127612
  • G_ArchAngel #14077
    "Átlagos életkor: 25.3 év"

Megint egy "sulis" kerdes a kovetkezo..., mokas, hogy az SG nagyobb resze mar nem is emlekszik az iskolara...
    Nem lehetne a reteg kerdeseket ignoralni?
  • tugyiti
    de kurvára röhögnék meglátnálak valami természetfilmbe bambusz szoknyába kurkászni valami lógó mellű néger nőt!!:D:SA:D_ASd
  • Zoli007
    Észak-Amerika, de csak akkor, ha Európának hívnák.
  • Voldi
    JA és néha benéznék a dél-amerikai civilizálatlan törzsemhez, jókat nevetnénk és néha beszednénk valamilyen tudatmódosítót.
  • Voldi
    Na hát ez jó kérdés!

Nekem lenne egy nyaralóm Barcelona környékén, meg Svédországban vagy Finnországban egy lakás, meg persze Kanadában és Thaiföldön. És úgy köröznék :)
  • kulabácsi
    na ilyen hely nekem is bejönne, vagy kanadában venni vhol egy kis szigetecskét, ott is el lehet lenni :)
  • DJ Skyline
    Óceánia tele van ilyen apró kis szigetekkel ahol ilyen kerületnyi lakosság van :D itt lejjebb felvan sorolva az összes sziget, terület mérete, lakosság egy 2002-es adat szerint, azóta biztos több mondjuk de nagyjából ennyi lehet
  • xxxpaulxxx
    Jamaika rulz:D
    Bár nem laknék ott:P

Valami kis civilált szigetecskén ellenék, ahol nincs sok ember... vagyis csak én vagyok a csajom és a barátaim:D
  • Rockynhooo
    haska,ganja,mák folyamat xd
  • kulabácsi
    afrikában vmi eldugott törzsben, ellenék én ott :)
  • PyRex
    EU: Spanyolország (Esetleg Görögország, vagy Franciaország, csak minél délebbre legyen :)
  • F1re
    Europa azon belul Francia rivéra vagy monaco :) monacoba ugy laknék voltam ott és azt hittem meg halok ááá :'( bárcsak odaszülettem volna isten hely :'(:)
  • DJ Skyline
    Garf leírta már pár szóval, csak nyomor nincsen nagyon amerre ő volt. sok a néger, ők irányítanak kb mindent, a nemi erőszak, bűncselekmény kb mindennapos, lényegtelen hány éves az akit megerőszakolnak. tömegközlekedéssel nem érdemes menni csak saját autóval. mentem volna ki ettől függetlenül látogatóba, de igazából a repjegy miatt nem mentem mert 250 ezer körül lett volna oda-vissza :S de idén jött haza mert eldurvultak már a dolgok kint.
  • ba32107
    Szintén
  • ExoSpieleR
    Afrika LOL ...soha többé xDDDDDDDDDDDDD
  • RoR zsozso
    Számból húztad ki a szót :)
  • Fbn Lx
    Európa, mindenképp.

Svájc, Svédország, Anglia, Skócia...

de leginkább Svájc és Skócia.

mindegy, csak ne legyen túl meleg, én azt szeretem, ha kicsit hidegebb van, és ha sokat borul az idő, sokat esik az eső.
    amerika meg afrika szóba sem jöhet... usába ha nyúznának se.
    ázsia szép hely, de lakni nem laknák ott. mondjuk megnézném thaiföldet meg japánt, de azért otthon nem érezném magam. csak úgy kalandvágyásból.
  • ba32107
    Oszd meg velünk!
  • xotyi
    Szívemből szoltál
  • Szabi1991
    Ausztrália..sivatag... vennék egy Ford Falcon-t..
  • N1ggA
    én meg a fekete nők miatt :)
  • Garf
    fotózás szempontjából mennék oda, de élni tuti nem élnék ott. bünözés, éhezés, nyomor... ez az ami eszembejut afrikáról.
  • DJ Skyline
    egyik jóbarátom élt ott jópár évet (5-10 év között valahol), mesélt pár olyan dolgot amik után szerintem nem sokan akarnának Dél-Afrikába menni. Johannesburgban élt
  • Darkon
    Bár fogalmam sincs hisz nem éltem még ott, de beleolvasva nem tűnik olyan fényesnek ott a helyzet.
    Általában ez az egy országot szokták emlegetni, ezért kérdeztem hogy mely ORSZÁGOK azok amelyekek fel is tudnak mutatni valamit.
  • milk41
    Európa
  • Kicsikiraly
    csak úgy például Dél-Afrika.
  • wordsworth
    2.
  • Darkon
    Hanem?!!

• N1ggA
    furcsa hogy Afrikát senki sem csípi. Pedig afrika sem csak az ehező, gazdaság nélküli országokról szól
  • Kicsikiraly
    Ausztrália : beszteszt munkák, olcsó megélhetés.
  • FZoleee
    dehogyis csak tetszik new york és kész :D
  • tugyiti
  • desigo
    EU

Hollandia,Ibiza...
  • tigeroo
    dél amerika, menne a regéj és szívnám a gandzsát
  • fery02
    Liberty city mi? :D
    A "boldogság" szoborral együtt. :D
  • Benny04
    eu...
  • ChuckyHUN
    Ha bármilyen nyelven tudnék akkorrrr Olaszország, Spanyolország, Franciaország.. Babapopsi simaságú hegyi szerpentineken élnék :P
  • Pepsi Twist
    amúgy az Antarktiszon vagy az Északi Sarkon én is laknék... sosem lenne melegem :D
  • Hayni
    "Európa - Németország
    É-Amerika- Amerika :)"
  • szieszáj
    Európa - Németország
    É-Amerika- Amerika :)