127612
-
gyáá. uccsómondat. -
Pff, és ha még buzik is lennének, akkor mi lenne? Nem téged fognak célba venni. Remélem tudod, hogy a nagyon eltökélt homofóbok a legnagyobb látens buzik. ^^ -
Egyébként régóta gondolkodom Pepsi üzenetein,de arra a következtetésre jutottam,hogy direkt provokál mindenkit,és direkt generálja a vitákat. Ez egyrészt idegesítő,másrészt meg egy kis színt visz a topikba. :)
És,hogy hogy jutottam erre az eredményre? Egyszerű: nem akarom elhinni,hogy valaki ennyire primitív rájátszás nélkül. :D -
lehet hogy nagyokat röhög azon, hogy milyen jól tudja cukkolni a társaságot.
-
te én tudod mennyit SGzek? alig... talán naponta ha 25 percet töltök összesen az SGn... -
[apro]egyszerre gondoltunk ugyan arra :] -
Hydroceph #15654 adjunk a minosegre! XD
-
na végre vki fogja a témát... mellesleg Mátyás királynak is hosszu haja volt :D pl a szamurájoknál minél hosszabb hajad volt annál dicsőbb voltál. -
még anno az első megjelenésénél volt hogy beszéltük irc-n hogy pepsi egy bazinagy habiraj, elhiteti magával hogy ejj deraj, a tükör helyére felragasztott egy gyúrós posztert, de néha leveszi mert a pattanásos szemüveges fejét ki kell nyomkodni, a zsíros hajat be kell szárítani stb.) aztán pószter vissza, megint ő az isten, leül sg-zni és gyáá most kemény hogy (azthiszi) mindenki elhitte hogy ő mekkora ember itthon. részemről ennyi, és akkor hanyagolás mostantól. -
Pepsiről mindenki tudja, hogy egy nagyotmondó ember. Senki sem veszi komolyan az ilyen ürgéket, ha annyira nagy maffiozó lenne, akkor nem gép előtt rohadna, és kurvára nem híresztelné magáról, hogy miféle sötét dolgai vannak. Ez a lényeg, kár tovább menni, felesleges lovagolni a hülyeségein. Mindig kitalál magának valami szép kis álomképet, és próbál felvágni vele. Én már csak azt nem értem, hogy hogyan pereg le róla ennyire, amikor mindenki nekiesik. Minden esetre kár foglalkozni vele. -
velük semmi bajom illetve a hosszú hajúakkal sem semmi bajom van 1-2 pár haverom aki hosszú hajú trendi boy meg mittom én... de azok jó arcok de az a baj hogy ezeknek 80%-a kicsit buzi beállítottságú oké nem buzi de úgy néz ki és ettől irtózok mint az állat -
legfeljebb elviszi a rendőrség, de most már hanyagoljuk ezt a témát. -
tudom :) -
kiverted az üzimet. :) -
hopp valakit kilöktem. -
nem veszekszek, nem vitázok leírom a véleményem aztán ugyan olyan jókedvel mint jöttem távozok, csak próbálom megérteni (mert lehet hogy nem víztől van tele az agyam a sok kondis cuccozástól) hogy ha egyszer a nagytöbbség kiröhögi akkor miért folytatja, és tesz rá mégegy lapáttal.
most mindenki álljon neki keménykedni hogy hány katona ismerőse van, aki vehet lőfegyvert, aztán meg adhatná el (ha elakarná és akarna törvénytsérteni) mert szerintem mindenki talál katona ismerőst / rendőrt. no mindegy ennyire nehéz fegyvert szerezni.
vagy ha nagyon ráér elmegy szlovákiába és vesz az első eldugott piacon valamit, 50.e körül de lehet sokat mondtam.
elhiszem hogy bizniszelget seftelget, csak ne hidje már ez olyan kiváltságos. -
nyugi, nem fogod tudni meggyőzni, ő az egyetlen tökéletes teremtés a földön (szerinte) -
ok, keményebbnek érzem magam
-
bruszli ;] -
te sem vagy jobb nála ha leállsz vele veszekedni ilyeneken már nem azért. -.- -
Én éveket harcművészkedtem,és megtanultam egy dolgot. Az átlag vékony szikár gyerekek sokkal szívósabbak és keményebbek az átlag nagydaraboknál.
Ennyit a pálcikaember teóriádról. ;) -
jah végülis alig van különbség egy 125ös mocc meg egy auto közt -
"emos köcsög vagy pálcika ember vagy hosszúhajú buzi rokker avagy kis trendy fiú"
értelek, abban ugye egyetértesz hogy az emberi lét alapja a zene, már évezredek óta, a tamtam dobok, a lábbal való ütemveregetése, a manapság már lehetetlenségik összekeveredett stílusokig...
zene? akkor a világ zenei gépezetére kiható egyéneket nevezhetjük példaképeknek? akiket millió ember akart / akar követni?
néhány példa akkor mr. férfi (akikért persze nők millió kezdetek nedvesedni) (neveket írok hátha nem ismernéd őket)
bitlisz
jackson
rolling stones
vagy netán más témából óhajtod? hány tudós? feltaláló? volt hosszú hajú? hány művész volt hosszúhajú?
nemtudom mi problémád akad ott belül. de az értékrendedet helyre kéne rakni. -
hát nem a bejelentett állásomból :D -
szerintem álljatok le.
-
én meg az autóba teszek annyit :D -
pf, én az enyémbe durván 7500at tettem 3,5 hónap alatt :D -
amúgy honnan van pénzed egy ilyen gépre? egyáltalán, mire jó ez a gép, azon kívül, hogy be akarod bizonyítani, hogy milyen kurva kemény vagy?
-
kocsisgabor9999 #15632 im
-
mé szerinted mennyit használom? mióta megvan raktam bele 1500 kilómétert :D (2 éve) -
[ma este flém?csak jussak géphez időben] -
pepsi, vedd már észre magad bazmeg 
#15614 -
sokkal többet tudok :) pl ingatlanokat :D sőt akár maroklőfegyvereket is XD -
-
250-es honda,akkora testhez,lál,balfasz-.- -
jah kurvanagy báró vagy hogy fogna meg a kék. -
köszönöm köszönöm! -
Annyira szánalmas ember,de jó rajta röhögni:D -
yeyeye 
-
középső a gyereked?