127612
  • szieszáj
    nem is hallottam még ilyenről..
  • CopyKing92
    EZT JÓMEGASZONTAD XD
  • RoR zsozso
    aha.
    Bekábulsz tőle mint az állat.
    Egyszer próbáltam de annyi elég is volt...
  • Hegi90
    Jah, még azt az ember(csaj) típust utálom...társadalom söpredéke. Megérdemli, hogy hozzámenjen egy alkoholista csávóhoz, aki naponta szarrá veri, mielőtt megkeféli.
  • sweech
    hülyeség
  • szieszáj
    öngyújtógázt szív?
  • Cat 02 #14591
    Oh, hányszor hallom mind ts-en, mind chat-en, h pill cigiszünet ... :)
  • RoR zsozso
    Ez a #14584hsz-re ment volna :)
  • ba32107
    Amúgy hiába kampányolok itt az "egyenjogúság" mellett, mert a gépes emberkék többsége nem is dohányzik.
  • RoR zsozso
    hogy a lányok 90%-a azért szokik rá a dohányzásra, mert vagy a barátnői is csinálják, vagy a barátja, és így amúgy is könnyebb szocializálódni

Nem csak a lányok.
    És sajnos ez így van,nap mint nap tapasztalom általános (!!) suliba h. mennek le bagózni szünetbe mert azt hiszik ettől kemények.Szerintem csak egyszerűen szánalmasak.

Van egy csaj osztálytársam az mindent csinál,drogozik,piál,cigizik,öngyújtógázt szív mert azt hisz menő.
    Ráadásul úgy öltözik mint egy kurva. Szánalmas.
  • ba32107
    Igen: a dohányzás. :D

Komolyan mondom. Aki nem dohányzik, az nem tudja, hogy az jó érzés. A negatív hatásairól lehet olvasni mindig, a pozitívról semmit. Most hiába beszélnék itt róla, úgysem tudnánk soha dűlőre jutni, mert te nem dohányzol, én meg igen. De ettől se te nem vagy kevesebb ember, sem én (szerintem).
  • Hegi90
    lehet, de tartalmas, és igaz is :)
  • Fbn Lx
    na ez hosszú lett.
    sry
  • Fbn Lx
    elég siralmas a helyzet, az már igaz.
    Kezdjük ott, hogy a lányok 90%-a azért szokik rá a dohányzásra, mert vagy a barátnői is csinálják, vagy a barátja, és így amúgy is könnyebb szocializálódni, meg ha ideg vagy vagányabb dolog szívogatni valamit, mintha mondjuk a körmödet rágnád beszéd közben. mert úgy néz ki, mintha ennek értelme is lenne.
    És olyan gecikemény dolog amúgy is, hogy képes vagy egy jó beszélgetés közben füstöt kibocsátani a szádból. Látványos.

A másik kategória a nikotinfüggő. Az talán jobb egy fokkal. De érdemes megjegyezni, hogy a kezdetekkor még minden jelenlegi nikotinfüggő szimplán trendy volt, és kemény.

Amikor egyetemen minden ajtó előtt/mellett 50fős tömegek dohányoznak minden szünetben, és még annak is ott van a cigi az ujjai között akiről tényleg nem gondolnám, akkor csak annyit mondok, hogy húbazmeg. siralmas.
  • Fbn Lx
    alapból mi értelme van a rendszeres dohányzásnak?
    ha elmegy valaki kocsmába vagy bulizni és elmegy egy-két szál, az rendben.
    de akinek 2-3 nap alatt, vagy még rövidebb idő alatt elmegy egy doboz, az hülye.
    én mondjuk próbáltam többször is, és szerintem szar. azon kívül, hogy semmi értelme, csak emelgetsz egy kibaszott idétlen tömött papírdarabot a szájüregedhez, és leszívod belőle a kátrányt.
    és amitől kibaszott büdös leszel.
    és úgy fogsz köhögni hosszú távon, mint szerencsétlen asszony, aki a buszon ült előttem a múltkor. olyan szaga volt mint a hamutartónak, és hörgött mint egy tüdőrákos.
    vagy olyan szánalmas leszel mint a faszi a villamoson, akinek azt hittem rohama lesz, mert minden baja volt, húzogatta ki be a cigijét, hogy mikor száll már le, és gyújthat rá...
    ezek szélsőséges esetek, de sajnos gyakoriak.
    a legtöbben egyszerűen szerencsétlen idióták, akiknek minden bajuk van, ha egy napig nem gyújthatnak rá.
    kibaszottnagy akaraterőhiány a pótcselekvés elkerülésére.
    megjegyzem, hogy a szivart szeretem. de nem szívok semmit, mert csak a tüdőm baszom vele.
  • PJack
    pontosan
    több országban sokkla szigorúbbak a dohányzással, Magyarországon is ez kéne. én támogatom
  • CopyKing92
    hát jó lenne be tiltani és a vizipipázást támogatni :D vagy a füvezést
  • Csuhai G
    Én sem cigizek, de nem zavar ha más igen. A minimális füst, amit önhibámon kívül beszívok nem érdekel, Pesten a belvárosban nem épp ez a legnagyobb környezeti veszélyforrás...
  • Arnoux
    Én nem cigizek, de nem zavar ha más igen.
  • qtab986
    nem fujják nemdohányzók pofájába a füstöt és amig ez igy van nincs velük bajom.
    Nem kell ahhoz valakire ráfújni,hogy megkapja,hogy érezze.
  • szieszáj
    én nem mint irtam korábban, csak azért írtam mert azok a dohányosok akiket ismerek azért odafigyelnek a másikra ergo nem fujják nemdohányzók pofájába a füstöt és amig ez igy van nincs velük bajom.
  • G_ArchAngel #14576
    Elnezest, mondanal egy pozitiv indokot a dohanyzas mellett, amit mas, egeszsegesebb dologgal nem lehet kivaltani?
  • Benny04
    lemerem fogadni, hogy te is cigizel -.-"
  • poppe
    én mindig dohányzó szekcióban foglalok helyet... olyan hely meg nincs is már sztem ahol ne lennénk elszeparálva a nemdohányzóktól (mármint étteremről beszélek, a többi vendéglátó egység meg maradjon csak dohányzó:P)
  • Molnibalage
    Eddig kétharmad igen. Ekkora arányban még az alkotmányt is megváltoztatnák..
  • BaliBoy
    Csakhogy a túlsúlyt nem minden esetben tudod egyértelműen az illető életvitelére fogni. Vannak olyanok akik a genentikájuk miatt hajlamosak az elhízásra. De egyébként igazad van! Lehetne még egy-két ilyen dolgot találni, kezdve az alkoholistákkal folytatva a drogosokon stb.
  • RoR zsozso
    Az lehet genetikai
  • szieszáj
    ennyi erővel a túlsúlyosakkal is megtehetnének hasonlót
  • Carlos
  • bardocz
    Van benne igazság:)
  • BaliBoy
    Igen, támogatom.

Sőt, tovább megyek. Azoktól az emberektől, akikről egyértelműen kiderül, hogy a dohányzástól betegedtek meg, lettek rákosak, megvonnék mindennemű államilag finanszírozott vizsgálatokat és gyógykezeléseket. Ha valakinek x tíz éven keresztül volt pénze bagóra amitől beteg lett, akkor legyen pénze a saját gyógykezelésére is!
  • Benny04
    IGEN!!!!!!!44444444444444
  • szurop
    Nah, ezt nem kellett volna.
  • elitehun
    Kafa a képed!!!
  • szieszáj
    látom van problémád amugy meg pont okosodok töriből :D
  • kocsisgabor9999
    :D:D:D
  • LES FORZA INTER
    hülye nyilaskeresztes árpádsávos zászló köcsög tüntető!

bocs nem lehetett kihagyni, benézek és a tiéd volt az uccsó hsz, ilyen pont témábavágó, egyb. semmi személyes nyugi. :D:D
  • kocsisgabor9999
    Mindjárt jön az árpád sávos nyilas tüntető. Nyugodtan. Nem veszem magamra. :D Csak előtte kicsit okosodj töriből.
  • Ability
    Nem kerekít szarul.
  • FZoleee
    most meg 66.93% + 16.54% + 16.54% = 100.01%