127612
  • ba32107
    Úgy olvastam, macskával
  • caseih9400
    nem szoktam.
  • LordVenom
    Meg a marcsával...:DD
  • Vegas
    Emmával?
  • Pepsi Twist
    Nem szoktam.

naponta kefélek, ezért nincs szükségem rá :D
  • Netgear
    még jó hogy név nélkül megy
  • Reyes
    Lol, nem néztem a hsz ideőpontját, és azt hittem, hogy az aktuális kérdésre válaszolsz:D
  • Ability
    Egyikre sincs szükség. Ha nincs tartózkodok opció, akkor bele vannak kényszerítve a fórumozók abba, hogy igenis jelölni kell valamit. Kevesen vannak, akik inkább nem is szavaznak. A már szavaztam opció meg felesleges. A rendszer nem csak IP címeket ellenőriz, normális használat mellett nem lehet újra szavazni, mindig az eredmény fog megjelenni.
  • kulabácsi
    csak bekerült :DDDDD
  • xxxpaulxxx
    Az igen... a kérdésXD
  • poppe
    csak nem lesz "nem szavazok/már szavaztam" opció?
  • Ability
    Na ez a kérdés sem fog sok hozzászólást generálni. :D
  • Gunnersboy
    Elég gyakran előfordul, de a nagyobb étkezésekre asztalhoz ülök.

laptop, hangfal, webcam, fényképezö, ora, vonatjegyek, gumicukor, távirányitok, telefon, orarend, usb kábelek fényképezöhöz, telefonhoz, 3-4 tányér, poharak, szivószálcsomag, 3l tea, az ember tragédiája, fésű, tükör, lámpa, pénz, parfüm :D
    (2 asztal van egymás melett hogy azért elférjek:D)
  • Fbn Lx
    blöe, fosszar menzás idők.
    mondjuk volt, hogy gyros volt az ebéd, de az meg 2-3 falat volt. csilis babot is szerettük.
  • Fbn Lx
    az én számítógép asztalomon:
    monitor, hangszóró, egér, billentyűzet, fejhallgató.

kezdő vagyok? >CCc

előnyömre szóljon, hogy a mellettem lévő szekrény tele van pakolva füzettel és papírszeméttel. és egy doboz lambériakapocs :daDs
  • ba32107
    Nekem a laptopomon van egy kéz-zsír folt, ami szerintem sose fog lejönni :D
  • VRSDM
    nekem elfekvőben van néhány üres tányér - pohár .
    de naponta leviszem őket, szóval 2-3 étkezésnyinél több sosincs.
  • Cat 02 #15119
    Jó neked :D Nekünk suliban vmi olyan hús volt h majdnem elfutott :S
  • Fbn Lx
    "csak zavaró, ha a bundáskenyér beleragad a billentyűzetembe"

előző billem amúgy fehér volt, és azért basztam ki, mert egyszerűen tiszta retyó volt minden gomb, ha fejjel lefelé elkezdtem rázni, 2 éves kajamaradékok záporoztak ki belőle. és ez soha nem ért véget! ha egy percig ráztam egy percig csak jött :D
  • Carlos
    Füstli 4 da win!
    Azt ebédeltem!
  • ba32107
    Én kizárólag két esetben ülök asztalhoz: vasárnapi ebédnél, vagy pedig akkor, ha semmi nézhető filmem nincs :D Olyankor olvasok kajálás közben.
  • Fbn Lx
    baszd most is épp a gép előtt kajálok :D_ASd
    kockaság legteteje.
    füstlit mustárral, és olívabogyót eszek hozzá :D
    de ja, ha itthon kajálok ebéden kívül mindent a gép előtt eszek.
    egyszerűen unok asztalnál enni. dobolok a lábammal, nézek mindenfelé, várom, hogy mikor eszem már meg, és még az étvágyam is elmegy xD
  • Cat 02 #15114
    LoL, nekem van 1 újraírható cd és kész :D
    http://images.netbag.hu/20080715/14574627647.JPG
  • ba32107
    Ha már ennyire belelendültünk, az enyémen a következő rendkívül érdekes dolgok találhatók:
    hangszóró (sose használom), modem, router, pendrive, rubik kocka, 4 füzet, számológép, analízis házi, két cd. A laptop, a kajástálcával és velem együtt az ágyon fekszik :D
  • NEOreg3
    micsoda izgalmak
  • RoR zsozso
    Ha én is a jobb oldalt beszámolnám akkor betelne a fórum... :D
  • kocsisgabor9999
    test drive befigyel:D
  • bardocz
    Csavarhúzót elfelejtettem említeni:D
  • kocsisgabor9999
    szép xD
  • Pepsi Twist
    nekem így néz ki (baromi régi kép, de most is így néz ki)

• kas123
    tanícccsss mester :D
    az imbuszkulcson és a cipőfűzőn felnevettem :) (nemtommiért :))
  • bardocz
    Na nesztek geciek:
    Telefon,aprópénz,bkv jegy(2db),hangfal(2db),egy imbuszkulcs,szemüvegtörlő,hangerőszabályozó,számológép,személyi,és hasonlók,aprópénz,cipőfűző,bkv bérletből hajtogatott papírhajók,witcher CE,stick akksi,biciklis szerelő "bicska",törött láncbontó,egy pantera album,egy camaro modell,munkavédelmi szemüveg,és ez csak az előttem lévő 50 centi széles területen.
    Jobb oldalt:nadrág,egy dosszié,tele spanyol házikkal,kulcs,zacskó,benne 2 spanyolfüzet,tolltartó,összekötőkábel telefonhoz,mp3-hoz,régi teló,tollak,apró,egy kis kosár,benne apró,töltők,és hasonlók,egy körző.
    Az asztal legtetején:tankönyvek,bukó,guild wars(faction,nightfall,alap,nf preorder)pár könyv,doboz,amiben én sem tudom most így hirtelen,hogy mi van.
  • kas123
    Túl sok f@sz volt már benne, a teste jó, de vacilálnék h betegyem e :D
  • szieszáj
    újság,meg pohár szerinted mire kell ?
  • Kicsikiraly
    és erről mikor volt szó? csak a gép előtt kajálás volt :O
  • Carlos
    Az a pipacső az ott minek? Hokikellék?
  • kocsisgabor9999
    Ne forgasd ki a szavaimat. Én arra gondoltam, hogy: családi ebéd. Mindenki az asztalnál. Csak a gyerek a gépnél. Ez mikor normális dolog? Ha idióták a szülők? :S
  • Kicsikiraly
    neked mindíg meg kell mondanod hogy mi mit jelent? én kérlekszépen azért eszem a gép előtt, mert nincs tv-nk, itt nézem a sorozataimat, és közben szeretek valamit enni. és tényleg, leszarom a családomat... azért gondolkozz mielőtt ilyen biztosan kijelentesz valamit.
  • szieszáj
    és még te mondtad nekem hogy bagós
  • Benny04
    Enyémen :D
    monitor, hangfal, USB kábel, telóm, vízipipacső :D, újság, pohár, tollak, cukrospapír, modem, lámpa :DD