127612
-
extramagascsaj #16064 ácsi
honnan tudod, hogy milyen képekre utaltam?
sztem ha tudnád akkor nem neveznél sekélyesnek...
látom én is, hogy ki a "jópasi", de az nem feltétlenül jön be...
van akiben megvan a plusz...másban meg kevésbé
izomtól és Brad Pitt pofitól függetlenül -
szerintem most sem lesz másként :D
kialakult körök vannak már itt, gyakorlatilag itt én is vendég vagyok.... az autómodell topic az én otthonom XD -
extramagascsaj #16062 hát mondjuk túl sokan aktívak nem vagyunk
-
Hmmm...mivel engem nem sokan ismernek,nem kapnék sok szavazatot. Egyszer láttam egy hasonszőrű versenyt,de ott is mindenki arra szavazott,akit ismer. :) -
Nem bántalak, mert én is olykor a sekélyesség bűnébe esem. PEDIG volt alkalmam sokmindet megérni, így elvileg lényegesen toleránsabb és elnézőbb vagyok az emberek kinézetével, fizikai jelenlétével kapcsolatban. Aztán ha közelebb kerülök hozzájuk, akkor ezek a buta fenntartások elmúlnak és olyannak látom őket, amilyenek valójában (és azt egy fénykép a legnagyobb jóindulattal sem képes visszaadni). -
Csajoknak mondom, hogy kutassák fel és értesítsék egymást, mert este 8 fele lesz összesítés, és utána a másik topikban szükség lesz rátok. Nameg jó lenne, ha nem 5 szavazón dölne el a dolog, szóval szervezkedjetek... -
extramagascsaj #16058 édesmindegy :D -
Az olyan mint gratuláció, csak enyhe gunyoros gurgulázással egybekötve, vagy ahogy jólesik. :D -
mész a fenébe XD -
lehet mindkettő.. -
Versenyre is megy? Kettő közül melyik? Lehet mindkettő is. -
extramagascsaj #16053 omfg azt h csinálod? -
Ezt mennyiszer hallottam már, apám... :DDD -
Yep! -
ha az ha nem, én a nőket szeretem XD -
az is lehet XD -
extramagascsaj #16048 Granulálsz?
-
Ez a sok fuksz nem buzis-e?! -
EZ baromi szép hasonlat volt! :D Granulálok!!! :DDDD -
extramagascsaj #16045 vagy csinálni kell még párat :D -
itt egy kevésbé kiöltözött kép ami nem régi:
az a baj hogy nincs túl sok képem magamról, be kell érni ennyivel XD -
extramagascsaj #16043 Hm. Nem vád.
Most mit tagadjuk?!Hazudik aki azt mondja, hogy neki egyáltalán nem számít a külső. A kisugárzás sztem nagyon fontos...meg a stílus is elmond sokat egy emberről...
Amúgy meg kivenne kocsit, aminek a motorja jó, de a kasznijától egész álló nap hányni tudna? -
Uhhh... Hát néhány embert nagyon nem így képzeltem el. :DDD -
Amiből jól látszik, hogy ti is a külsőségekből ítéltek. (nem vádként említem, csak tény-e) :DDD -
extramagascsaj #16040 nagyon jól teszitek!
visszanéztem most a hsz-eket...hát 1-2x szinte szerelmes lettem :P
van pár gyöngyszem
-
Nohát, aki túl xxxx, hogy nevezzen, az így járt. Szépségversenyre is az exhibicionisták és a butaszőkék mennek többnyire, tisztelet a kivételnek, dehát aki nem nevez, az már hiába húzza utólag a száját (mindamellett, hogy általában mind bunda). :DDD
Mi elég hülyék vagyunk és eléggé tiszteljük az SG-s hölgyeket ahhoz, hogy megmutassuk és megmérettessük (akár nem létező) bájainkat érettük! OSU! -
extramagascsaj #16038 dede
amúgy 3-4 emberkét még simán tudnék mondani,akit jó lenne nevezni...dehát őket nem hiszem,h rá lehet venni -
Hajnalcat #16037 hé, ez nem ér! -
extramagascsaj #16036 tugyitit (is) láttam már :P :) -
Mér én is egy csomó SG-st ismerek személyesen, de nem mondom meg kiket. :D -
olyanom nincs "sajnos" :) -
Hajnalcat #16033 Én Tugyiti-re meg autoszimulátorra lennék kíváncsi....utóbbira a nagy szája miatt. -
extramagascsaj #16032 jah, ez csábosabb :) -
[nem gondolta volna] -
extramagascsaj #16030 nem...mostanit kérünk,h ha az utcán szembejössz megismerjünk :) -
Hajnalcat #16029 Miértnem ezt nevezed be? Ez százszor jobb:
-
Shadowpapival ritkán találkozunk, de a 2 kiscsajjal gyakran összefutok, legutóbb múlt héten szerdán :|
am ha minden úgy alakul, ahogy terveztük, akkor 24-én megyünk Shadowhoz -
gyerekkori kép nem lehet? azt még vállalnám
-
ti szoktatok bandázni?
hát lol :) -
extramagascsaj #16025 képt még fiúkák :P :D