127612
  • F1re
    nem szoktam logni csak orakrol
  • szieszáj
    4. gondolom
  • somdav95
    Ebben az évben még nem lógtam... Tavaly néhányat igen, hasfájás stb. tünettel rajzórárol, mert mindig teniszem volt. Egész évbe voltam vagy 5 rajzórán xD Egyszer belebuktam mert nemszóltam az öfőnek hogy "rosszul" vagyok, de lebaszott, és nemkaptam semmit, ugyanúgy mentem teniszre.
  • Fbn Lx
    nem lógok. max véletlenül :D
    egyszer volt középsuliba hogy elsunnyogtam egy napot, na mondom hogy lesz ez igazolva. de be sem írtak, mint kiderült utólag...
    aztán voltak "véletlen" lógások, hogy ugye nem bírok felkelni reggel, és ezért többször lekéstem első órát, vagy a második felénél mentem be.

egyetemen meg bemegyek arra is ami kurvára nem érdekel, amiből úgyse értek semmit, vagy ha már nagyon unom. nincs kedvem mostanában hazajönni és itthon ülni szal inkább ülök bent :D
  • Hydroceph
    2 évig 3 legjobb haveral voltam osztalytars /kozepsuli/
    evvegere bevittunk egy rakat scannelt igazolast, buktunk xD
    2. évet baszhattuk, kb 2 honapot voltunk bent.
  • Pepsi Twist
    arcom*
  • RoR zsozso
    Én tavaly vagy 5-szor mentem haza a suliból úgy hogy azt mondtam a tanárnak h. hányingerem van meg fáj a hasam :D
    Aztán egyszer év végén télleg szarul voltam de akkor már nem hitte el és nem engedett haza :DD
  • Pepsi Twist
    ilyen nekem is volt

fullra nem volt semmi bajom de télleg semmi bajom nem volt és bementem az orvoshoz megnézte a torkom az arnom megnyomogatta meghallgatta a mellkasom aztán aztmondta hogy arcüreg és torok gyulladásom van o.O

közbe halálra nem volt semmi bajom :D
  • DJ Skyline
    én egyszer úgy lógtam meg, hogy kamu beteg lettem a suliban mondjuk osztályfőnök eleinte nem akarta bevenni, de csak meggyőztem :D de általában én úgy lógtam azt a tesis évet leszámítva hogy be se mentem a suliba. utolsó órákról való meglépés nagyon ritka eset volt. szerencsére a háziorvost könnyen meglehetett győzni pár kamu tünettel aminek úgy igazából nem tud helyben utánna nézni. pl hasfájás 1 napja, fejfájás, hányinger, láz csak most épp természetesen nem vagy lázas :D mit tud erre mondani, hát lehet valami vírus, jöjjön a hasmenéses diéta, kiíratom magát erre a hétre, meg még 1 hét felmetnés a tesi óra alól, viszonlátás'. na jó azért ezt sem csináltam minden héten, meg azért feltűnő ha az embernek állandóan vírusos hasmenése van :D
  • RoR zsozso
    Az gáz... :D
  • bardocz
    3 erősséges kérdésre gondolok ilyenkor mindig.
  • bardocz
    Jaja,nálunk lógásért igazgatói jár,mert engedély nélkül elhagytam az iskolát mindenki tudta nélkül:)
  • RoR zsozso
    Ki hitte volna...
  • Pepsi Twist
    Naná, szinte új osztálytársnak hisznek, mikor véletlenül bemegyek.
  • RoR zsozso
    Igazgatói?? :O
    Nálunk csak igazolatlan órát adnak az ilyenekért :D
  • bardocz
    Jah és egyszer mikor így ellógtam az ofőm jött velem szemben az utcán:D Szerencsére nem tűnt fel neki,különben igazgatói:)
  • milk41
    Becsusszan 1-2 alkalom, de nem jellemző rám.

pl.:margitsziget rekord fogmosás,múzeum,mozi,oszt kirándulás stb
  • Hayni
    Nem jellemző : DD de volt már rá eset. . .
  • DJ RX7
    Soha, mindig bejárok a suliba, akár van kedvem, akár nincs.

• bardocz
    Csak utolsó órákban jöttem el mindig,amikor nem volt tanár,és kötelező bentmaradni...Faszom sem ül bent +1 órát.
  • Pluskast
    Az se fog évet ismételni... :)
  • Goruck
    ma bejött egy oszt társam aki idáig ma jött be 3x az évben, ma is csak 3 órára jött be:D
  • sweech
    nem lógok, rendes vagyok.
  • tigeroo
    mostis betegen jártam a héten suliba (kb. olyan tünetek mint az influenza, trückölök, felszakadozó köhögés, béna végtagok, hülye orrhang..)
  • Pluskast
    Én anno a haverokkal franciaórákról lógtam a gimiben:) Nem is voltam hármasnál jobb franciából
  • z99999
    uccsó, max kérek egy kilépőt ha fáj a pocim :/
  • RoR zsozso
    Néha-néha lógok de nem olyan sokat...
  • HiPPoNaX
    Becsusszant 1-2 alkalom, de nem volt kulonosebben jellemzo ram. Persze a josagos osztalyfonoknek hala valahogy azok az igazolatlanok sem kerultek be a naploba :D Most fosulin is elofordul, hogy nem jarok be eloadasra, de az nincs is szankcionalva. Gyakorlatra/laborra viszont muszaj jarni, mert 2-nel tobb hianyzas eseten automatan letiltanak.
  • II Rocky II
    Sokat lógok, de azért próbálom kordában tartani. ( a lehető 30 as óraszámhoz)=D
  • Lullaby
    Mióta OKJ-s szakképzésre járok, kicsit elszaladt velem a ló, de azért vigyázok, nehogy baj legyen.
  • DJ Skyline
    változó volt igazából. általánosban nem lógtam túlzottan, volt 1-2 ilyen anya hagy ne menjek ma suliba igazold le légyszi című lógás, de ez elég ritka volt. középsuliban volt év mikor a tesi órákat azokat úgy "elfelejtettem" :D aztán átmentem másik suliba ott meg jógyerek lettem, lógtam rendesen összesítve, de mindíg tudtam hol a határ, sose lett belőle bajom hogy fiam rezeg a léc, fenyeget a magántanulói státusz vagy az eltanácsolás.
  • Rockynhooo
    én minden évben kihasználtam a 30as keretet :DDDD
  • Csuhai G
    Középiskolás vagyok, eddig összesen 4 lógásra emlékszem, amiből kettő 8. osztály évvégén történt, mivel nem tanultunk akkor már semmit.
  • ba32107
    Mondjuk szerintem ez a kérdés egyetemre nem vonatkozik, mert az nem számít lógásnak, ha nem mész be egy előadásra. Szóval szerintem ez általános / középiskola. Eddig én vagyok az egyetlen, aki sosem lógott?
  • zvaragabor
    Vagy hetente kétszer elalszol. ;)
  • kas123
    "Becsusszan 1-2 alkalom, de nem jellemző rám."

félévente kiveszek 1-1 hét szabit :) + néha "elalszok"
  • Carlos
    Becsusszan 1-2 alkalom, de nem jellemző rám. 1 100%
    LoLz...
    Főleg a ZH-k elöl menekültünk... :)

Edit: Az utóbbi 3 melóhelyemen nem lógtam, mert szerettem bejárni dolgozni, de előtte néha elaludtam, megbetegedtem, ilyenek.
    Az volt a jó a legutóbbi helyemen (3 évet húztam le, mielőtt tönkrebaszták a németek), hogy nem volt gond abból, hogy: Gyerekek, megjelent ez meg az a játék, kivennék 1 hét szabit. Ha nem volt leadás, akkor mennyél. Mert mindenki ezt csinálta...De szép is volt!
  • Darkon
    Nem lenne vele baj ha nem lenne evidens a kérdés.
    99.5% igen
    0.5 % nem (félrenyomott)

• Ability
    Volt életkoros kérdés. A korosztály alkalmas egy ilyen kérdésre, az más kérdés, hogy ez inkább csak érdekes, mint nagy beszédtéma.
  • Carlos
    Tegyük hozzá, hogy a vérpistikék 75%-a nem ad meg születési időt!
    Ergó szerintem alacsonyabb, de amúgy ezek a sulis kérdések engem is a sírba visznek!