127612
-
Nem vagyok lámpalázas, de nem is keresem az ilyen lehetőségeket. -
Sztem a SE csinálja a legjobb telókat!
-
"de pl. érettséginél nem fostam egyáltalán, mert ha úgy van hogy tudom hogy van egy kis időm miután bementem hogy kidolgozzam mit fogok mondani, úgy sokkal könnyebb.
ha hirtelen kell elkezdeni egy tömeg előtt beszélni úgy, hogy előtte nem szedhetem össze mit fogok mondani, akkor azt sem tudom kifejezni szavakkal amit egyébként tudok." --- én kb pont fordítva vagyok. Ha nincs időm "túlpörgetni magam", akkor elég jól megy a duma, viszont ha van időm beparázni
, akkor általában azt sem tudom értelemesen előadni, amivel máskor simán meggyőzöm az engem végighallgatókat.
Amúgy kell valamiféle aberráció, valamiféle perverz magamutogatási képesség, meg a gátlások levetkőzése ahhoz, hogy valaki jó előadó legyen. A Dumaszínház egyik estjén az egyik srácról úgy átjött az izgalom, hogy rendesen érezni lehetett a feszültséget a levegőben. Pedig nagyon jó poénokat nyomott. Sokkal inkább az intellektuális oldalra volt kihegyezve, mint a többieké, akik persze zajos sikert arattak az altáji poénhegyekkel. Velük szemben a fent említett srác nem harsogva adta elő, hanem csak mondta normál hangerővel, de a hangján is érződött, hogy mindjárt elviszi a lámpaláz. :) -
Nem szoktam izgulni,de enne ellenére sose keresem az ilyen lehetőségeket,utálom :) -
Énse,fos divatteló... -
Úúútálom,de ha kell,megteszem. -
Fbn Lx #13991 én leszarom ha sok ember elött kell beszélnem, egészen addig, amíg már csak negyed óra van kb. kezdésig. na akkor rám jön a gyomorgörcs, és egyre erősödik addig, amíg el nem kezdem.
de pl. érettséginél nem fostam egyáltalán, mert ha úgy van hogy tudom hogy van egy kis időm miután bementem hogy kidolgozzam mit fogok mondani, úgy sokkal könnyebb.
ha hirtelen kell elkezdeni egy tömeg előtt beszélni úgy, hogy előtte nem szedhetem össze mit fogok mondani, akkor azt sem tudom kifejezni szavakkal amit egyébként tudok. -
nemnagyon izgulok, csajoknál is típusfüggő (akire barátként tekintek vele jól elvagyok, sajna akire "nyomulnék"...nah annál minden közeledést elbaszok mindenféle faszsággal
)
-
Belőlem pl. politikus biztos nem lesz. Emberek között, leginkább iskolában sokszor van, hogy szinte meg se tudok szólalni. Ez mondjuk a szindrómám miatt is van. :( -
Rettegek az ilyen helyzetektől, mindent megteszek, hogy elkerüljem. -
Meglehetősen izgulok, de megteszem, ha szükséges.
Rettegek az ilyen helyzetektől, mindent megteszek, hogy elkerüljem.
Igazából a kettő között... egyszer németből feleltem, valamelyik hülye oszttársam meg megszámolta hányszor mondtam, hogy ööö... 99-szer
-
szintén:)
-
cargame #13985 Izgulos vagyok vamennyire!! Volt h regebb farsangkor elfelejtettem a szovegem es ott hablatyoltam ossze vissza XDXD de volt hogy 1000 ember elott abszolut nem izgultam... -
A vizsga előtt 1 órával kezdek el izgulni, de amint elkezdődik rögtön megnyugszom. -
Csak semmi izgalom -
S8DJ #13982 Meglehetősen izgulok, de megteszem, ha szükséges. -
utcsó :| -
még a suliban való feleléstől is parázok, egyszerűen utálom. -
Nem volt még példa ilyesmire, úgyhogy nem szavaznék :) -
Született előadó. Tartottam már többet is. Persze ez csak akkor igaz, ha arról beszélek amihez értek. Bár ennek nyilvánvalónak kellene lenni, de sajnos ma nem az...
Egyetemen a fő- és mellék szakirányomon összesen vagy 6-7 prezentációt tartottam az utolsó ké évben. Az összeset vártam mert elmondhattam, hogy mire juttottam és ez mit is jelent valójában. A tudás átadása az egyik legjobb érzés!! -
hat... elegge -
ba32107 #13976 Rettegek az ilyen helyzetektől, mindent megteszek, hogy elkerüljem.
Majdnem leadtam az egyik órámat csak azért, mert tudtam, hogy kell majd kiselőadást tartanom 20 ember előtt :S -
Nem vagyok lámpalázas, de nem is keresem az ilyen lehetőségeket. -
egy kicsit lehet hogy lámpalázas vagyok,de nem keresem az ilyen lehetőségeket :D -
aaz nemérdekes :D -
ja az n95 van szekrényben, fail
-
azt a szekrényben tartod. a nokiát használod, buta :) -
na, egész népszerű lett ez a szavazás :) -
Only iPhone -
k. -
én soha nem vennék SE :DDDD
gyűlölöm :DDD -
Telefonban csak SE
-
Telefonban csak Nokia
TV-ben csak Samsung
Cipő ált egész családban Nike, de én már nem szeretem.
Minden más vegyes, van pár márkás, de különösebben nem érdekel hogy az e vagy sem -
Azt nem mondtam, hogy monitorban szar 
[neki is samu monitora van :D] -
De most telóról volt szó:) Abban meg lószar,ugyan olyan áron sokkal jobb SE-t vagy nokiát kapsz.Hugomé annyi volt,mint az enyém,az övének ultragagyi pixeles kijelzője van,ami kicsi,és szarok rajta a színek,még egy kurva adatkábelt sem voltak képesek mellékelni hozzá a gyárban.Enyémnél ezek mind rendben vannak,és adatkábelem is van,ráadásul nem kell hozzá buzi érthetetlen program,sajátgépből megy az egész,samunál meg nem így van.El is mondhatná valaki,hogy hogy a faszba rakok rá a telefonra zenét,úgy,hogy mem kártyára menjen. -
monitorban csaka samsung (y) -
BIZ0906 #13961 Fúrcsa nekem miért megy 1 éve rendesen? 
Biztos a telóban van a hiba mert müxik mi? xD -
BIZ0906 #13960 A Nokia sztem nagyon gagyi
-
attól függ miben? telefonban az... de pl. monitorban meg LCD TV-ben nem mondanám szarnak, sőt... -
BIZ0906 #13958 Én olyan magasrol teszek arra ki milyen cuccban jár, most 20e Ft-ért szakadjon el valami vagy 2-3e-ért ennyi.