127612
  • PJack
    előtte már mosnék már kezet? :O
    lol, persze, utána.
  • HöfEE
    Aki előtt nem most kezet azt nem tudom megérteni, ki tudja mit fogdostál össze és után megfogod a f***odat? Így lehet a legkönnyebben elkapni valami jó kis gombás fertőzést.
  • bardocz
    Nade a fogadról a kosz átmegy a szádba Meg ha véletlen kipöckölöd a 2 hetes pörköltet?Sosem lehet tudni
  • Z
    Nem mindegy, hogy koszos, vagy tiszta? Szar lehet annak, akit fogakkal szopnak...
  • Pepsi Twist
    xD
  • N1ggA
    előtte és utána is, kivéve, amikor nem
  • ba32107
    Aki nem mos fogat az ne dumáljon
  • kulabácsi
    na ezaz :DD
  • bardocz
    Nem is az a baj,hanem koszos fogakkal?
  • Pepsi Twist
    omg... és a csaj? az meg szophat téged? :D "a fütykösös fütykösöd?" XD
  • szieszáj
    lol
  • z99999
    hát ha szerencséd van wc-zés után nem marad a kezeden
  • II Rocky II
    végülis belegondolvan van hogy nem mosok kezet én se,de ha tehetem akkor bizony megmosom!
    ha pl.melozok és közben rámjön a wc akkkor gyors pissantok egyet azt folytatom a munkat :D
  • Hayni
    Nem mos kezet :O:O ?
    Utána meg mész és eszel -_- pfuuj.
    A fütykösös kezeddel : /////////
  • II Rocky II
    dehogynem :DDDDD
  • Szabi84
    :D
  • z99999
    nem olyan népszerű mint amilyen művészi
  • Szabi84
    Jesszusom, milyen sokan találják hülyeségnek a kézmosást elötte! Senki nem látta a torrentét???
  • z99999
    előtte.természetesen.
  • tommyg
    te mindenhol csak a flémet szítod??
  • II Rocky II
    te mit csináltál?én miért nem tudok neked irni privátot? nem kell reagálnod semmilyen hszemre !
  • PyRex
    Nos, mivel szánalmas ovodás módjára elküldtél a p*csába privátban, majd letiltottál, ezért kénytelen vagyok itt reagálni a baromságaidra...
  • PyRex
    nem egyrol beszelunk...
  • Fbn Lx
    a herpeszvírus szabad levegőn viszonylag gyorsan elpusztul.
  • Fbn Lx
    veled se szívesen fognék kezet
  • Fbn Lx
    nem szívesen fognék veled kezet
  • II Rocky II
    ok,byby---előted szóló tudott szépen válaszolni te miért nemtudsz bazdmegezés nélkül ? ha vmi bajod van privátba thx
  • PyRex
    hülye vagy te b+, leállhatnál ezzel a "ki ha én nem" stílussal...

Majd ha - nem kívánom! - elkapsz egy jó kis genitális herpeszt, esetleg genitális szemölcsöt, ami egész életedet végigkíséri, akkor másként fogod gondolni okoska... Persze ha a f@szkalap butauser rákeres ezekre, csomó helyen azt írják, hogy csak nemi úton kapható el, amiről már köztudott, hogy baromság. Egy fertőzött megfog egy kilincset, amit megfogsz te is, utána markolászd a micsodád és hoppászia, pár hónap múlva mehetsz dokihoz...
  • II Rocky II
    ok
  • Ability
    Belehalni nem fogsz, de kellemetlen dolgok történhetnek. Itt csak a "megtörténhet"-re volt utalás.
  • ba32107
    Szomorú, meg az a többi ember is aki az uccsóra nyomott. Alapvető dolog szerintem, mint a napi fürdés és a fogmosás.
  • CopyKing92
    amugy nemszoktam..
  • CopyKing92
    Miért mostok kezet a farkatok piszkos? vagy lehugyozzátok magatokat? BÉNÁK! ennyi.. XD
  • II Rocky II
    nem ugyanaz,mert azért a baciba belehalni sokkal kevesebb az esélye mint hogy autó üssön el :O
  • II Rocky II
    igazad van ,ezért kell olyat kitenni amire nincs ilyen alapvető válaszlehetőség :)
    de az elmult pár szavazás alkalmával azért nem naon szóltam,sőt dícsértem hogy tökéletes a szvazás:) csak az a baj hogy a rosszat veszitek észre :D
  • II Rocky II
    hülye vagy!
    nem ugyanaz!
    van amire nincs ilyesmi alapvető válasz és mivel erre van ezért a szavazás is ebből a szempontból egy nagy marhaság!
  • Ability
    Miért fasz kérdés? Nem tűnt még fel, hogy eléggé körbelőttük az összes témát? Már minden komolyan kérdés felmerült, miért ne lehetne egy ilyen lazább, kicsit idiótább kérdés is? Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan idiótaság, nekem mégis tetszik. A lehetőségekkel meg ne fárassz minket mert neked ez komolyan mániáddá vált. Mindig jössz, hogy ez meg az kimaradt belőle. Néha még igazad is van. De legtöbbször olyat javasolsz, ami megfosztja a kérdést a döntéshelyzettől. Olyat javasolsz ami ha szerepelne, akkor mindenki arra szavazna, és nem kellene elhatárolnia, hogy melyik csoportba tartozik az a valaki.
  • Goruck
    sprintelek hugyozni akkor nincs időm kezetmosni elötte...:S
  • PyRex
    Te megint marha okos vagy. Ilyen erővel az összes kérdésre van mindenkinek egy "alapvető" lehetősége, mint válasz, akkor meg mi a francnak az egész szavazótopic, nem?
  • PyRex
    ez kb. olyan, mint: ha eddig nem ütött el egy autó sem, akkor ezután már biztos nem is fog. Iszonyat baromságot írtál de nem baj :)))