127612
-
Szerintem a legtöbb ember nem vágyik túlzottan fényűző életmódra, főleg, ha nem azt szokták meg. Az én véleményem szerint a legtöbbeknek egy ilyen lottónyeremény legfeljebb maximális nyugalmat biztosít, és ez az, ami miatt vágyik rá a többség.
Lehet, hogy eljátszik az ember a gondolattal, hogy yachtot vesz vagy házat a francia riviérán, de ezek nélkül azért el lehet lenni. Viszont sokan folyamatos stresszben vannak az anyagi helyzetük miatt, amely problémát egy nagyobb lottónyeremény könnyedén megold. -
a családomon és legjobb barátokon kívül nem mondanám meg senkinek. nem sokban változtatnék az eddigi életmódomon, mert felesleges... max a minőséget fizetném meg jobban. amúgy semmi. befejezném a sulit, ugynaúgy mint eddig, utána lehet utazgatni vagy kezdeni magammal vmit. -
úgy élnék mint egy király. -
ba32107 #14853 Epic insult
-
Élvezem a pénzt, utazgatok, költök magamra. Megpróbálok gazdagként is úgy élni, mint eddig :o -
minden nap bigmac-et vinnék a bányába 
Természetesen rokonok és akikben megbízok azoknak elmondanám! Nem költöznék másik országba, valahol a balcsin vennék egy bazinagy házat:D -
felveszek egy yokora összeget és byby MO :D -
életem hátralévő idejében csak a világot járnám -
A közelebbi barátaimat beavatom, de nem szeretném nagy dobra verni a dolgot.
Nem verném nagy dobra.. Vennék én is valami durva verdát, ill. megvenném a lakást ahol lakom, aztán élveznem a napi több száz ezres kamatot :DDD
Kérdezősködőknek meg megmondanám, hogy örököltem :P -
én mondjuk fölvásárolnám a Budaörsi repüőtér tulajdonjogát és minden pénzt a felvirágoztatására költenék, hogy ismét azt jelentse a repülés világában, mint régen... -
Csak nagyon kevés embernek mondanám el,vennék egy STI-t,azt hazudnám,hogy erre gyűjtöttem egész életemben.Vennék valami házikót egy nyugis környéken.Arra azt hazudom ócsóért volt.ÉS akinek nem tetszik,az meg bekaphatná:) -
De kömény vagy XD
Beszósz meghósz :DDD -
De ugyanúgy élnék tovább mint most.....okosan megpróbálnám befektetni a pénz egy részét.....költenék egy keveset magamra, de semmi luxus cuccot nem vennék :D -
én titokban tartanám hogy nyertem és szép lassan mnitha lett volna egy új állássom és ugy költöznék el a putribol :D -
Bazdmeg Zsozsi egyszer elpicsázlak XD -
Pedig elhúzhatnál ebből az országból XD
Sőt az univerzumból :D -
Itt egy bagoly
-
én nem hagynám el az országot semmi pénzért. Itt próbálnám élném az életem ugyanúgy mint eddig is... eszembe se jutott elhúzi innen... -
fogápolási szerekre? -
elkölteném : DD -
6-oson volt 3 milliárd körüli, azt elvitték. de szerintem 5-ösön még mindig megvan a 2 -
most vmi 2 milliárd a nyeremény nem? vagy azt már elvitték? -
Párszáz millióból aligha...
De énis hasonlót tennék! -
takarodnék innen amint tudok, vissza se néznék :S
vennék vmi kis szigetet azt élnék kedvem szerint -
National-on volt.
Amúgy az nekem is nagyon tetszett,mindet láttam,azóta is azon álmodozom h. egy ilyenre elmenjek :D
Ha egyszer lesz rá pénzem akkor 100 h. elmegyek :)
Amúgy régen volt már egy ilyen mikor Evan-ék mentek csak akkor asszem hosszú motorozás keresztbe vagy valami ilyesmi neve volt,és ott nem afrikába mentek. :) -
Teljesen új életet kezdek egy más országban. -
én már gondolatban elosztottam, melyik rokonom mennyit kapna. jöhetnének utána nyavalyogni, hogy adjak még, nem érdekelne különösebben.
amúgy:
Élvezem a pénzt, utazgatok, költök magamra. Megpróbálok gazdagként is úgy élni, mint eddig.
-
jah igen, kösz:) -
nat.geo-n volt =) -
Élvezem a pénzt, utazgatok, költök magamra. Megpróbálok gazdagként is úgy élni, mint eddig.
erről már beszélgettem a társaságomban.
először is mennék a legjobb barátommal egy afrikai motorostúrára (a discovery-n volt asszem amikor evan mcgregor ment a spanjával tökre megtetszett a dolog
)
meg vennék egy komolyabb hangcuccot.
de másra nem költenék, esetleg befektetnék pár üzletbe a többi pénzt pedig eladakoznám (a rokonokat meg kiröhögném ha megkeresnének -ígyis csak akkor jönnek a "szeretteink" ha pénz vagy segítség kell nekik...) -
új életet kezdenék, de nem egy másik országban:| -
A közelebbi barátaimat beavatom, de nem szeretném nagy dobra verni a dolgot. -
ba32107 #14824 És ezt hogy gondoltad? Hipp-hopp csak úgy lett egy Subaru Imprezád, de senkinek sem mondod el hogy honnan?
Én, magamat ismerve, biztos nem tudnám titokban tartani, de megpróbálnám minnél kevesebb embernek elmondani. Nem szeretném, ha jönnének a soha nem látott rokonok......
Amúgy én nem is lottózok, mert egyszerűen nem is akarok nyerni. Pont azért, hogy ilyen helyzetekbe ne kerüljek. NEkem nem éri meg elcseszni a magánéletemet a pénz miatt. -
F1re #14823 

-
Új életet kezdek valami király helyen,mondjuk Ibizán :) -
F1re #14821 Teljes titokban tartom a nyereményt, jótékonykodok / befektetem de sokat költenék magamra de nem mondanám el senkinek leszarnám mit gondolnak :D -
Teljes titokban tartom a nyereményt, jótékonykodok / befektetem, minimálisat költök magamra, hogy senki se tudja meg.
beavatni??? egyszerűen senkiben nem lehet megbízni nagy pénznél meg pláne nem :D -
epitenek a penz kozel 50%-abol egy hatalmas allatmenhelyet
És szerinted a politikusoknak meg a médiacelebeknek erre van szüksége? -
G_ArchAngel #14818 Teljesen uj eletet kezdenek egy masik orszagban (Europaban maradva), de Magyarorszagon epitenek a penz kozel 50%-abol egy hatalmas allatmenhelyet..., ha sikerul keresztulvinni az engedelyeztetest, mert az sem egyszeru. (Terveztunk mar menhelyet a Balatonfelvidekre, ami megbukott a Nemzeti Park es egyeb kedves onkormanyzatok jovoltabol...) -
hazucc:C