127612
-
Nélküle nem lesz egyszerű szerkeszteni a fejlécet, de majd akkor kerítünk egy modit. -
extramagascsaj #16103 vagy igen vagy nem, de az biztos
nade most ti vagytok a reflektorfényben ;) -
? :) -
Téged pl. nem így képzeltelek el. :) -
Hajnalcat #16100 TÉK -
Hajnalcat #16099 Mogyi meg pont ilyenkor nincs itt...nem tudom, ma jön e egyáltalán sg-re. -
Ha már mindenki... :)
VS
-
Megintcsak önbizalom. Ha van, akkor leszarod, hogy ki-mit büfög be. SŐt, te is rátromfolsz. -
pont ezért nem teszek ki képt :D iwiwen sincs kép, sehol. az fog rólam képet találni aki behekkerkedi magát a gépembe :D -
De amúgy pl Yeltzin (aka Freak) nagyon profi fotókat tud csinálni (hamár SG), de vannak még halomnyian mások is, akik olyan fotókat tudnak rólad csinálni (fotósop nélkül is), hogy utána azt nézegetnéd magadról életed végéig. Mit gondolsz a playboy fotósait miért fizetik?!. Minden nőben van valami szép, ők ezt kiemelik, a többit finoman elkendőzik, egy kis ez meg az és voilá! Hamisítatlan TE, csak egy megfelelő perspektívából... :D -
Na igen. :DD
(bár volt régebben itt 1-2 lány akik között igazi verseny lehetett volna. a mostaniakat meg nemtom) -
akkor már versenyre xD
katt -
Rundstedt17 #16092 nincs kép,nem is lesz,nem is találsz meg,anomnim maradok. -
extramagascsaj #16091 Nem mondom, h sosem...meg h nem nagy öröm a kis kert... :D:D:D
de jelen esetben semmiképp sem fogok -
Nemondmá, hogy nem fikáztál még más csajokat, avagy pasikat?!?! Nincs is annál jobb mulatság, pláne ismeretlenül bebüfögni valami értelmeset?!??! :DDD -
extramagascsaj #16089 Az a fotós még nem született meg, aki olyan képet tud rólam csinálni,amivel elégedett lennék; ja meg amit ha feltennék hasonló versenyre ne filéznének érte ki.
Én nem szégyenítek meg senkit, ha valaki nem az esetem...akkor nem mondok rá semmitse...max megdícsérem azt,aki számomra szimpatikus... :) -
Kinézetre van már biztos nyertesünk szvsz. De ugye a verseny akkor is verseny és ez számít. :D -
[keres képet magáról] -
Elég nehéz lenne azzal az 5-el ilyet rendezni. :) -
Mert?! Nincs mit szégyenkezned. Persze keress egy jó fotóst előtte... :D
Amúgymeg a nőket is izzé szedjük, majd a pasikat meg ti szégyeníthetitek meg nyilvánosan ezúttal. :DDDDDD -
Megvárjuk mennyi nevező lesz és fel kellene osztani olyan 4-5 körre, ahol csoportonként van 4-5-6 ember. A cél az lenne, hogy a selejtezők után maradjon kb. 10 ember, akik már együtt versenyeznek. Tehát ettől is függ, hogy hányan jutnak tovább egy csoportból. De a lényeg, hogy nem egy ember fog, hanem remélhetőleg olyan 2-3 továbbmehet. Szavazatoknál is egyszerre több személyre is lehet majd szavazni, minden csajszi bejelölheti azt a három pasit, akiknek szerinte tovább kellene jutnia. Amikor kialakult a végére a 10-12-es csoport, akkor érdekes lesz. Onnan egyenes kiesés. Mondjuk négyesével mindig kiesik az utolsó négy ember, és megy tovább a kör. A végére amikor már kevesen maradnak akkor persze nem esik ki ilyen sok ember. A döntő meg úgy lesz, hogy nem három közül kell választani, hanem csak két ember fog bejutni, mivel elég kevés szavazó lesz. A harmadik meg játszik vígaszágat a negyedikkel. :P -
extramagascsaj #16083 így van
(örülök,hogy nem csajokkal van ilyen szavazás...) -
attól csak fosol XD -
Szeggyé norbitablettát! :D -
nekem nincs önbizalmam, ez kötzudott rólam :D -
Önbizalom RULEZ?! :D Figyu, nem kell kiszeltündényi egó, de azé próbálkozni szabad! :DDD -
Azonban azt tartom, hogy mindannyian felületesek vagyunk olykor, nem is tehetünk másképp, hiszen ahhoz idő kéne, hogy megismerjük egymást.
A szépség belülről fakad (nomeg pl. a genny is stb.). :DDD -
a csoportok mik szerint alakulnak ki? -
extramagascsaj #16076 ezt majd mi (nők) eldöntjük :D -
extramagascsaj #16075 rendicsek papamaci ;) -
Amúgy meg csak játék az egész, szerintem ezt mindenki így fogja fel. Nekem sincs sok esélyem függetlenül attól, hogy ismert vagyok-e. :D -
ilyenre már eleve nem nevezek, úgyis kiesek az elején. :D na nem mintha nyerni akarnék, de akkor már inkább nem indulok ilyenen -
Nem ismerlek, ergó miért vádaskodnék?! Eddig aránylag normálisnak láttam a megnyilvánulásaidat, tehát ez sem adna okot rá. -
extramagascsaj #16071 konkrétan nem mondtad, csak burkoltan -
Ettől én is tartok, nem vagyok olyan túl népszerű, meg nagy forumozó, inkább csak akkor szólok hozzá, ha szükségét érzem, ergó valamikor napokig semmit nem írok. Meg nem is járok a gumiba, sajátba, ahol már ezek a kialakult körök vannak. De azért szerintem talán nem így lesz, túl sok ismeretlen ember nevezett, muszáj lesz dönteniük valahogy. Nameg a selejtezőben ilyen max. 6-8 fős csoportokat képzelek el, ahol ketten jutnak tovább. A szavazás is többlehetőséges lesz, kettőt lehet majd jelölni, ergó nem csak az ismert emberek kapnak szavazatot. -
extramagascsaj #16069 ez hülyeség
én pl az eddigiek alapján ha az összesből 3 képre lehetne legjobbként szavazni...egyik sem ismerősé lenne
(ismerősök!kéretik nem besértődni rajta) :D -
Hát hondtam én, hogy sekélyes vagy?! :D Sosem tennék ilyet. -
Inkább nem elhanyagolható, de akkor sem az a fő szempont (; Volt olyan ismerősöm akinek a barátja húdefaszapasi volt, de belül egy bunkó tahó volt (legalábbis a külvilág felé)... -
Sazmérbaj?! Ez csak buli. -
Hellósztok, én is neveznék egy képpel.