127612
  • ressy14
    Legszívesebben egy völgyben laknék, ahonnan rálátni a településhez közeli hegységre, aminek a tetejét még nyáron is belepi a hó. Ha a város mellett még egy tiszta vizű tó vagy folyó is van, az pluszpont.
    Habár beérném azzal is, ha a panelok homlokzatára hegyeket festenének. :D
  • clio1616v
    Nem érdekel, hogy hol élnék szívesebben; és téged se érdekeljen.
  • Fresh Duke
    A síkság unalmas. Az Alföld is. És furán is böszélnek ott.
  • chhaya #116349
    Dimbes-dombos vagy nem túl magas hegyvidékes terület jobban tetszik, a síkság számomra nagyon egyhangú. Bár laktam az Alföldön is, ott a Tisza kárpótolt mindenért... Viszont ahol nincsen se hegy, se folyó, illetve semmi olyan, ami kiemelkedik a tájból, ott nem szívesen laknék.
  • Lacee86
    A dimbes-dombos táj tényleg szép tud lenni. :D
  • SzirmosSzisza
    Dimbes-dombos inkább, télen jól jön az. Bár biciklit jelentősen nehezíti az egyik irányba :D
  • videobaby
    szeretem a hegyes vidékeket, amikor alföldi rokonokhoz megyünk, nagyon fura, hogy nincs "határvonal". meg tudnám szokni, de jobban érzem magam dombos-hegyes területen.
  • Motoroj
    Alföldi gyerek vagyok, annak is a közepéből, a legközelebbi domb is nagyon messze van.

Igazából mindegy lenne, mert szépek a hegyek-dombok, de itt sík terepen meg kényelmesebb.
  • Zoli007
    Akár az Alpokban is, csak legyen net.
  • Molnibalage
    Dimbes dombos tájat elfogadnám. Világ életemben Szigetszentmiklós környékén éltem. Egy 5 méter magas objektum viseli a Les-hegy nevet...

Engem mindig lenyűgöznek hegyek. Gőzöm sincs, hogy miért.
  • tigeroo
    mittom
  • HTS s3rg1nh00
    hegységre szavaztam,igaz a környéken nincsenek túl magasak,de csak jó egy kis változatosság :)
    viszont a mostani völgyes jelleget hanyagolnám,rengetegszer áll meg a köd és a szmog errefelé,az utálatos.
  • Lacee86
    Szép. :) Én ezt tipikusan a világ elől elvonulós hétvégi pihenőháznak tudnám elképzelni.
  • Dzsini
    nincs szökőár, sárlavina...viszont árvíznél nincs domb, ahova felmenekülhetsz :)

Én dombok, alacsonyabb hegyek között nőttem fel (Buda, Dunakanyar), 5 éven át jártam Szegedre egyetemre, és nem nagyon tudtam megszokni, hogy egyenes a látóhatár.
  • BRAT
    Dimbes-dombos még elmegy.

Nyugdíjas éveimet ilyen helyen akarom leélni:

amúgy a síkságnak rengeteg előnye van (útviszonyok télen, nincs szökőár, sárlavina stb)és jobban is szeretem.
  • Pluskast
    Gyerekkoromban a nyarat majdnem mindig Nagymaros környéki Börzsönyben töltöttem a szüleimnek ott van telkük, szóval a hegyeket igencsak kedvelem.
  • immovable
    Alpok.
  • Sir Quno Jedi
    fensík az jó, legyen lapos amúgy, legyen ott a meló is és minden
  • Lacee86
    Tekintve, h 27 éve olyan helyen élek és suliba is olyan helyre jártam, ahol egy 10 m-es domb már Himalájának számítana, hegyes vidéken szeretnék. :) De azért nem az a durva kategória. Buda pl. tetszik.
  • SzirmosSzisza
    Dobozból eléggé szar inni :/

Amúgy ilyet mi is játszottunk, csak 20 körbeforgással és kis lejtő tetején, lefele gyorsabban ment ...
  • tigeroo
    hát mert én clio vagyok, de már tárgyaltuk ezt...
  • benőmenő
    Mi ennek az offline hc változatát már játsszuk 1-2 éve haverokkal.
    Sörverseny (höhö szójáték - sorverseny).
    A játék:
    Van 2 egyenlő létszámú csapat, mindenkinek ua. a feladata.
    Szlalom futás (kerti székek a preferált bóják), majd 1 sör szuszira (nem ám pohárból, mint a puncik fácsén, hanem dobozból zubogtatva).
    Ha megvan kéz a földre és 5x körbeforogni úgy, hogy a letett kéz a középpont, ezután vissza szlalomban. Értelemszerűen a gyorsabb csapat nyer.
    Garantált röhögés és még csapatépítő is valamennyire.
  • clio1616v
    pl ugyanennyi vizet meginni szerintem rosszabb
  • clio1616v
    így van; saját magamért sem vállalom a felelősséget, bármit teszek, csak magamnak kell elszámolnom vele, sőt

úgy képzeld el az individumot, mint az embert, mint egy hullám az óceánban

én a világnak olyan része vagyok, mint az óceánnak a hullám - a hullámok sincsenek tisztában, hogy valójában ők maguk az óceán

néha kimagasodhatok bizonyos környezeti hatásokra az "óceán" vízszintjéből, de ennek semmi jelentősége, mert ugyanúgy én vagyok maga az "óceán"
  • videobaby
    gyors és végleges.
  • chhaya #116327
    Ugye.
  • hundredeyes
    persze, mint pl. a lefejezés
  • chhaya #116325
    Akit ez szórakoztat, az csinálja nyugodtan, nem nagyon érdekel.
    Hülyeség, de vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is.
  • Dean Winchester
    ez egy faszság, csak mert egy barom kitalálta,hogy ha nem iszod meg akkor jössz egy rekesszel ?

ennyi erővel kitalálhatná valaki,hogy igyál meg 1 liter vizet egy huzóra :D vagy egyél meg egy nyers citromos és hanem eszed meg akkor jössz 5000 ft-al :D
    baromság barmoknak :D
  • Molnibalage
    Pont olyan baromság, mint a már említett múló hülyeségek. Az ilyet kinövi az ember...
  • BRAT
    Nincs FB-om.
  • Zoli007
    Hülyeség. Fél liter sört? LOL, egy sör nem sör.
  • videobaby
    hülyeség, eleve utálom a sört. ha már alkohol, akkor édes bor. tutira felhívásra nem innék semmit, de fél lityi pláne sok. pár napja hallottam erről először. értelmetlen.
  • MR ME
    fasság az egész, meg le is szarom
  • HTS s3rg1nh00
    nézd erősebben :) nem fogják,csak ott tartják a kezüket a lehető legközelebb hozzá.nyilván nem a hátuk mögött összekulcsolt kézzel fogják várni az előző ivót,hiszen ez egy verseny... :)
  • SzirmosSzisza
    Pedig a videón mindenki fogja :D

Amúgy guinness rekordot akarják minden évben megdönteni, amiatt próbálnak gyorsan inni, meg helyezkedni (más kérdés, hogy sose sikerült, mert nap végén próbálják amikor már hajtás után mindenki mattrészeg)

• Lacee86
    Ja, 1 után azért nem. :)
  • jazzy
    Jó jó de az 2 már és nem 1, az 1 liter, az már nagy mennyiség, de 1 után nem dobtad :)
  • Blum
    Leszarom.

Nincs FB-m,ha lenne se erdekelne ilyen faszsag.

Ugy oszinten...hany agysejtje van egy olyan kretennek,aki szerint ez meno es meg szarul is erzi magat ha nem csinalja meg? Milyen emberekkel van korulveve,ha nem teljesites eseten elkezdik csesztetni?
  • Lacee86
    Hát nemtom, én egyszer 2 sört ittam húzóra, egy fél óra szünettel a 2 közt, de utána kidobtam a taccsot... Azért nem ugyanaz, mint ha kólát iszol. :)