127612
  • Carlos
    Azé, hogy el tuggyak menni bárhova úgy, hogy ne kúrja szét a tüdőmet egy előttem pöfékelő entitás azé... :)

Azért hagytam abba a pókert a haverokkal, mert mindig hülye cigis kocsmába mentünk (Den Haag). Ahol először elkezdtem könnyezni, aztán nem láttam, aztán szétcseszte a torkomat a füst. Otthon kétszer fürcsi, ruhák a szennyesbe, légmentesen lezárva.

Fura, én valahogy gyengeségnek tartom a dohányzást. (nem akarok megbántani ezzel senkit, csak így gondolom (alkohol, drog ugyanaz))
  • Paulie
    dehát mérjóaz:(
  • byzhouse
    de örülnék ,ha betíltanák mindenhol a dohányzást =) Igen,támogatom
  • birdo #14514
    Tiltás......Se közterületen.....se épületben.....nálunk a melóhely előtt se szabad.....rontjuk a városképet.
    Most már csak legfeljebb az autómban dohányozhatok....ahol meg nem szoktam....eddig.
  • Taranov
    Ez jó példa :)
  • Taranov
    Ez jelenleg is van, de a füst ugye terjed rendesen.
    Itt mindenképp szeparált légtérre van szükség.
  • RoR zsozso
    Ide tartozik:D :Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részének elválasztása olyan, mintha a strandmedencét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanánk.
  • RoR zsozso
    Utálom a cigit,tiltsák be!
  • Rockynhooo
    nem hinném h olyan hatalmas beruházás kialakítani úgy egy helyet hogy van dohányzos rész... kiraksz egy táblát h bagosok ide és pá:|
  • Taranov
    Én nem így gondolom, hiszen a dohányosok sehol sem gyújthatnának rá. Mivel egy dohányos nem dohányzik a nap 24 órájában, ezért ugyanúgy betérne bármelyik vendéglátóipari egységbe, legfeljebb arra az 1-2 órára letenné a cigit.
    Lehet, hogy most sírnak a dohányosok, de azért abba még senki nem halt bele, hogy pár óráig nem gyújtott rá. Talán ennyi idő alatt az elvonási tünetek sem jelentkeznek :)
  • chhaya #14507
    gazdaságtalan, egy rakás ptenciális (csak épp dohányzó) fogyasztótól elesnének.
  • Taranov
    Úgy még lenne értelme a mondatodnak, hogy "Nem kell elkülönített részt építeni, csak ki kell tiltani".
    De mégis, mennyi a realitása annak, hogy többmilliós beruházásokba kezd majd minden vendéglős/kocsmáros?
    Sokkal egyszerűbb és kivitelezhetőbb megoldás a tiltás.
  • Rockynhooo
    nem kell kitiltani csak csinálni kell elkulönített dohányzo részt.
  • Rage47
    utálom a cigit
  • Pepsi Twist
    Nekem mindeggy...
  • Ability
    Amikor szavazol kiemeli narancs színnel azt az opciót amire voksoltál? Mert ha nem, akkor elutasítja a sütiket. Ez viszont már kliens oldali probléma. Vagy csak egyszerűen mindig üríted a sütiket.
  • poppe
    nem, firefox
  • kulabácsi
    ellenzem!!!!!!
  • chhaya #14499
    ha van külön dohányzásra kijelölt rész, normálisan elválasztva a nemdohányzótól, akkor szerintem nem kell betiltani.
  • Carlos
    Igen, támogatom.
  • PyRex
    tökéletesen egyetértek!
  • DJ Skyline
    nekem mind1, alkalmazkodtam a cigifüsthöz :) nem dohányzom, de annyi cigizős ismerősöm haverom volt / van, hogy már megszoktam. azért nem szeretem egyedül a szórakozóhelyeken a dohányzást, mert a ruhám k*rva büdös lesz tőle, azt pedig utálom.
  • joshua
    "Nem,ellenzem"
    Régebben cigiztem de most már csak nagyon ritkán. Nem is magam miatt szeretném ha lehetne dohányozni pár vendéglátó helyen. De azért nem kéne mindenhol megtiltani,legalább pár étterem vagy söröző legyen ahol még lehet.
  • kas123
    "Teljesen mindegy, nem lenne változás"

Elvileg 18 éven aluliakat ki se lehetne szolgálni alkohollal, cigivel, és mégis a sok 14éves ott fetreng a saját hányásában.
    Tök mind1, hogy bevezetik-e, ugyanúgy fognak cigizni az emberek.

• Ability
    De erre nem is lenne szükséges, nem csak az IP-n múlik. Véletlen nem Internet Explorer-t használsz? Az ugyanis blokkolja a Third-party sütiket.
  • G_ArchAngel #14492
    Tilsak be - a vilag fejlettebb reszen teljesen jol mukodik, aki megakar dogleni es szereti, hogy olyan budos, mint egy szeneromu, az huzzon ki az utcara fagyban, esoben, hoesesben - nem erdekel, de normalis embereket hagyjak elni...

Sajnos sok ismerosom van, aki dohanyozik, Ok mar eszre sem veszik, hogy olyan a leheletuk, amitol minden jobb erzesu ember gyomra megfordul. Moshatsz fogat, kezet utana, semmit nem er - a tudodbol, borodbol kiparolog ez az undorito buz.

• Pepsi Twist
    ÚJ SZAVAZÁST!!!!!!!
  • Carlos
    ok
  • poppe
    akár :)
    elég egy nem szavazok/már szavaztam, h ne sértsük meg a kérdést feltevő lelki világát :)
  • Carlos
    Esetleg egy:
    Már szavaztam/Nem értem/Hülye kérdés/Tartózkodom?
  • poppe
    mindegyik kérdésél lehetne egy olyan választási lehetőség, h "nem szavazok/már szavaztam/mutasd az eredményt"
    nekem dinamikus ip-m (is)van, annyiszor szavazok ahányszor csak akarok

másik szavazós (faszfejkirályos) topikban is felvetettem az ötletet, és ott megcsinálták
  • kas123
    Még óvodában volt meg az első szájrapuszi.
    14 évesen az első igazi csók.
  • G_ArchAngel #14485
    Anal, oral, pisi, kaki megvolt, de a csok az gusztustalan arra meg 8 eves kapcsolat utan sem vagyok kepes...
  • Fbn Lx
    bazzeee ezen behaltam :DASDAdd

Hogyan oldasz meg egy determinánst?

Opciók:

* Cramer- szabály szerint
    * Gauss- módszerrel
    * Ki az a determináns?
    * Ránézek és utána elmegyek kocsmába.

de az elutasítás erősen odabasz :D

Az elutasítás oka:

Cramer-szabály csak 3x3-asig jó :)

:D_AS:D_AS
  • N1ggA
    pff elég furcsa eredmények meg hozzászólások vannak. ilyenkor tök szerencsésnek érzem magam, pedig épp szerelmi bánatban vagyok :D
  • Ability
    Nekem nincs kifogásom ellene tulajdonképp. :D Átrakom függőbe, aztán meglátjuk a közösség mit szól hozzá. :P
  • karajjj
    elsőre hülye kérdésnek tűnt, de most hogy belegondoltam a sok full kocka egyetemi csoporttársaim közül nem soknak lehetett meg ez az öröme :\ :D
  • somdav95
    Neked olyan rossz?
  • ba32107
    Fúj
  • RoR zsozso
    Nagyon omlós de jó XD