127612
-
ba32107 #15136 Úgy olvastam, macskával
-
nem szoktam. -
Meg a marcsával...:DD -
Vegas #15133 Emmával? -
Nem szoktam.
naponta kefélek, ezért nincs szükségem rá :D -
még jó hogy név nélkül megy 
-
Reyes #15130 Lol, nem néztem a hsz ideőpontját, és azt hittem, hogy az aktuális kérdésre válaszolsz:D -
Egyikre sincs szükség. Ha nincs tartózkodok opció, akkor bele vannak kényszerítve a fórumozók abba, hogy igenis jelölni kell valamit. Kevesen vannak, akik inkább nem is szavaznak. A már szavaztam opció meg felesleges. A rendszer nem csak IP címeket ellenőriz, normális használat mellett nem lehet újra szavazni, mindig az eredmény fog megjelenni. -
csak bekerült :DDDDD -
xxxpaulxxx #15127 Az igen... a kérdésXD -
csak nem lesz "nem szavazok/már szavaztam" opció? -
Na ez a kérdés sem fog sok hozzászólást generálni. :D -
Elég gyakran előfordul, de a nagyobb étkezésekre asztalhoz ülök.
laptop, hangfal, webcam, fényképezö, ora, vonatjegyek, gumicukor, távirányitok, telefon, orarend, usb kábelek fényképezöhöz, telefonhoz, 3-4 tányér, poharak, szivószálcsomag, 3l tea, az ember tragédiája, fésű, tükör, lámpa, pénz, parfüm :D
(2 asztal van egymás melett hogy azért elférjek:D) -
Fbn Lx #15123 blöe, fosszar menzás idők.
mondjuk volt, hogy gyros volt az ebéd, de az meg 2-3 falat volt. csilis babot is szerettük. -
Fbn Lx #15122 az én számítógép asztalomon:
monitor, hangszóró, egér, billentyűzet, fejhallgató.
kezdő vagyok? >CCc
előnyömre szóljon, hogy a mellettem lévő szekrény tele van pakolva füzettel és papírszeméttel. és egy doboz lambériakapocs :daDs -
ba32107 #15121 Nekem a laptopomon van egy kéz-zsír folt, ami szerintem sose fog lejönni :D -
nekem elfekvőben van néhány üres tányér - pohár .
de naponta leviszem őket, szóval 2-3 étkezésnyinél több sosincs. -
Cat 02 #15119 Jó neked :D Nekünk suliban vmi olyan hús volt h majdnem elfutott :S -
Fbn Lx #15118 "csak zavaró, ha a bundáskenyér beleragad a billentyűzetembe" 
előző billem amúgy fehér volt, és azért basztam ki, mert egyszerűen tiszta retyó volt minden gomb, ha fejjel lefelé elkezdtem rázni, 2 éves kajamaradékok záporoztak ki belőle. és ez soha nem ért véget! ha egy percig ráztam egy percig csak jött :D -
Füstli 4 da win!
Azt ebédeltem! -
ba32107 #15116 Én kizárólag két esetben ülök asztalhoz: vasárnapi ebédnél, vagy pedig akkor, ha semmi nézhető filmem nincs :D Olyankor olvasok kajálás közben. -
Fbn Lx #15115 baszd most is épp a gép előtt kajálok :D_ASd
kockaság legteteje.
füstlit mustárral, és olívabogyót eszek hozzá :D
de ja, ha itthon kajálok ebéden kívül mindent a gép előtt eszek.
egyszerűen unok asztalnál enni. dobolok a lábammal, nézek mindenfelé, várom, hogy mikor eszem már meg, és még az étvágyam is elmegy xD -
Cat 02 #15114 LoL, nekem van 1 újraírható cd és kész :D
http://images.netbag.hu/20080715/14574627647.JPG -
ba32107 #15113 Ha már ennyire belelendültünk, az enyémen a következő rendkívül érdekes dolgok találhatók:
hangszóró (sose használom), modem, router, pendrive, rubik kocka, 4 füzet, számológép, analízis házi, két cd. A laptop, a kajástálcával és velem együtt az ágyon fekszik :D -
micsoda izgalmak -
Ha én is a jobb oldalt beszámolnám akkor betelne a fórum... :D -
kocsisgabor9999 #15110 test drive befigyel:D -
Csavarhúzót elfelejtettem említeni:D -
kocsisgabor9999 #15108 szép xD -
nekem így néz ki (baromi régi kép, de most is így néz ki)
-
tanícccsss mester :D
az imbuszkulcson és a cipőfűzőn felnevettem :) (nemtommiért :)) -
Na nesztek geciek:
Telefon,aprópénz,bkv jegy(2db),hangfal(2db),egy imbuszkulcs,szemüvegtörlő,hangerőszabályozó,számológép,személyi,és hasonlók,aprópénz,cipőfűző,bkv bérletből hajtogatott papírhajók,witcher CE,stick akksi,biciklis szerelő "bicska",törött láncbontó,egy pantera album,egy camaro modell,munkavédelmi szemüveg,és ez csak az előttem lévő 50 centi széles területen.
Jobb oldalt:nadrág,egy dosszié,tele spanyol házikkal,kulcs,zacskó,benne 2 spanyolfüzet,tolltartó,összekötőkábel telefonhoz,mp3-hoz,régi teló,tollak,apró,egy kis kosár,benne apró,töltők,és hasonlók,egy körző.
Az asztal legtetején:tankönyvek,bukó,guild wars(faction,nightfall,alap,nf preorder)pár könyv,doboz,amiben én sem tudom most így hirtelen,hogy mi van. -
Túl sok f@sz volt már benne, a teste jó, de vacilálnék h betegyem e :D -
szieszáj #15103 újság,meg pohár szerinted mire kell ? -
és erről mikor volt szó? csak a gép előtt kajálás volt :O -
Az a pipacső az ott minek? Hokikellék? -
kocsisgabor9999 #15100 Ne forgasd ki a szavaimat. Én arra gondoltam, hogy: családi ebéd. Mindenki az asztalnál. Csak a gyerek a gépnél. Ez mikor normális dolog? Ha idióták a szülők? :S -
neked mindíg meg kell mondanod hogy mi mit jelent? én kérlekszépen azért eszem a gép előtt, mert nincs tv-nk, itt nézem a sorozataimat, és közben szeretek valamit enni. és tényleg, leszarom a családomat... azért gondolkozz mielőtt ilyen biztosan kijelentesz valamit. -
szieszáj #15098 és még te mondtad nekem hogy bagós
-
Enyémen :D
monitor, hangfal, USB kábel, telóm, vízipipacső :D, újság, pohár, tollak, cukrospapír, modem, lámpa :DD