127612
-
extramagascsaj offline? nem rakta be még a képem :D -
A tanács összeült. Közvetítsek élőben? :D -
Fbn Lx #16582 A nagy szavazó topik
(676 új üzenet)
wtf o.O -
wtf? :o -
szieszáj #16580 komlói -
Mirk #16579 záróra -
ja, bocs, holnapig lehet jelentkezni, semmi xD -
ba32107 #16577 Te pécsi vagy? -
óriási a kép hozzá XD -
bennt voltam. csak megadom ink link.ben:D
1.
2.
3. -
A jelentkezés lezárva!!!
:D
-
hagyd, én már lassan egy éve küzködök vele, de már többször majdnem az öngyilkosságba kergetett a rohadt kölke XD -
nah akk énn is.
hátthaa:D
mindig feketében vok ahol többen vagyunk:D -
Nandusz #16571 "A fenti kérdés sikerére való tekintettel versenyt rendezünk, ahol az SG hölgy fórumozói fogják majd értékelni a képeket. Mivel sokan tettek be képet, és sokan érdeklődnek is a verseny iránt, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy vegyen részt, ez csak egy játék. Egy csoportban nem lesz túl sok tag, így az eredmények nem aprózódnak el. Mivel senki beleegyezése nélkül nem tesszük ki a képeit, ezért aki nevezni akar, az újra tegye be azokat a képeket, amikkel részt akar venni a versenyben, és a kommentjében tüntesse fel jól láthatóan, hogy ezeket a képeket a "VERSENYRE" nevezi.
Eddig 50 jelentkező van, várjuk a többieket is.
Az eddigi jelentlezők listája
(A lista folyamatosan frissítés alatt áll, ha valaki hibát talál benne, akkor jelezzétek.)
Hamarosan lezárjuk a jelentkezést, aki még akar, az most nyomassa a képeket.
A verseny színhelye
Szabályok: 8kor zárás. Akik eddig jelentkeztek azok úgymond zárolva lesznek, nekik már nem frissítünk képeket. Maximum valami különleges esetben, illetve ha még nem kerültek sorra talán. Akik nem neveznek 8-ig azoknak továbbra is meglesz a lehetőségük egészen holnap 8-ig, viszont ők már nem lesznek külön elbírálva, hanem a csoportok végére kerülnek sorrendben."
Te szerencsétlen....a banner teljes egészét elolvasod? Csak mert ezt is tartalmazza. -
mert a modellautó topik az más világ XD -
Nincs mit. Maradjunk a Ricsárd-nál. Csakhát előttem ugye sok R betűs nevet lefoglaltak regeléskor, ezért jött a Dick.
Úgy látom sokan túl komolyan veszik ezt az egész képesdit, pedig ez csak egy játék. Kár összeveszni rajta. -
Énis énis :)
-
Weed barátom, te fogsz nyerni, de csak az új kocsid miatt és miért nem raktál be modellautó topicos képet? (owl)
hajrá! -
Én is ezt magyarázom,de nem esik le
-
lehetnek kívételeses esetek, mint ez itt.... -
jah, még vagy 6 oldalnyi szöveg kéne XD -
xxxpaulxxx #16563 Hehe... a kis pejhesnudlis beszólt a felnőtt nőknek:D Ilyet se látni mindig:D -
A versenyben igen.
De attól még a kérdés az kérdés,és nincs a kérdés leírásába írva h. Csak fiúk.
És nem is azt mondtam h. jelentkezzen,csupán betesz egy képet és odaírja h. én vagyok.
Nem azt h. jelentkezek a versenyre.
Na mind1 haggyuk... -
extramagascsaj #16561 jányok! aszondja a főnök úr, h akkor nekünk "össze kellene ülnünk" megalkotni a csapatokat...úgyh aki ráér...pm-ben küldhetné az msn címét...és egy nagy konferencia keretében megalkothatnánk a csapatokat :D -
Valamit még kellene a banner alá írni
olyan üres így xDDDDDDDD -
ertsd mar meg ,hogy mirol van szo!!! hogy a rendor rajzolna korul :D -
lesz itt még baj :) -
de fogd már fel, hogy ez egy szavazó topic és nem a legjobb sg-s pasi topic. itt a kérdésről kéne beszélgetni...
itt lehet is folytatni a versenyről a dumát. -
köszönöm, akartam írni privit, de már megcsináltad addigra, köszi :):) -
Köszönöm Dick!
-
köszi
-
Nekem a bannerban az a rész hogy "az SG hölgy fórumozói fogják majd értékelni" elég egyértelmű szöveg. Nem értem mit nem lehet ezen érteni. -
De aranyos -
De nem ebbe a topikba... -
extramagascsaj #16550 vállalod h leszel Mr Sg és mész a Banamákra? :D -
úgyse szavaz rám senki, de azért jelentkezek
1 éves kép, esküvőn készült
-
de sokan szeretik a velős csontot tehát mentek ti is a levesbe :DDD -
Kisfiam!
Udvariasabban a hölgyekkel.
-1 neked.
Egyébként meg te nézzél körül, mert én vállalom magam és most akkor is a fiúk közül fogunk választani.
-
extramagascsaj #16546 már korrigáltam -
Azok ÍJ xD

:D