127612
-
Szülinapokkal bajban vagyok.. Barátnőmé megy fejből, fateré meg muteré is, aztán kifújt, ennyi :DDDDD -
jó mondjuk közeli családét persze tudom -
uccsó :S -
Igen, naptárban vezetem a dátumokat.
Ha valaki nem figyelmeztet, eszembe sem jut.
valahol a kettő között -
G_ArchAngel #14353 "Ha valaki nem figyelmeztet, eszembe sem jut."
A ket kutyamet tudom, ezen kivul a sajatomat is pont lesz*rom...
-
cargame #14352 En is igy vagyok :D -
Fbn Lx #14351 sajnos nem tudok különbséget tenni hogy ki érzékeny nagyon és ki nem, mindenkivel egyformán poénkodok, ha már ismerem.
pedig én is elég érzékeny vagyok :D -
Fbn Lx #14350 és természetesen öccázeze' darabja -
szieszáj #14349 ájjlunk leee mert meghint kapung a opofáknba -
-
szieszáj #14347
-
te kis cuncimókus 

-
szieszáj #14345 nekem is
-
neked semmise jó? :D -
hát b+ :D -
nemjó... nekem a mosógépem is inox meg a mosogatógépem is inox sőt a mikróm is meg a sütőm is sőőőőt még a szagelszívó is :D -
Hogy miért fehér a mennyaszonyi ruha színe?..Mert minden háztartásigépé is az... 

-
én egy igazi tahó vagyok - nem csak ebből a szempontból.
-
de néha direkt lövök túl a célon xD -
Általában tudom hol a határ, de néha (nem direkt) túllövök a célon. :o -
Direkt nem bántok meg senkit. Örülök, hogy az emberek nem piszkálnak, amire volna okuk. Csak azokkal szórakozok viccből, akik haverok, és tudjuk, hogy nem gondoljuk komolyan. -
Ahogy jön.Van barátom,aki még semmire sem sértődött meg,mások meg egy rossz szóra bevágják a durcát...Gondolom nem kell mondanom melyikőjük melyik nemhez tartozik:D -
3. -
Nem direkt, de sokszor beleesek abba, hogy megbántom a másikat. -
tudom hol a határ,azonban vannak túlérzékeny emeberek,akiket olyan dolgokkal meg lehet bántani amire az ember nem is gondolna,sőt ha valaki másról lenne szó magára se venné meg semmi.. -
Mindig tudom hol a határ, sosem bántottam még meg senkit. -
-
gyalogost sem ütöttél el?
itt valami sántít
-
xD hasonló velem is volt csak nekem autóba :D mindenhol betartottam minden szabályt és akkor az asszony megkérdezi... hé figyi jól vagy? -
Nem az h. nem igaz hanem az h. nem komoly :D
Múlt héten a suliba viszonylag jó voltam meg nem hülyültem annyit órán és a tanár megkérdezte: "Jól érzed magad??Nem vagy beteg??" XD -
magyarul már a kérdésed sem igaz mi? :D -
Vannak egyes emberek akiket direkt vérig szivatok :D
Akik ismernek tudják h. nem sok olyan dolog van a mondataim között amit komolyan mondtam :D -
upsz. :D életet izé akar lenni valóság :D
-
kula bácsi miez? :D "A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert." nem úgy van hogy: A kábítószer azoknak való akik nem bírják az életet?:D 

-
Általában tudom hol a határ, de néha (nem direkt) túllövök a célon.
-
utálom a szivatásokat. -
mindig túllövök és meg bántom de aztán bocsesztkérek :D (általában akivel eddig nagy balhéimvoltak azok mind most a legjobb barátaim :D) -
Általában tudom hol a határ, de néha (nem direkt) túllövök a célon.
akkor a legroszabb amikor helyben még vicces, meg minden, de ha utólag gondolok vissza a "viccre" csak fogom a fejem hogy milyen bunkó voltam..
na ezeket az eseteket kéne kerülnöm -
Általában tudom hol a határ, de néha, direkt túllövök a célon. -
ba32107 #14318 Nekem van olyan haverom, akinek alapból nem mondok semmi olyat, ami megbánthatná, és olyan is, akit bizony direkt szívatok (mert megérdemli). Én viszont elég érzékeny tudok lenni erre, egy harmadik haverom nem szokta visszafogni magát, és ő rendszeresen megsért