127612
  • Rundstedt17
    egyetértek
  • BaliBoy
    Ezt most komolyan gondolod? Amit felsoroltál szerinted egy lapon lehet emlegetni a dohányzással? Remélem nem és csak vicceltél.
  • Rundstedt17
    tömeg
  • whiskeyman
    hozzád meg ki a bánat szólt?
    amúgy megy beszélj magyarul, nem kell felvágni, hogy tudsz angolul ("b...-e vagy")
  • poppe
    bicikli, télen meg bkv...
  • SötétBarom
    Bicaj az eléggé fasza, gimiben télen-nyáron éjjel-nappal azzal mentem mindenhova. Sokkal gyorsabb, mint bármelyik másik.
  • SötétBarom
    Jogos. Ha balesetet okozol, hagyjanak megdögleni. Ha sportsérülést szenvedsz, fizesd ki a műtétet. Sőt, ha rosszul táplálkozol, és cukorbeteg leszel miatta, akkor is fizess. Nemi betegség? FIZESS!

Tudod az egészségeddel kapcsolatos problémák nagy részét elkerülheted. Lehet fröcsögve mutogatni a cigire.. De lehet fröcsögve mutogatni bármi másra is, szóval hagyjuk a demagógiát.
  • BaliBoy
    Tömegközlekedés

De amíg középiskolába jártam még otthon (Debrecen) és az időjárás is olyan volt akkor mindenhova bicajjal menetem. Az volt a leggyorsabb.
  • G_ArchAngel #14688
    Tomegkozlekedes, itt csak berelni szoktam autot, ha videkre megyek..., amugyis draga a congestion charge...
  • G_ArchAngel #14687
    nem picit van nalad bealkonyulva...

• SötétBarom
    Saját autó, régebben taxi, de sokba volt, ezért lett autó :DDDD
  • ba32107
    Autó / tömegközlekedés.

Egyformán szeretem mindkettőt, és kb egyformán sokat használom. Nem tudtam dönteni, ezért feldobtam egy pénzt :D
  • BaliBoy
    Okoska. TB-t muszáj fizetni! Hogy jön ide jótékonyság? Ha már egyszer mindenképpen fizetni kell akkor ne olyanokra menjen már el a pénz akik saját maguknak szándékosan okozták a betegséget!
  • whiskeyman
    mit nem értesz rajta?

• BaliBoy

Ez igen. Ez ám a logika. Simogasd meg a buksidat olyan okosat mondtál....
  • whiskeyman
    "Arra nem gondolsz, hogy esetleg amit a te betegségedre elköltenek (meg a hozzád hasonló x ezer emberre) lenne annak jobb helye is?"

arra nem gondolsz, hogy amit internetre fizetsz, költhetnéd jótékony célokra is?
    nem terjesztenéd tovább a baromságaidat...
  • BaliBoy
    Jaj de nagyon okos vagy! Arra nem gondolsz, hogy esetleg amit a te betegségedre elköltenek (meg a hozzád hasonló x ezer emberre) lenne annak jobb helye is? Mert nem is akármennyire lenne. Amúgy meg nem konkrétan az én pénzemet veszed el, hanem azt amit a közösbe befizettünk. És abból neked egy olyan betegséget gyógyítanak amit el lehetne kerülni. És igazad van. Aki akarja károsítsa magát, utána meg a saját zsebéből fizesse a kezeltetését!
  • kulabácsi
    és szted amikor az ember egész életében fizeti a tb-t akkor nem kúrvára mind1 h mibe döglik bele? mi köze a te pénzednek ahhoz h én tüdőrákban meghalok, szted nem fedezi az addig befizetett tb-m? nem kell itt mártírkodni, ti szegény szerencsétlenek akik nem dohányoztok, még ezzel is pénzt vesznek ki a zsebetekből...akik akarja károsítsa úgy magát ahogy akarja, persze korlátok között azt énse szeretem ha étteremben kajálás közben a pofámba fújják, de nehogymár még leköpj azért mert ezzel is a te pénzedet veszem el...
  • BaliBoy
    És az szerinted az egészségbiztosítónak megy?
  • kulabácsi
    pontosan!
    messze kerüljétek el azt aki dohányzik, a közelébe ne menjetek!
  • Cat 02 #14676
    Mintha a cigire nem lenne adó :D
  • Rage47
    nem csak a bűz, hanem a te egészségedet is rontja, ha beszívod amit kifújnak...
  • bulba
    Viszont a te pénzedből (adók, járulékok) fogják győgyítani.
  • Paulie
    felháborító
  • kulabácsi
    hát ez borzasztó
  • bardocz
    És van aki lazán elszív kettőt is.
  • bardocz
    Egyetértek.
  • xxxpaulxxx
    Én betiltatnám... amiatt, amit kocsisgabor mondott, hogy bírjon már kimenni a vendéglátó elé és ott szívni a szarját...
  • kocsisgabor9999
    Engem nem érdekel már. Nem én leszek tüdőrákos. Nem az én lábamat vágják le a 10-ik trombózisnál. Nem az én szám lesz büdös. Nem az én fogam rohad ki. És nem nekem ráncosodik az arcbőröm 30-40 évesen. Egyedül a hozzátartozóimat sajnálom.
    Azt meg nem hiszem el, hogy annyi ereje ne legyen egy embernek, hogy a "vendéglátó" elé kivonszolja a seggét és rágyújtson a bűzrudára. Azt is kiszámoltam, hogy ha 400 ft-ba kerül egy doboz cigi és már 2000 óta szívja valaki napi egy dobozzal (mert sok ilyen van) az már 1180000 ft értékben mocskolta be kátránnyal meg a franc tudja még mivel a tüdejét.
  • Taranov
    Szerintem a töltött csokik a jók, meg a 70-90%-os fekete csokik. De ennek ellenére nem szoktam enni.
  • Benny04
    akkor sry :)
    nekem van egy pár olyan ismerősöm, akik direkt a pofámba fújják ezt a szart :-cccccccc
  • Carlos
    Ott a hiba!
    Csoki az kell! De nem ám ezek a szarok, hogy boci meg lószar. Az nem csoki, hanem kakaó ízű takony. Mongyuk ha más nincs, jó azis!

Mint a nyomiknak a kannásbor. :)
  • CopyKing92
    a 2 héttel ezelötti offolásaimhoz képest ez semmise volt :D
  • Ability
    Fejezd abba, htx.
  • Taranov
    Én sem próbáltam még, de eléggé komplexusos is vagyok :D
    Ráadásul csokit sem eszem.
  • Pepsi Twist
    nem :)
  • RoR zsozso
    Ja bocs,üveggolyó gyár :DD
  • RoR zsozso
    Az üveggyárbó??
  • Pepsi Twist
    eredeti Jamaicai-t :D

nem valójában ilyen utángyártott fos teszkósat szoktam :D illetve néha hoz fater valami csempészett szart :D
  • RoR zsozso
    Te meg részegevagy?? :D