • jazzy
    Tudom, tényleg ez a lényege, de.. az durva? Fél liter? Meg sokakat látok 3 decivel csinálni.
  • Lacee86
    Sztem az lenne a lényege, h húzóra. Úgy azért már durvább. :)
  • dartonite
    Nem erdekel.
  • HTS s3rg1nh00
    fél órát kevergetni?már a szádat is a sörnél tartani?ez így buzis...nálunk megfogni is csak akkor lehet,ha az előző letette a poharat.

• Sir Quno Jedi
    Én pár éve iszogattam egyik haverommal a kisolimpiában és én 7, ő meg 5 korsóval ivott meg Stellát (féllityiset). Igaz ez pár óránkba került, közben dumáltunk, meg minden, de nem egy nagy ügy. Még csak nagyon be sem voltam baxva, csak csicsentve max. Utána még elmentünk egy másik csapattal egész éjjel szerepjátékozni, hajnalban meg meló... Kemény idők voltak azok... :D
  • SzirmosSzisza
    Egyik ismerős vadásszal itta, az se volt gyenge :D

Amúgy sört a szénsav miatt nehéz inni, pl Ők is előtte fél órát kevergetik a sört, hogy kimenjen belőle.
  • Sir Quno Jedi
    Namost iszik valaki fél litykó sert és kihív. Megkérdezed mennyi az alkoholtartalma, beszorzod. Megnézed neked milyen italod van, amit szívesen meginnál, annak mennyi az alkoholtartalma és mennyit kéne belőle így meginnod, hogy tartsd a kihívást. Egyszerű matek és máris lehetsz kőkemény férfi borral, pálesszel, metaxával, amivel jólesik!
  • jazzy
    Az durva, hogy te 24/7 itt figyelsz és amikor valaki Clionak válaszol gyakorlatilag mindig a következő hszként beírsz valami ilyesmit..

Ez a beer challenge meg.. én nem szeretem a sört biztos nem csinálnám meg ha kihívnának, aki szereti meg miért ne tudna meginni fél liter sört? Fél liter folyadék az nem nagy mennyiség. Szóval a lényegét nem értem.
  • Pluskast
    Ezért csinálják a tizenévesek meg a fiatal egyetemisták. Mondjuk az egyetem alatt én is voltam matt részeg mégsem reklámoztam magam. Igaz az fb akkor még nem létezett. Hiába az idő halad én meg egy vén szaros vagyok :))
  • tigeroo
    vannak ennél azért kreatívabb "közösségi játékok" is.

nice try alcoholics
  • Lacee86
    Nem érdekel. Akinek ez szórakoztató, tegye. Azon viszont csak röhögök, mikor "gyilkos játékként" emlegetik, mert néhány féleszű a fél litert töményből itta, nem sörből, és belehalt... Aki ennyire idióta, az fb-os játék nélkül is megteszi.
  • Dzsini
    Újabb 3 napos csoda, ha lesz belőle baleset, mint a hasonlókból eddig is volt, akkor a bulvármédia démonizálhatja egy kicsit, meg lesz néhány cikk a "mai fiatalságról", aztán továbblépnek a következő időtöltéshez.

Ki emlékszik a plankingre és a többi rokonára? Nem volt túl rég.
  • Sir Quno Jedi
    Alkoholisták előnyben. Amúgy aki melózik, az ezt nem teheti meg általában senem, mer esetleg kirúgják a picsmagba.
  • Pluskast
    Baromság az egész. Mondjuk én még facebook-on sem vagyok fent.
  • tigeroo
    köszönjük hogy hozzászólásának 1%-val támogatta a trollkodó alapítványt
  • Motoroj
    „nincsenek kötöttségeim(feleség, gyerek), akikért felelősséggel tartoznék, így csak magammal kell elszámolnom bármit is teszek”

Múltkor valami olyan volt, hogy magadért sem tudsz felelősséget vállalni.
  • VRSDM
    igen, akár hosszútávon is.

korábban is dolgoztam veszélyes területen, eddig is jól éreztem magam, eztán sem mondok nemet.

mert a klisé igaz...
    az életre szóló élmények a komfortzónán túl születnek.
  • chhaya #116295
    Nem, kényelem és biztonságpárti vagyok erősen.
  • clio1616v
    az átlagosnál eleve veszélyesebben élek, ami nem csak a munkában nyilvánul meg

jól megfizetnek és nem kényszerülök olyan munkára, amit nem csinálnék szívesen

nincsenek kötöttségeim(feleség, gyerek), akikért felelősséggel tartoznék, így csak magammal kell elszámolnom bármit is teszek
  • Molnibalage
    A kaland és tapasztalatszerzés kedvéért. 6, legfeljebb 12 hónap, de nagyon sok dolog van, ami hiányozna...
  • videobaby
    dehogy. 1 napra sem.
  • MR ME
    minden további nélkűl, akár 1 évnél tovább is, bár ez sokmindentől függ, lehet 2 nap múlva meg hazajönnék mert nem bírnám :)
  • tigeroo
    így is jól fizetnek köszönöm szépen
  • dartonite
    Lofaszt.
    Egeszseg > minden mas
  • Lacee86
    Érdekes, h itt a kérdésben példaként olyan szempontból van megemlítve a veszély, mint azonnali, fizikai következmény. Na de mi van a nem azonnal jelentkező, később kialakuló negatív következményekkel? Súlyos egészségkárosodás, gyógyíthatatlan betegség, mint szövődmény; illetve súlyos LELKI trauma, ami ugyanúgy nem elhanyagolható, és egy életre megpecsételheti vki sorsát... Szóval sokkal összetettebb ez annál, mint sem ott és akkor otthagyom-e a fogam, vagy hazajutok ép bőrrel, és hurrá.
  • Motoroj
    Simán, akár éveken keresztül.

Most ezt mondom, aztán lehet hogy menet közben meg meggondolnám magam.
  • BRAT
  • BRAT
    Igen. Majd kiderül, hogy megyek-e. Ha mennék is max 12 hónap.

Témához kapcsolódóan egy korábbi -nem reklám- kommentem:) (Még aktuális)
  • Fresh Duke
  • Sir Quno Jedi
    Semmi értelme. Az orvos/kórházi kezelések nagyságrenddel többe kerülnek, mint az ilyen "jólfizető", ámde veszélyes melók. A temetés sem ócsó, pláne a hazaszállíttatás... HA meg nem akkor és ott, akkor meg később lesz meg a böjtje, de durván.
  • Blum
    Igen.
    Max. 6 honap
  • Dzsini
    Valószínűleg az egészségi állapotom miatt nem fogadnának el semmi ilyesmi helyen, de most nem köt "haza" semmi, ami miatt nem mennék, ha mégis hívnának.
    Ha lenne saját család, stb. akkor már nem vállalnám el.
  • immovable
    Üres.

Családos emberként már nem, de pár évvel ezelőtt azt mondtam volna, hogy naná, már csak a kaland kedvéért is. Első nekifutásra egy évre, aztán meglátjuk.

Ma már azt mondom, hogy nem. Már más a prioritás.
  • Pluskast
    Simán elvállalnám. A változatosság gyönyörködtett :)
  • Lacee86
    Nem, semmiképp. Sokkal fontosabb az egészségem, testi épségem bármi másnál. Elég veszélyes világban élünk így is...
  • clio1616v
    kell mind a kettő, sőt

a leszarom a bunkóknak
    az üres a véleményüket kinyilvánítani félőknek
    és egy nem érdekel a téma azoknak akiket nem érdekli
  • chhaya #116276
    A szilvás bukta jó ötlet.
  • hugopareiros
    Kérdésfüggő
    az Eurovíziósnál pont jól jött a "leszarom", mert ott tényleg le lehet sz@rni

a mennyi idő után kéred meg a kezét kérdésnél pedig fölösleges a leszarom
  • videobaby
    üres/csak eredmény gomb van, más nem kell, mert minek.
  • Fresh Duke
    Akkor még nem volt leszarom.