127612
-
te tudod. -
ba32107 #14156 Hát ha az eddigi ~20 évben nem történt semmi baj, akkor szerintem nem most fogok belehalni :) -
G_ArchAngel #14155 nem wc-zek
-
nem ugyanaz.mert a wc-zés magába foglalja a pisálást és a szarást is... -
ja meg pár hete volt egy műsorrészlet hogy a tiszta mosogatóban is volt baktérium..a szönyegben is van.mndenhol jelen vannak a bacik :D -
Ez egy elmebeteg kérdés...
Ennyi erővel:
Hányszor szarsz naponta??
-Igen
-Nem
-Én csak brunyálok
-szarok rája
-He? -
istenem de fasz kérdés :@
ha retkes a kezem akkor előtte is meg utána is.
ha nem retkes mert pl. könyvet olvastam akkor egyértelmű hogy csak utána!
miért nem jutott eszébe a kérdés kitalálójának ez az alapvető lehetőség? -
hát jah mindenen lehet kórokozó , pl a pénzen .. konzervek tetején stb stb... -
Cat 02 #14149 Néha. -
Bocs de rohadt nagy tévedésben vagy. Most nem akarom részletezni, hogy az általad tisztának hitt kezedről miféle kórokozókat - akár vírusokat is - vihetsz arra a bizonyos helyre / testrészre. Olyanokat is, amik pl. a karodon semmit nem csinálnak, de "ott" bizony kurva kellemetlen dolgokban lehet részed. Orvos ismerős mesélt erről hosszan és hát azóta ha nem is paranoiás módon, de én bizony előtte MINDIG mosok kezet. Aki nem, annak meg őszintén kívánom, hogy ne legyen semmi baja... -
ba32107 #14147 Hát szerintem utána teljesen alap dolog, hogy kezet most az ember, akármennyire vigyázol, egy-két csepp rámehet a kezedre. Ha nem is, akkor is benne van az emberben, hogy mégiscsak a wc-ben tevékenykedett, úgyhogy illene kezet mosni.
Viszont előtte én sem látom értelmét. Én személy szerint nem szoktam különösen koszos dolgokba nyúlkálni, valamit hugyozás közben sem a makkomat fogom.....ha meg a bőrhöz érek "koszos" kézzel akkor az tök ugyanaz, mintha a karomat fognám meg. Ha mondjuk autót szerelek, akkor persze jóhogy olajos kézzel nem fogok pisálni, de normál esetben fingom sincs, hogy előtte miért kéne. -
egyértelműen utána. előtte semmi értelme, max ha épp mocskos a kezed vmiért. -
F1re #14145 altba sztem az van hogy ha nem mosol utana kezet és más látja 1bol az van benne hogy fuj faszos a kezed :DD -
lol kérdés -
A kezünket nem mindig tudjuk a "külvilágtól" elzártan tartani. Értsd kilincseket, kapaszkodókat, stb. kell megfogni, amit esetleg korábban egy kukában turkáló hajléktalan, vagy valaki más, higiéniára nem sokat adó ember fogdosott a koszos kezével. Aztán elmész egy Mekibe, vagy máshova, bemész a klotyóra (ahol már az nem jó érzés, hogy mások után meg kell fognod a - ki tudja, mitől nedves - kilincset), és azzal a lendülettel előkapod a szerszámot, majd marokra fogod, éééés EKSÖN!
De hát akkor azt a sok mocskot, amit előtte gyűjtöttél, ráviszed a farkadra. Na ezért jó előtte (is) kezet mosni! -
Van valakinek egy olyan aláírása, hogy:
"kétféle ember van, aki előtte, meg aki utána mos kezet. Én előtte mosok."
Végülis tényleg furcsa, hogy az emberek többsége utána mos kezet. Olyan koszosnak tartja a saját szervét? És inkább megfogdossa a koszos kezével, hogy aztán a kezét lemoshassa, mert hozzáért?....
szóval én előtte. -
a pisi különben is fertőtlenít, ezért utána minek mosni? :DD:AS:ASD:: -
"előtte mi értelme?"
nem tudom, végülis retkes kézzel megfogni a fütyköst, hát ahhoz is kell egyfajta gondolkodás, ez igaz -.- -
F1re #14139 altalaba utana de sokszor elotte es utana is -
hát én nem szoktam leszarni meg lehugyozni a kezem :D -
utána
előtte mi értelme? elkezded az akciót és ugyan ottvagy mint előtte :D
-
Pisi előtt ike
kaki után ike -
Attól függ mit csináltam elötte...
Ha csak ültem a gép elött akkor csak utánna,ha mondjuk suliból jöttem haza akkor elötte is... -
A lakásban is lehetnek bacik amit nem feltétlenül beszel észre, aztán megofogod vele legnemesebb testrészed (persze kinek mi az :) és hoppá...
Én a "komolyabb" wc-re menés után természetesen utána is minden esetben, egyébként utána nem mindig. -
Előtte
Nem mosok kezet...
változó... ha sietek akkor egyáltalán nem mosok kezet ha nem sietek akkor elötte és utána is vagy ahogy kedvem szottyan... -
Előtte minek kezet mosni? (tegyük fel nem éppen gereblyéztél előtte hanem a lakásban voltál) -
első -
Egyszer fordult elő, akkor is egy szombati napról lógtunk el haverokkal...
Amúgy meg becsületesen járok
-
Kétféle óráról szoktam ellógni:
a.) Ami túl korán van.
b.) Ami túl későn van.
A gondok ott kezdődnek, hogy vannak napok, amikor ez a két intervallum együtt kitölti a 24 órát... de ritka az ilyen nap, szemeszterenként két-három. -
tavaly 1x voltam bent a suliba idén meg egyszersem:D
Ezért jó az esti suli:P -
Soha, mindig bejárok a suliba, akár van kedvem, akár nincs.
-
Soha, mindig bejárok a suliba, akár van kedvem, akár nincs. -
nem lógtam gimnáziumban, max tesiről:P -
azt lehetett a suliban is:D -
aludj -
én sem lógtam, most mi a francot csináljak otthon -
xxxpaulxxx #14121 Néha-néha megesik... volt már olyan, hogy nagyon kivoltam és fáradt voltam meg minden aztán elmentem dokihoz kiiratni magam:$ -
Beteg sem voltál?? :O -
Soha, mindig bejárok a suliba, akár van kedvem, akár nincs. - az általános iskolás évekre már nem emléxem, de a középiskolás 4 év alatt összesen csak azon az 1 napon hiányoztam, amikor forgalmiztam. -
uccsó.