127612
-
Rundstedt17 #14696 egyetértek -
Ezt most komolyan gondolod? Amit felsoroltál szerinted egy lapon lehet emlegetni a dohányzással? Remélem nem és csak vicceltél. -
Rundstedt17 #14694 tömeg -
hozzád meg ki a bánat szólt?
amúgy megy beszélj magyarul, nem kell felvágni, hogy tudsz angolul ("b...-e vagy") -
bicikli, télen meg bkv... -
Bicaj az eléggé fasza, gimiben télen-nyáron éjjel-nappal azzal mentem mindenhova. Sokkal gyorsabb, mint bármelyik másik. -
Jogos. Ha balesetet okozol, hagyjanak megdögleni. Ha sportsérülést szenvedsz, fizesd ki a műtétet. Sőt, ha rosszul táplálkozol, és cukorbeteg leszel miatta, akkor is fizess. Nemi betegség? FIZESS!
Tudod az egészségeddel kapcsolatos problémák nagy részét elkerülheted. Lehet fröcsögve mutogatni a cigire.. De lehet fröcsögve mutogatni bármi másra is, szóval hagyjuk a demagógiát. -
Tömegközlekedés
De amíg középiskolába jártam még otthon (Debrecen) és az időjárás is olyan volt akkor mindenhova bicajjal menetem. Az volt a leggyorsabb. -
G_ArchAngel #14688 Tomegkozlekedes, itt csak berelni szoktam autot, ha videkre megyek..., amugyis draga a congestion charge... -
G_ArchAngel #14687 nem picit van nalad bealkonyulva...
-
Saját autó, régebben taxi, de sokba volt, ezért lett autó :DDDD -
ba32107 #14685 Autó / tömegközlekedés.
Egyformán szeretem mindkettőt, és kb egyformán sokat használom. Nem tudtam dönteni, ezért feldobtam egy pénzt :D -
Okoska. TB-t muszáj fizetni! Hogy jön ide jótékonyság? Ha már egyszer mindenképpen fizetni kell akkor ne olyanokra menjen már el a pénz akik saját maguknak szándékosan okozták a betegséget!
-
mit nem értesz rajta? 
-

Ez igen. Ez ám a logika. Simogasd meg a buksidat olyan okosat mondtál.... -
"Arra nem gondolsz, hogy esetleg amit a te betegségedre elköltenek (meg a hozzád hasonló x ezer emberre) lenne annak jobb helye is?"
arra nem gondolsz, hogy amit internetre fizetsz, költhetnéd jótékony célokra is?
nem terjesztenéd tovább a baromságaidat... -
Jaj de nagyon okos vagy! Arra nem gondolsz, hogy esetleg amit a te betegségedre elköltenek (meg a hozzád hasonló x ezer emberre) lenne annak jobb helye is? Mert nem is akármennyire lenne. Amúgy meg nem konkrétan az én pénzemet veszed el, hanem azt amit a közösbe befizettünk. És abból neked egy olyan betegséget gyógyítanak amit el lehetne kerülni. És igazad van. Aki akarja károsítsa magát, utána meg a saját zsebéből fizesse a kezeltetését! -
és szted amikor az ember egész életében fizeti a tb-t akkor nem kúrvára mind1 h mibe döglik bele? mi köze a te pénzednek ahhoz h én tüdőrákban meghalok, szted nem fedezi az addig befizetett tb-m? nem kell itt mártírkodni, ti szegény szerencsétlenek akik nem dohányoztok, még ezzel is pénzt vesznek ki a zsebetekből...akik akarja károsítsa úgy magát ahogy akarja, persze korlátok között azt énse szeretem ha étteremben kajálás közben a pofámba fújják, de nehogymár még leköpj azért mert ezzel is a te pénzedet veszem el... -
És az szerinted az egészségbiztosítónak megy? -
pontosan!
messze kerüljétek el azt aki dohányzik, a közelébe ne menjetek! -
Cat 02 #14676 Mintha a cigire nem lenne adó :D -
nem csak a bűz, hanem a te egészségedet is rontja, ha beszívod amit kifújnak... -
Viszont a te pénzedből (adók, járulékok) fogják győgyítani. -
felháborító -
hát ez borzasztó -
És van aki lazán elszív kettőt is. -
Egyetértek. -
xxxpaulxxx #14669 Én betiltatnám... amiatt, amit kocsisgabor mondott, hogy bírjon már kimenni a vendéglátó elé és ott szívni a szarját... -
kocsisgabor9999 #14668 Engem nem érdekel már. Nem én leszek tüdőrákos. Nem az én lábamat vágják le a 10-ik trombózisnál. Nem az én szám lesz büdös. Nem az én fogam rohad ki. És nem nekem ráncosodik az arcbőröm 30-40 évesen. Egyedül a hozzátartozóimat sajnálom.
Azt meg nem hiszem el, hogy annyi ereje ne legyen egy embernek, hogy a "vendéglátó" elé kivonszolja a seggét és rágyújtson a bűzrudára. Azt is kiszámoltam, hogy ha 400 ft-ba kerül egy doboz cigi és már 2000 óta szívja valaki napi egy dobozzal (mert sok ilyen van) az már 1180000 ft értékben mocskolta be kátránnyal meg a franc tudja még mivel a tüdejét. -
Szerintem a töltött csokik a jók, meg a 70-90%-os fekete csokik. De ennek ellenére nem szoktam enni. -
akkor sry :)
nekem van egy pár olyan ismerősöm, akik direkt a pofámba fújják ezt a szart :-cccccccc -
Ott a hiba!
Csoki az kell! De nem ám ezek a szarok, hogy boci meg lószar. Az nem csoki, hanem kakaó ízű takony. Mongyuk ha más nincs, jó azis!
Mint a nyomiknak a kannásbor. :) -
a 2 héttel ezelötti offolásaimhoz képest ez semmise volt :D -
Fejezd abba, htx. -
Én sem próbáltam még, de eléggé komplexusos is vagyok :D
Ráadásul csokit sem eszem. -
nem :) -
Ja bocs,üveggolyó gyár :DD -
Az üveggyárbó??
-
eredeti Jamaicai-t :D
nem valójában ilyen utángyártott fos teszkósat szoktam :D illetve néha hoz fater valami csempészett szart :D -
Te meg részegevagy?? :D