127612
-
Nekem egyelőre helyrejött. Amúgy én már kicsit körbejártam. Csak akkor jön elő a hiba, amikor AJAX-szal frissíti a tartalmat. Tehát alapállapotban nem. Ha pedig mindig az utolsót nyitnád le, akkor mindig jól jelenik meg. Az utolsó kivételével mindegyikben van két db. kép, ami kölcsözni azt az elválasztós design-t, és valószínűnek tartom, hogy amikor a méreteket felveszi a script, akkor még nincs betöltve az a kép, ezért utólag kiszorítja a szöveget onnan. Most még valami előtöltésen gondolkozok, CSS-sel megadtam neki a méreteket, nálam helyre is jött, lehet jobb lenne HTML-ben megadni. -
Igen, csak sajna kevés a tényleges barátság, mára már új értelmet nyert ez az egész. -
Igen, nem masabb mint regen, akkor is megvoltak az erdekkapcsolatok. Az evezredek alatt nem az emberi termeszet, hanem a korulmenyek valtoznak, az befolyasolja a kerdest. -
ba32107 #14893 Nekem néha még mindig nem jó. Ha egy kicsit kattingatok az oldalon ide-oda (most az előbb konkrétan a várólistára) akkor megjavul. -
Fbn Lx #14892 kb. :D -
Fbn Lx #14891 ugyanolyan minden, mint régen.
az emberi természet nem változik, attól, mert vannak csalódott emberek. -
Ötletes oldalon eddig volt egy olyan bug, hogy nem mindig nyílt le teljesen a rejtett tartalom. Elvileg megoldottan, de ha valaki újra belefut, akkor kérem jelezze. -
Hogy lehet ezt évre lebontani! Meg különben is ez egyidős az emberiséggel, de még az állatok között is van barátság! 2008 ban nincs batátság ez eltünt!
Mintha egy ovodás tenné fel a kérdést az apukájának! -
Azt sosem fogjuk megtudni, eddig 3-ból 3-an nem indokolták meg :) -
Negyedik -.- -
Rundstedt17 #14886 hülye kérdés. -
Miért idióta kérdés? -
Maximum egy adott szakaszra (iskola, meló, stb) jönnek létre, utánna elhalványulnak -
Eléggé :D -
ez nagyon idióta kérdés:S -
F1re #14881 Igen, nem másabb mint régen, akkor is megvoltak az érdek kapcsolatok
-
Igen, csak sajna kevés a tényleges barátság, mára már új értelmet nyert ez az egész.
-
Igen még létezik. -
igen létezik barátság. én több 10 éve ismerek egy embert, aki nagymamám falujában lakik. (gyak. a szomszéd ott), gyerekkoromban minden ovodai meg iskolai szünetet ott töltöttem. fú mennyi mindent megéltünk!
mennyi hülyeséget csináltunk...váh...
sajna mostmár ritkán találkozunk, egy-két hetente, msn-en beszélünk néha-néha.
de még 10év után is van egy csomó közös bennünk pedig sokat változtunk, és van miről beszélnünk is. tűzbe tenném érte a kezem! -
kocsisgabor9999 #14877 ok :D -
asszem senkinek... -
kocsisgabor9999 #14875 Az aláírásodban kinek hazudsz? xDDD -
én kiszámoltam :D és megéri eltenni a pénzt a bankba :D -
Rundstedt17 #14873 jah tapasztalatot én is:D.jobb nem költeni rá 99,999999999999999999999%-ék hogy jobban jársz ha nem költesz lottóra és ez még durván alábecsült adat:D. -
A közelebbi barátaimat beavatom, de nem szeretném nagy dobra verni a dolgot. na meg persze élvezem a pénzt :) -
Nyertél a lottón. Mit teszel?
-Már nyertem!
(tapasztalatot) -
nm :) -
Köszi! -
Jelenleg a márkakupák közt Swift kupa,Leon szuperkupa valamint Clio kupa van.
Még több infó:markakupa.hu -
Na,ezt nem si tudtam.Mostanság csak a Leon kupa híreit adják.Viszont swiftkupában elindulnék mert első év 6 millából megvan asszem.Vagy legyen mondjuk 10 mindennel. -
Swift kupa van még. -
Dehogynem.De este csak nem megyek ki hungaroringre körözgetni:) Meg az a baj,hogy itthon ami komoly kupa,az mind márkakupa:( Aztán amíg nincsen tapasztalat szerintem nem márkakupában érdemes versenyezni,hanem ahol van minden,hogy gyakorolhasd az előzéseket a gyengébb kocsik ellen,és ha már a kocsid szintjét hozod,tehát a mezőny 3. legjobb kocsijával nem 10. vagy,hanem mindig harmadik minimum,akkor érdemesebb foglalkozni a márkakupákkal.Tényleg,swift kupa van még,vagy már csak a leon kupa megy? -
Hülye, lottó ötös után nem egyszerűbb elindulni valami kupán??? :DDD -
Az a baj,hogy nem tudom :S -
ba32107 #14862 Ez kurvajó! Mennyi? -
Vennék egy ilyet is. -
Rundstedt17 #14860 egynegyed részt megpróbálnék befektetni,másik negyedet magamra.életem végéig anyagi biztonságba élnék -
Én is kb ezt csinálnám csak én nem északon hanem délen vennék házat :D -
Fbn Lx #14858 de ha már mindenképp megnyerném - akkor sincs olyan lehetőség, ami igaz lenne rám.
költekeznék, megvennék minden szart, elkölteném egy hónap alatt az egészet, és folytatnám az eddigi életemet, csak tele lennék luxuscikkel.
azt meg tökre b@sznék elmondani mindenkinek, hogy honnan van pénzem.
jófejségből viszont barátoknak/ismerősöknek megvenném azokat a cuccokat, amikre már tudom hogy régóta vágytak, csak túl drága :D
aztán meg ha nagyobb a nyeremény, és marad belőle még vagy 200 milla, akkor vennék egy házat külföldön, valahol fent északon, egy szép vidéken egyet magamnak, egyet a szüleimnek. -
Fbn Lx #14857 semmit.
nem lottózok, mert elbaszná az életemet, meg azt a maradék ambíciómat is.
jelenleg úgy gondolom, hogy majd meglátjuk, mit tudok magamtól felépíteni... és nem akarom elbaszni, hogy aztán nekem is a lottóról kelljen álmodoznom.